Prijzen lijken heel goed en aantrekkelijk maar je krijgt niet makkelijk contact (de WhatsApp werkt niet) met de klantenservice en de bestelling is al wel betaald maar na vier dagen nog niet opgest... Se mere

2,1

Under middel

Opgelicht

Ik heb op 22 december 2023 8 paar volleybalsokken besteld twv €88,95 (incl. bezorgkosten) Gemaild waar de kousen bleven. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar (telnr wordt niet opgenomen, direct voicemail.) Ze reageerde per mail dat ze het op zouden sturen. Meermaals gemaild. Een maand later nog steeds niks ontvangen. Aangegeven dat ik mijn geld terug wil. Ze reageerde per mail dat ze het geld zouden retouren. Nu 9 maart 2024, bijna 3 maanden verder, nog steeds mijn geld niet terug. Mijn producten niet ontvangen en geen geld retour. Dit is pure oplichting.

22. december 2023

Geen verzending en contact

Een bestelling hier gedaan omdat ze de snelste levertijd hadden, namelijk 1-4 werkdagen. Ook wordt op de site aangegeven dat als het langer duurt ze dit laten weten. We zijn nu 1,5 week verder. Op de eerste mail (na een week) is geantwoord met we proberen het vandaag te verzenden. Sindsdien staat hij aangemeld, maar niet in het proces bij Post NL. Telefonisch contact werkt niet en krijg ook geen reactie op mijn mails meer.

19. januar 2024

Geen levering, geen contact

Artikelen besteld die na 1-4 werkdagen geleverd konden worden. Na een week nog niks. Mail gestuurd, geen antwoord. Weer een week verder gebeld, antwoord apparaat: telefonisch niet bereikbaar. Ben ik even blij dat ik m'n bestelling van ruim 93 euro nog niet betaald had. Ik heb de boel geannuleerd.

19. januar 2024

Blij met mijn Rucanor sport inlegzolen!

Toen ik pas na mijn bestelling een paar reviews las die niet echt positief klonken had ik eerst zoiets van: oei. Maar ik dacht: ach zo erg zal het toch niet zijn? Mijn bestelling op 14 november geplaatst en gisteren kreeg ik de melding dat ik het af kon halen in de parcelshop! Iets later binnen dan beloofd, maar het weekend zat er ook nog tussen. Mijn bestelling is naar wens! Ik kan weer een tijdje vooruit! Het artikel was alleen hier nog verkrijgbaar dus daar was ik al superblij mee! Het enige nadeel is dat je je pakketje af moet halen en dat het niet aan huis bezorgd wordt, dat is jammer maar uiteraard niet het eind van de wereld.

22. november 2023

traag en geen reactie

26/9 bestelling geplaatst
26/9 bestelling is gereed voor verzending
5/10 nog niets ontvangen, mail gestuurd
8/10 nog geen enkele reactie

8. oktober 2023

Koop hier nooit iets!!!

Verdiend eigenlijk nog niet eens 1 ster. 2 Broeken besteld voor zoon die in het gips moet. Nu ruim 2,5 week later nog steeds niets binnen. Telefonisch geen contact te krijgen. Via mail ontvang een flink aantal uren of een dag later eindelijk een reactie met excuses, maar dat is het ook. Verder veranderd er niets. Beste mensen, koop niets bij dit bedrijf!!!

22. august 2023

Bij de neus genomen?

Bestelling gedaan. Volgens de website verwerkt maar na een week nog niet verzonden. Geen reactie op e-mail. Vast nummer niet te bereiken. Online mobiel nummer gevonden is van een ander ondertussen.

Ik zie veel soortgelijke reactie dus ik vrees het ergste.

6. juni 2023

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. Eerst levert de site niet zoals beloofd, daar moet ik achter komen door zelf te bellen. Geen enkele communicatie vanuit Jeni. Vervolgens is het voor mij te laat om elders te bestellen. Ik heb direct de order geannuleerd, en heb nu na twee weken nog steeds mijn geld niet terug. Niet bestellen!!

1. maj 2023

Prijzen lijken heel goed

Prijzen lijken heel goed en aantrekkelijk maar je krijgt niet makkelijk contact (de WhatsApp werkt niet) met de klantenservice en de bestelling is al wel betaald maar na vier dagen nog niet opgestuurd.

UPDATE: webformulier ingevuld en reactie gekregen met leverdatum (incl. excuses voor vertraging).

UPDATE 2: contact is hersteld, communicatie gaat goed (niet heel snel maar dat is ok). Product is goed. Nu kijken of ook echt waterdichte softshell is. Wellicht terugsturen om te laten bedrukken.

18. januar 2023

Precies dezelfde ervaring als…

Precies dezelfde ervaring als hieronder.
Op 19 nov een cadeau besteld voor Sinterklaas dus ruim op tijd zou je denken. Vandaag is het 2 Dec en nog steeds niets ontvangen:-(
Zou je geld ergens anders besteden waar je WEL op tijd je spullen binnen hebt

1. december 2022

Toch best spannend als je een…

Toch best spannend als je een bedrukking erbij wilt,omdat je gewoon geen idee hebt wat daar dan precies uitkomt. Jenisport stelde absoluut niet teleur, geweldige bedrukking op de shirts! Vertrouwen dat het ook goed blijft voor de toekomst.

Verzending ging voorspoedig en ook de communicatie via de Whatsapp was helemaal goed, snel antwoord op de gestelde vragen.

Top service!

3. maj 2022

14 dagen geleden pakjes voor kerst…

14 dagen geleden pakjes voor kerst besteld, na 12 dagen nog steeds niets !! De dag voordien na een fikse mail van mij gingen ze ineens alles opnieuw opsturen met een 24h pakket. Helaas pindakaas 3 dagen later geen pakjes. Wij hadden geen kerstgeschenken en geen zicht op wanneer alles nu eindelijk bij ons geleverd wordt. Ik ben heel erg teleurgesteld in deze firma en ook de kinderen en familie moet je dan uitleggen dat je pakjes nog 'onderweg' zijn. Corona en drukte ok, maar als je 14 dagen op voorhand besteld denk je dat je ruim op tijd was, niet dus !!!!!!!!!!!!!

25. december 2021

Top!

Snelle nette levering. Ook erg leuk de gratis muts bij mijn bestelling!

28. oktober 2021

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service! Goed advies gehad over het bedrukken van onze teamkleding. Snelle nette levering. Top! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

27. august 2021

Er dette din virksomhed?