We hebben sinds 2020 2 camera’s laten installeren en zijn daar zeer tevreden over. Duidelijk beeld en geluid en overal te bekijken.
JD Security Systems hebben wij leren kennen als een zeer prettig bedrijf, met vriendelijk en ervaren personeel. Ze hebben echt alles op het gebied van "Veiligheid". Service, kwaliteit, nazorg e... Se mere
Na een inbraak op ons autobedrijf heeft Jelle van JD snel gehandeld voor ons. Op een zaterdagavond een noodcamera geplaatst en ons later voorzien van een goed camera systeem en uitgebreid alarm. Jelle... Se mere
In 2017 een 6 camera's en een inbraak en brandmeld systeem laten installeren. De camera's bedraad ivm negatieve ervaringen waarbij mijn wifi camera's werden gejammed. Systeem werkt altijd en de insta... Se mere
- Vagtservice
- Bilalarmmontør
- Leverandør af brandsikringsudstyr
- Brandsikring
- Vagtselskab
- Installation af sikkerhedssystemer
JD-security systems geeft u een veilig gevoel Iedere minuut vindt er in Nederland een woninginbraak plaats. Een inbraak heeft, net als een brand, een grote impact en is altijd een traumatische ervaring. Gelukkig kunt u met de juiste beveiliging het risico op een brand of inbraak flink verkleinen. JD-security systems is met ruim 6 jaar ervaring een landelijk werkend expert op het gebied van beveiligingsoplossingen. JD-security systems adviseert, installeert en beheert veiligheidsmaatregelen voor zowel particulieren als bedrijven. Als specialist bieden wij niet alleen de beste beveiligingsproducten en diensten, maar denken wij ook actief met u mee over de meest effectieve oplossing voor uw situatie.
Markweg 1, 6883JL, Velp, Holland
- info@jd-securitysystems.nl
- jd-securitysystems.nl
Denkt mee en goede service!
Onlangs door de mannen van JD het camerasysteem met de alarmcentrale laten updaten gezien het weer 5 jaar geleden was. Echt top gedaan weer. Gezien ik ook net een kleine had gekregen vroegen ze mij of ik een camera in de babykamer wou met geluid zodat ik de kleine in de gaten kan houden op de bank, ideaal! Top dat jullie meedenken met ons! Altijd gezellig en kom gerust langs voor een bakje koffie!