Jensensbøfhus

Var på Jensens bøfhus i Herningcentret

Var på Jensens bøfhus i Herningcentret. En rigtig god oplevelse. Oksekødet var perfekt stegt og ingen sener. Unge tjenere, men til deres store ros var de meget opmærksomme på kunderne. Læg dertil mulighed for optankning af øl for kun 15,- . Kommer der gerne igen.

17. februar 2018

Endnu et mislukket resturantes besøg.. Jensens Sønderborg

Efter vores besøg igår på jeres resturantes på min kones fødselsdag hvor vi var 7 personer ude at spise, kommer vi desværre hjem med en afsluttende dårlig oplevelse som jeg gerne vil have uddybet. Vi har bestilt bord og da vi får vores drikkevare, var der desværre givet de forkerte drikkevare og dem får vi byttet efter jeg har henvendt mig i jeres bar område. Efter vores mad er kommet, er der dog igen fejl på vores bestilling og vi får byttet de ting ud efter henvendelse til jeres personale i barområdet. Under spisning af min partners og min burger undre vi os over at oksekødet er blodrødt. Jeg kan ikke umiddelbart se noget personale omkring mig og eftersom der ikke har været noget af jeres personale på noget tidspunkt og spørge om alt er okay, som i ellers plejer, henvender jeg mig endnu engang til jeres personale i barområdet. Det er " værtinden " som tager imod og hun kigger på mig og siger - du har simpelthen taget din burger med herop?! - hvortil jeg svare at jeg ikke ville klage over maden foran de andre gæster. Hun tilbyder at genstege kødet, jeg siger pænt nej tak, da jeg havde forventet at få en helt ny, og kødet kun ville blive utrolig tørt af endnu engang at blive varmet. Vi får ryddet af bordet og jeg beder om regningen hvortil jeg går op i barområdet. Jeg spørg til den unge dame der har serviceret os om hvad vi gør med den ret der var uspiselig. Hun kan/vil ikke trække den fra vores pris, og jeg kan kun ud fra det "søge/skrive" til jensens bøfhus for at få refunderet de 150kr eller få dem tilsendt som et gavekort til næste besøg. Siger pænt nej tak og derved henter hun værtinden igen. Jeg fortæller jeg ikke ønsker at betale for den ret vi ikke har kunne spise, og hun bliver utrolig sur og fornærmet, samtalen fra hendes sider bliver pludselig personlig i stedet for professionel og dertil siger hun at hun HAVDE ALTSÅ sagt vi bare kunne få en ny. Nej siger jeg, det var ikke det du sagde. Nævner endnu engang at jeg helt vil undgå et betale for den menu vi ikke har spist pga kvaliteten men dette kan på ingen måde finde sted. Værtinden optræder efter min overbevisning totalt uprofessionelt og dertil svare jeg at det er ærgerligt at denne aften og min bedømmelse af resturanten skal ske ud fra denne kedelige sag om en uspiselig burger. Hun tager det som en trussel og siger jeg bare kan gøre som jeg vil. Jeg betaler de 1235 kr. for os 7 personer, og derved er jeg ærgerlig over episoden, de spildte 150 kr. samt at jeg må bruge min tid på at skrive denne sag til jer. Det undre mig at værtinden og jeg kan have så forskellige opfattelser af denne sag og at der ikke blev taget en professionel indgang fra hende til denne kundeklage. VI går 7 personer skuffet derfra. øv.

13. februar 2018

Forfærdelig mad og lang ventetid

Forfærdelig mad og lang ventetid. Da jeg endelig fik min mad, var bøffen rå, tjeneren fik den retur, og få minutter kom hun retur med den, og så var den gennemstegt. Man kunne tydeligt se den havde været en tur forbi mikroovnen, hvilket de først afviste, men senere hen indrømmede. Forfærdeligt at man kan kalde sig for et bøfhus, og man så ikke engang kan finde ud af at stege en bøf rigtigt, og at man tilmed tillader sig at komme maden i mikroovnen. Aldrig sætter jeg mine ben her igen

17. januar 2018

For dyrt, bøffen havde fået for meget og for lang ventetid på hovedretten

Vi besøgte Jensens Bøfhus i går den 21. juni 2017.
De kom hurtigt med vores drikkevare, men maden måtte vi vente ALT for længe på.
Først da jeg fik mulighed for at sende tjeneren et blik, kom hun hen og sagde, at de ikke havde glemt os, men at de var forsinket på grund af, at der var kommet flere kunder på samme tidspunkt - burde en Restaurant som Jensens Bøfhus ikke være gearet til det?
Det skal siges, at jeg havde bestilt bord, så de vidste, at vi kom kl. 18.30.
Min bøf havde fået alt for meget, for lidt sovs.
Derudover er det alt for dyrt at spise på Jensens Bøfhus.
Generelt for dårligt.

