Virksomheden har svaret
Snabb leverans och hög kvalitet på gravering samt att ett mycket bra hjälpmedel ingår i och med hemsidans figurator för att bedöma design och layout.
Virksomheden har svaret
Företaget tog personig kontakt för att uppfylla mina önskningar trots att de hade en automatisk försäljningssida. Efter att de fått en redigerad förlaga i vektorgrafik kom skylten efter någon vecka. U... Se mere
Virksomheden har svaret
Så fin som alltid fast denna va nog den absolut finaste skylten av alla jag gjort. Kan varmt rekommendera att beställa här ifrån! Leveransen tar lite tid men helt klart värt att vänta när man ser resu... Se mere
Skrevet af virksomheden
Vi på JCGT erbjuder ett stort utbud av produkter inom gravyr och tryck, anpassade för både privatpersoner och företag.
Vår verksamhet kännetecknas av hög precision, kvalitet och snabba leveranstider. Vi använder oss av olika tekniker för att gravera och trycka på en mängd olika material som metall, plast och trä. Detta gör att vi kan leverera skräddarsydda lösningar som passar de allra flesta behov och önskemål. Oavsett om det handlar unika presenter, företagsprofilering eller skyltar för olika ändamål. Designa din skylt Med vårt digitaliserade skyltverktyg kan du enkelt designa skyltar i olika utföranden och stilar där vi låter dig som kund skapa något alldeles eget. Eller använda dig av färdiga desginmallar. Vi erbjuder allt från dörrskyltar, parkeringsskyltar och boxskyltar, där varje produkt kan anpassas efter dina önskemål. Oavsett om du behöver en enkel skylt eller något mer detaljerat, ser vi till att resultatet blir både professionellt och estetiskt tilltalande. Tillgänglighet En viktig del av vår verksamhet är våra tillgänglighetsanpassade produkter. Dessa inkluderar skyltar med punktskrift (Braille), taktila symboler och tydliga kontraster som är speciellt utformade för personer med funktionsvariationer. Våra lösningar är designade för att vara både funktionella och stilfulla, med målet att skapa en inkluderande miljö där alla kan ta del av viktig information på ett enkelt och tillgängligt sätt. Har du någon frågor eller funderingar så är det bra att kontakta oss så ska vi göra vår bästa för att kunna hjälpa dig. Vår hemsida Vårt skyltverktygHagelvädersgatan 11, 418 34, Göteborg, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra JC Gravyr & Tryck
Riktigt smidigt att beställa. Trevlig och proffsig kundtjänst!

Besvarelse fra JC Gravyr & Tryck
Snabb leverans och skylten motsvarade helt mina förväntningar.

Besvarelse fra JC Gravyr & Tryck
Fick snabb återkoppling på mail när jag hade en fråga. Det var lätt att navigera och göra beställningen samt betalning. Min skylt motsvarade mina förväntningar och leveransen gick mkt fort från det att jag hade beställt den. Mycket nöjd och kan rekommendera med högsta betyg. / Anette med familj.

Besvarelse fra JC Gravyr & Tryck
Enkelt att beställa, bra verktyg för design, samt snabb leverans och fin resultat.

Besvarelse fra JC Gravyr & Tryck
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.