Tandlægerne Hundebøll & Fruelund Anmeldelser 15

4,5

1. Tandlæge

Hos Tandlægerne Hundebøll & Fruelund vil vi gerne skabe en tandlægeklinik, hvor vi kan tilbyde den bedste oplevelse for vores patienter. Derudover vil vi gerne skabe en arbejdsplads, hvor os, der træder ind ad døren hver dag, faktisk glæder os til at træde ind over dørtrinet. Vi tror nemlig på, at hvis vi er glade for vores arbejde, og har det godt sammen, så smitter det også af på den oplevelse du vil få, når du ligger i tandlægestolen. Det skal du faktisk gerne kunne mærke allerede fra du træder ind ad døren. For du vil blive mødt med smil allerede her.

4,5

Ikke så utryg ved tandlægebesøg mere

Jeg har haft Joy i flere år, og har været tilfreds. Så da hun fortalte at hun ville trappe ned med arbejdstimer tænkte jeg: Åh nej - ny tandlæge! Men jeg er blevet taget så godt imod og føler mig tryg ved at komme til tandlæge. Dejligt at tandplejer og tandlæge tiderne kan tilpasses samme dag.

6. april 2025

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Tusind tak for din fine tilbagemelding 🌸
Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig tryg – både i mødet med nye ansigter og i den måde, vi planlægger dine tider på. Det betyder meget for os, at overgangen har været god, og vi glæder os til fortsat at tage godt imod dig. 🙏😊

Kompetance

For mig betyder det en del at jeg føler mig tryg og altid føler mig velkommen
Også dejligt at mødes med et smil

20. august 2025

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Tusind tak for din fine tilbagemelding 💙
Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og velkommen – og at vi kan møde dig med et smil. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores patienter. 🙏😊

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Hundebøll og Fruelund.
Jeg blev mødt af venligt personale, så man følte sig velkommen.
Jeg kom ind hos både tandplejer og tandlæge. De var super dygtige til at fortælle hvad de lavede, og var hele tiden opmærksom på, hvordan jeg havde det. Der var sat god tid af til min behandling, og jeg følte mig tryg i hele forløbet.
Jeg vil gerne anbefale Hundebøll og Fruelund, da det det har været min bedste oplevelse.
Mvh Søren

17. juni 2025

Kære Søren,
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi gør os umage for, at man skal føle sig tryg og godt taget imod, så det betyder meget, at du har lagt mærke til det. Og tak fordi du vil anbefale os – det er vi rigtig glade for!

Vi glæder os til at se dig igen.

Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Kompetent hjælp til dine tænder!

Jeg har været utrolig glad for at have skiftet tandlæge til Tandlægerne Hundebøll og Fruelund. Man bliver mødt af smil og yderste kompetente mennesker, som lytter og guider bedst muligt, når man ankommer og fortæller, at man har tandlægeskræk og generelt har knap så gode erfaringer med tandlægebesøg. De er ærlige og man føler man får præcis den hjælp og de opfordringer man har brug for, for at ens tænder får de bedst mulige forudsætninger. Så jeg kan ikke andet end at anbefale dem, hvis man ønsker ens tænder og tandkød det bedste!

10. juni 2025

Det skønneste personale der er enormt…

Det skønneste personale der er enormt omsorgsfulde og som udviser stor forståelse for, at det ikke er alle der synes det er rart at gå til tandlæge.
De er virkelig søde til at tale en igennem forløbet og hele tiden fortælle “vi mangler lige xx og yy og så er vi færdige for i dag” og så er det altså skønt med et klem på armen og et “du klarer det virkelig flot” selvom man har passeret de 40😃

18. marts 2025

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Tak for din skønne anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt taget hånd om under dit besøg. Vi ved, at det ikke er alle, der synes, det er en fest at gå til tandlæge, så vi gør altid vores bedste for at skabe en rolig og tryg oplevelse – uanset alder! 😃 Tak fordi du deler din oplevelse, vi glæder os til at se dig igen. 💙🦷

Jeg er lige startet hos Hundebøll og…

Jeg er lige startet hos Hundebøll og Fruelund.
Hvor er jeg glad for, jeg skiftede til jer. De 2 gange, jeg har været hos jer, indtil nu, er jeg møj begejstret for.
Så venlig og hyggelig modtagelse, jeg fik. Jeg har ikke været glad for at gå til tandlæge, har dog overholdt alle tjek. Men hos jer, føler jeg, jeg er i trygge hænder. I lytter til mig, og tar hensyn dertil. Det tar jeg hatten af for.
Jeg er så glad og tilfreds med tandlægens behandling af tænderne. Hun viser virkelig hensyn, ikke at forglemme klinikdamen, som osse tar hensyn .
De 2, tandlæge og klinikdame, skal virkelig have stor ros.
Damen i modtagelsen er ligeså flink, imødekommende, smilende og venlig. Hun tar sig osse tid til både snak og tidsbestilling + betaling, alt sammen på en gang.
I skal virkelig ha kæmpe ros fra mig.
Mange tak for jer.