22. juni 2017

Axeltorv.

Axeltorv.

Fair nok at i har udsolgt af bagt kartoffel, men da min veninde og jeg ikke ønsker at spise friturestegte kartofler eller pommes frites, er vi jo nød til så at bestille salatbar i stedet for til vores kyllingebrystfilet. Alligevel skal vi betale 175 kr. (fordi det tæller som to retter) vi spørger tjeneren om ikke det var rimeligt at give et nedslag når nu det er jer der har udsolgt af det vi ville ha, hvortil hun svarer at vi jo bare kunne ha valgt en anden type kartoffel. Det er virkelig dårlig stil og mega dyrt for en omgang kyllingefilet og en skål salat!!

5. april 2017

Jensens Bøfhus

Trianglen 4, 2100 København Ø

Dårlig service, dårlige faciliteter.
Jeg blev mødt med en menu med gammelt sodavand på, så den klistrede ved åbning. Badeværels gulvet klistrede... Det eneste man kunne komplimentere en smule, var maden, der lå lige lidt over standarden...

8. marts 2017

Jensen Tilst

Var på Jensen tilst igår , måtte vente 25 min på at kunne bestille mad og drikke
Da maden endelig kom, var pomfritterne rå inden i , da vi endelig ku få fat på en tjener og reklamere til, bestilte hun nye til os, hvad selvfølge også er godt, da de endelig kom, var vores bøf jo blevet kolde
Måtte selv op og lukke døren 5 gange, da det jo kom en kold vind ind og vi sad i træk
Det er bare ikke godt nok

7. marts 2017

under alt kritik

Jensens bøfhus tager slet ikke deres gæstehenvendelser seriøst. Jeg må rykke efter svar, og for så afvide at de har prøvet at kontakte mig pr. telefon, men har ikke haft nogen opkald. da jeg gør opmærksom på at de gerne må ringe igen, så hører jeg igen ikke noget. Jeg kontakter dem igen, og får besked på jeg SELV kan ringe til restauranten. Jeg fortæller, at jeg afslutter sagen her, da det pludselig blev mit problem. Det er de åbenbart ligeglade med, da de stadig ikke kontakter mig.
Der er tydeligvis ikke fokus på god gæsteservice!

6. marts 2017

Dårlig oplevelse

Vinterferie. Skal ud og spise med familien. Sønnike får en chees burger, brødet er sort, jeg får rib steak, halvdelen jeg starter med er medium og ok, resten er rå. Påpeger det for tjeneren , som vil give det videre. Intet sker. 1010,-kr fattigere. Jeg spiser aldrig på Bøf Jensen igen, det er penge ud af vinduet. Og der var stort set ingen gæster.. Så de kunne nok have gjort det bedre. 😠

23. februar 2017

Jensens Bøfhus i Sønderborg.

Vi har været ude at spise på Jensens Bøfhus i Sønderborg 2 gange. 1 gang var i November 2016 og 2 gang var medio Januar 2017. Vi var på ferie i Gråsten fra Midtjylland og det var tilfældigt vi valgte Jensens Bøfhus.
Begge gange har vi fået rigtig god mad, lavet som vi bad om.
2 gang kom der gæster ved siden af vores bord, hvor der også var børn. Grundet travlhed i Take Away så måtte de vente i utrolig lang tid ( det sagde personalet ) det var faktisk uforskammet lang tid, faktisk direkte uhøfligt, specielt da der var børn med.

Der er som vi som familie har snakker om plads til lidt forbedring.
1: prioritering af ventetid, skal bestilte borde vente grundet Take away ?
2: vi ventede også 2 gang, personalet er hurtig med drikkevarer, da de naturligvis gerne vil have flere drikkebestillinger under måltidet, det finder vi faktisk ikke ordentlig overfor kunderne.

Personalet både søde og rare, hjælpsomme m.m.m. de gjorde alt de kunne for at gøre gæster tilfredse. Tak for mad

Familien på 5

11. februar 2017

Sønderborg

Dårlig kundeservice og vejledning om børn spiser gratis.
Flere ting var udsolgt.

31. januar 2017