Ren svindel.
Svindel, har ikke købt noget, men tjekkede siden pga. interessante tilbud. Der mangler en del oplysninger, såsom cvr, adresse, mv. Har anmeldt siden som Svindel, til e-mærket, da Tænk opfordrer ti... Se mere
Total fake side og mega rige kundeservice. Produkterne jeg modtog lugter at kemikalier, tøflerne er så rige kvalitet, og kjolen er i underligt stof. Når man skriver til kundeservice for at return... Se mere
Svindel med kopivarer
Man skal ikke handle her. Svindler
Man skal ikke handle her.
Købt en trøje i forkert størrelse. Vil gerne bytte den, men man kan ikke komme i kontakt med dem , de svarer ikke på de mail jeg har sendt.
Hilsen Jan Nielsen
Køb ikke fra denne side - kopivarer
Køb ikke fra denne side. De har lige ændret navn fra jensencyklinghaus.com. De udgiver sig for at være en dansk virksomhed, som har lukket deres fysiske butik. Det er løgn og latin. Produkterne er det arveste billige kopi l… fra Kina. Jeg smed mine varer ud efter modtagelse. “If its to good to be true - its to good to be true”
Det samme som de fleste andre
Det samme som de fleste andre
Alt blev registreret og alt var på plads, men min varer er stadig ikke dukket op nogle steder.
Bestillingsdag var d. 11/6-25
Røg desværre i fælden
Røg desværre i fælden, 3 stk. Boss poloer - ca. 850 lige ud af vinduet.
Meget dårlig kvalitet og ca. 3 numre for små
De skal jagtes 😡😡😡😡😡
Meget dårlig service
Meget dårlig service. Jeg blev bombarderet flere gange på nettet med prisen nation af sommerkjoler i forskellige farver og størrelser. Jeg bestilte så en, som jeg måtte betale med det samme. så fik jeg en mail tilbage at de desværre ikke havde den vare på lager længere. Jeg vil få pengene tilbage, fratrukket administrationsgebyr på 60 kr. meget dårlig service, men smart måde at få en indtægt på.
Reklamere med en vare som ikke er på lager, og derefter indkassere administrationgebyr.
Samme oplevelse som andre
Samme oplevelse som andre. Jeg har modtaget 3 dårlige kinesiske kopier. Deres service viser en mailadresse fra Shopify.com som også får dårlige anmeldelser. De har altså oprettet en front der foregiver at være “Jens Copenhagen” via annonce på Facebook. Læringen må være ikke at købe via Facebook. “If it looks to good to be true…..”. Jeg gik endda ind på Jens Copenhagen hjemmeside for at tjekke det ikke var snyd. Det var det så alligevel, men bare en avanceret udgave.
Svindel side
Svindel side. Har ikke modtaget varerne og pengene blev trukket med det samme.....
Svindel
Har anmeldt siden som Svindel, til e-mærket, da Tænk opfordrer til at man gør det. Undgå at købe noget, anmeld dem.
I kan anmelde svindelshoppen på e-mærket hjemmeside. e-mærket registrerer svindelshoppen og hjælper med at bekæmpe svindel på nettet.
Total fake
Total fake
Har skrevet til virksomheden og bedt om adressen til den butik de viser billede af. Har fortsat ikke fået noget svar.
De oplyser heller ikke CVR nr på hjemmesiden. Hold dig væk!
Samme svindelkoncept som…
Samme svindelkoncept som Jensengaard-Copenhagen - hold Jer langt væk
Sikker på det er svindel.
Sikker på det er svindel.
Har bestilt 3 Hugo boss t-shirts. Sikker på de er fake, Hugo boss vil aldrig levere varer fra Kina.
Afventer nu spændt hvor ringe kvalitet de er
Dumt at jeg hoppe på web siden
Tilbudet var for godt til at være sandt
Total fake side og mega rige…
Når man skriver til kundeservice for at returnere tingene, så er svaret NEJ - da det er købt på tilbud.. :-(
Pakken kommer fra Kina af, så lad vær med at køb derfra.
Så 0 stjerner herfra
Det blev absolut 0 stjerner herfra
Det blev absolut 0 stjerner herfra. Har dog fået varen, en kjole i noget træls stof. Troede jeg ud fra billedet købte en kjole i Deminstof. Jeg bruger normalt str L så det bestilte jeg. Den mangler ca 25 cm i at kan passe.
Ingen muligheder for at returnere varen, som jeg nu betragter som ubrugelig.
Fup og svindel
Hvis jeg kunne, ville jeg give minus-stjerner. Jeg har købt en bluse, der angiveligt skulle have kostet 800 kr. og var sat ned til 300 kr. Pengene blev trukket straks - til en konto i Hongkong!, men varen var seks uger undervejs. Det er et fuldstændig ubrugeligt produkt af syntetisk oprindelse. Ingen oplysninger om, hvordan man kan returnere varen. Jeg føler mig bondefanget og snydt.
Ren fup har modtaget et ubrugeligt…
Ren fup har modtaget et ubrugeligt produkt fra Hongkong 🙈
Desværre en fup virksomhed!
Desværre en fup virksomhed!!
Du får aldrig dine vare, selvom du har betalt
Advarsel!
Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner
Trøjen var slet ikke som på billedet jeg bestilte efter
Farven var forkert, dårlig print og kvaliteten var syntetisk og elendig
Skoene var for små i forhold til størrelsen og de var stive og hårde og gør ondt at have på.
Ved henvendelse omkring returnering blev jeg i stedet tilbudt først en sats rabat på næste køb og siden en højere sats, og oplyst om at valgte jeg returnering var det for egen regning, at det var dyrt og belastende for miljøet
SVINDEL !!
SVINDEL !!! undgå at købe her. Har købt noget jeg skulle bruge som gave - har aldrig modtaget noget. Gå langt udenom denne side.
Du kan ikke skrive til deres hjemmeside eller ringe - det er ren fup!
Bestilte et par sko (troede det var en…
Bestilte et par sko (troede det var en dansk hjemmeside🙄). Dårlig kvalitet og meget små! Ingen returlabel eller andet vedlagt så jeg skrev til dem. Fik høflig men mærkelig besked tilbage om at jeg kunne vælge at beholde skoene og få 15 procent retur eller sende dem retur indenfor 14 dage. Dette bliver svært da de var en måned undervejs (fra Kina). Så det skrev jeg så til dem - fik nogenlunde samme besked igen med de 15 procent. Skod firma og jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at jeg ikke tjekkede trustpilot..