17. december 2024

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Tusind tak for den MEGET flotte anmeldelse! Den varmer virkelig, for det lyder til, at du netop har fanget essensen af det, vi ønsker at give vores patienter. En tryg og nærværende oplevelse :) Vi glæder os til at se dig næste gang :)

fantastisk oplevelse

fantastisk oplevelse, varm velkomst, dejlig atmosfære, fik en grundig posturologi undersøgelse, og behandling. kan varmt anbefales :-)

21. oktober 2024

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Kære Mette! Tusind tak for den gode anmeldelse! Det sætter vi virkelig stor pris på :) God dag til dig!

Specialviden om bid og kæbe fjernede smerter

Team af tandlæger som har en kæmpe specialviden om kæbefunktion og bid. Gennem deres kyndige behandling kan jeg nu tygge normalt igen og kæben går lige, hvilket har reduceret nakke- samt lændesmerter markant. Deres metode var at analysere mig ud fra, at det hele hænger sammen... og det gør det igen nu. De har min fulde tillid og varmeste anbefaling. Jeg er dybt taknemmelig.

22. august 2024

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

TUSIND TAK for den meget fine anmeldelse. Vi sætter enormt stor pris din anmeldelse, og er så glade for at vi har kunne hjælpe dig!

Akupunktur v. Maja

Kan varmt anbefale akupunktør Maja Berg v. Tandlægerne Hundebøll og Fruelund.
Oplevelsen får 5 ud af 5 stjerner ⭐

Maja fik løsnet min nakke op med øreakupunktur, efter jeg havde været låst i 2 dage med hold i nakken.

Jeg har efterfølgende fået én mere behandling og kommer helt sikkert igen.

31. juli 2024

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at læse, at du har haft god effekt af behandlingen. :)

Jeg er så glad for tandlægerne

Jeg er så glad for tandlægerne, jeg gik ved en anden tandlæge og havde længe sagt jeg havde så mange kæbesmerter, men de sagde jeg kunne gå til en fysioterapeut. Så blev jeg anbefalet tandlægerne hundebøll og Fruelund, og de har hjulpet mig så meget, de fandt årsagen til mine smerter og fik det fikset, og er nu af med mine smerter. De er søde og meget hjælpsomme.
Dejligt sted at komme

29. maj 2024

Jeg har i mange år haft tandlæge skræk

Jeg har i mange år haft tandlæge skræk, pga. skoletandlægen, da jeg gik i folkeskole. Igennem tandlægerne hundebøll og fruelunds hjemmeside ,har jeg kontaktet dem. Da jeg læste de kunne hjælpe med, at komme af med tandlæge skræk. Jeg har fået 3 behandlinger for tandlægeskræk, og det har hjulpet mig rigtig meget. Så nu er jeg startet i behandling, og har fået lavet nogle af mine tænder. Min skræk er næsten forsvundet, og jeg er glad for at være igang. Kan kun sige at det er et fantastisk, sted og skønne mennesker der arbejder der. De tager hånd om en, og lytter til hvordan man har det, før og under behandlingen. Så kan varmt anbefale hundebøll og fruelund.

28. maj 2024

De bedste anbefalinger til Josefine

Jeg var lidt skeptisk da jeg skulle skifte til de “nye tandlæger “ men men jeg er blevet meget positiv overrasket 🙂 jeg er yderst godt tilfreds med Josefine , hun er meget faglig dygtig , meget flot arbejde og god til at forklare og altid flink og glad
Mine bedste anbefalinger til Josefine 🙂

23. april 2024

Alletiders tandlæge

Joy er den dygtigste tandlæge, udførlig forklaring af hvad der skal ske og laves.
Der er ingen fordomme, og alle er bare venlige, professionelle og imødekommende.
Kan klart anbefale dem

8. april 2024

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er glad og tryg ved Joy og vores team. God dag fra alle hos os Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Mit tandhelbred har aldrig været bedre…

Mit tandhelbred har aldrig været bedre siden jeg kom i Joys kompetente hænder!
Jeg bliver mødt af personalet på en måde, hvor det er opløftende at komme i klinikken. Der er en rolig og behagelig atmosfære. Og så er de simpelthen dygtige!

8. marts 2024

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Kære Søren. Tusind tak for den fine anmeldelse. :) Det varmer utrolig meget!

Fik i dat det store eftersyn efter jeg…

Fik i dat det store eftersyn efter jeg ikke har været ved tandlæge i 5 år (ja dumt men har ikke kunnet finde tid), fik fjernet en visdomstand i samme ombæring. Super dygtige og professionelle. Nok bedste tandlæge jeg har oplevet. Så klart 5 ud af 5 stjerner 😊👍

3. november 2023

Besvarelse fra Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Kære Benny. Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi utrolig stor pris på! :)