Na mijn bestelling met schade te hebben ontvangen , heb ik een vervangend product ontvangen. Keurig opgelost. Bedankt.
Virksomheden har svaret
Ik had hier besteld, maar op een later moment mijn order geannuleerd. Zelfs in het paasweekend kreeg ik heel snel bevestiging van de annulering. De terugbetaling volgde een paar dagen later, waarbij i... Se mere
Gelukkig nog een webshop zonder scalper prijzen, die zijn steeds zeldzamer. Goede prijs en netjes verpakt. Freebie erbij en nette communicatie. Ik kan niks negatiefs bedenken.
Virksomheden har svaret
JD Collectibles is dé webshop voor Pokémon TCG, Ultra PRO accessoires, Funko Pops en andere Trading Card Games. Wij leveren altijd sealed en originele producten, direct uit eigen voorraad – actief in Dordrecht en online. Authentiek. Snel. Betrouwbaar.
Berlage-Erf 62, 3315 JK, Dordrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn 2de bestelling gedaan, wederom netjes verpakt en goed geprijsd. Dus weer zeer tevreden!
Wellicht is JD-collectibles prima, alleen het laten bezorgen door DPD is een grote fout. Binnenlandse bezorging duurt nu al langer dan een week. Tijdens uiteindelijke afleveringen heeft de bezorger niet aangebeld en is verder gereden.
De producten die ik had besteld zijn netjes verpakt aan gekomen, en ook een snelle levering.
veel moeilijk verkrijgbare artikelen bij JD Collectibles gewoon op voorraad. Pokemon is erg populair. En via internet verliep alles soepeltjes. Op tijd het kado binnen en tevreden gezichten, inclusief die van Sint en Piet! Bedankt, top!
Artikelen waren in een te grote doos verpakt met minimaal beschermingmateriaal om de producten heen. UPS heeft ermee gevoetbald dus de producten zijn beschadigd geraakt. Een oplossing heb ik niet gekregen na 2 weken wachten....
Update 31 januari 2026:
Nooit meer wat gehoord van deze partij. Onderzoek bij UPS zou allang afgerond moeten zijn en op mails wordt niet gereageerd. Verkoper blijft verantwoordelijk voor de levering dus UPS de schuld geven is hier ook niet van toepassing. De doos was slecht opgevuld en het karton was te dun. Kostenbesparing van deze verkoper heeft voor deze problemen gezorgd en dus niet UPS zoals hij/zij zelf beweert.

Besvarelse fra JD Collectibles
Goede ervaring, ik was op het moment van de levering niet thuis, ze hebben dit pakket direct aan leverpunt afgeleverd en ik kon er dezelfde dag nog om. Producten mooi en veilig verpakt.
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij JD-Collectibles en alles verliep perfect. De communicatie was duidelijk, de levering snel en de producten waren precies zoals omschreven. Alles was naar wens, ik ben zeer tevreden en bestel hier zeker opnieuw!
Top product. Top service. Klein probleempje met dpd, maar goed opgelost en heldere communicatie via WhatsApp.
Wet was echt goed verpakt meerderen lagen bubbel plastic en 2 dozen en het product was goed perfect gewoon wat je besteld ik ga zeker vaker hier bestellen goede ervaring heb ik gehad en ook een goede prijs

Besvarelse fra JD Collectibles
Goeie winkel alles is netjes en zeer zorgvuldig verpakt binnen gekomen erg blij met de service en klantvriendelijkheid.

Besvarelse fra JD Collectibles
Zeer netjes verpakt en snel verzonden! Blij met mijn aankoop

Besvarelse fra JD Collectibles
Snel verzonden, goed verpakt en goede prijzen. top service ! en bedankt voor de gratis card sleeves!