Mi chiamo Francesca, sono una ragazza che da tempo pratica sport in Amsterdam, mi sono affidata a questo professionista e lo consiglio a chiunque viva ad Amsterdam e dintorni in quanto è molto fless... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jurgen is een hele vriendelijke en goeie masseur. Ik heb even geaarzeld omdat het een mannelijke masseur was, maar ik voelde me volkomen op m'n gemak (dankzij hem). De ontspannings massage was extree... Se mere
Sinds ik intensiever doe aan kickboxtraining had ik wat meer last van mn rug. Bij JD sportmassage ben ik aan het juiste adres! Masseur Jurgen heeft een scala aan massagebehandelingen en per massage ge... Se mere
28 weken zwanger en voor het eerst een zwangerschapsmassage gehad. En het was heerlijk, prettig en zeer ontspannen. Van top tot teen goed behandeld en goed verwend. Tijdens het deel waar mijn rug... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Mijn naam is Jurgen Boerleider en ik masseer al 6 jaar onder de naam JB Sportmassage. Als sportief persoon weet ik als geen ander het belang van sport en ontspanningsmassages voor, tijdens en na blessures.
Kontaktoplysninger
Karspeldreef 14, 1101 CK, Amsterdam, Holland
- 0620092869
- info@jbsportmassage.nl
- jbsportmassage.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn JBS-ervaring
Ik was een beetje bang om te komen, omdat ik veel lichamelijke klachten heb. Bij binnenkomst werd ik hartelijk welkom geheten en op mijn gemak gesteld. Natuurlijk was deze sessie niet pijnvrij, maar……..ik heb geen spijt, dat ik bij JB sportmassage een afspraak heb gepland. De pijnlijke plekken werden goed weggemasseerd. En ik had na twee dagen geen last meer. Wanneer maak jij een afspraak?
De marathon van Amsterdam gelopen…
De marathon van Amsterdam gelopen afgelopen zondag. Daarna een sportmassage ondergaan. Zeer professioneel en voelde mij nadien een ander mens!
Dit is een masseur die zich constant blijft ontwikkelen!
4 jaar gelden was Jürgen al een hele goede masseur!
Elke jaar weet hij toch mij te verassen met nieuwe massage technieken.
Dit is een masseur die zich constant blijft ontwikkelen! En hij heeft werkelijk gouden handen!
Jurgen is a very technical and professional
Jurgen is a very technical and professional masseur, did a great sports massage before my marathon where I made my PR. Absolutely recommend him.
Heerlijke massage gehad!
Hele aardige heer die je op je gemak laat voelen en kennis van z’n vak heeft. Ik heb maandenlang gelopen bij de fysio met pijn in m’n hamstring. Na 1x massage pijn weg! Ik kom zeker terug!
A Highly Rated Deep Tissue Massage Experience
I recently experienced an exceptional deep tissue massage that left a lasting impression on me. Jurgen's expertise was evident from the moment he began. He skillfully targeted my problem areas, providing the perfect amount of pressure to release tension. By the end of the session, I felt completely rejuvenated, both physically and mentally. The positive effects of the massage lingered for days, making it a 5-star experience that I wholeheartedly recommend.
Super goede ervaring gehad
Super goede ervaring gehad. Had een hamstringblessure en Jurgen kon mij goed uitleggen wat hij voor mij kon betekenen en hoe hij dat zou aanpakken. De massage behandeling heeft mij zeer goed gedaan en ik ga eerdaags voor de volgende behandeling bij hem langs.
Altijd een genot en heerlijk losse…
Altijd een genot en heerlijk losse spieren na de massage.
Dikke aanrader
Professioneel - goede massage
Jurgen neemt zijn werk serieus, luistert en masseert stevig. Ruime locatie in Amsterdam. Website is professioneel en werkt prima, veel makkelijker dan elders om te kijken of er plek is en wat de kosten zjjn.
Consistently a Great Experience
It had been a while but loved that JB had remembered me the moment i completed my booking. Stays professional and is good company throughout the massage. I always leave feeling better than when I got there.
Voor herhaling vatbaar.
Prettig contact en meedenken met blessures en herstel. Maak zeker een nieuwe afspraak.
Ik werd top geholpen
Rugklachten
Ik kwam met erge pijn in mn rug bij JB Sportmassage, 2 behandelingen gehad en het is weg, zeer tevreden!
Gouden handen
De masseur met de gouden handen weet precies wat hij moet doen. De masseur heeft ook meerdere tips meegeven waar ik ook echt iets aan heb. Zeker voor herhaling vatbaar!
Top massage!!!
Hele goede massage je kan aangeven als het pijn doet er is overleg van tevoren wat je klachten zijn kortom je word goed geholpen
JB sportsmassage fixed het elke keer weer
Ik ben hier terecht gekomen doordat ik ontzettende last had van mijn rug en schouders. Jurgen stelt je op je gemak en weet gewoon precies waar hij mee bezig is. Ik blijf zeker terug komen en zou hem aan iedereen aanbevelen wat ik inmiddels ook doe :-)
Masseur en luisterend oor!
Ik ben al een paar keer bij Jurgen geweest, maar de massage die ik vandaag kreeg was extra speciaal.
Na een hele stressvolle periode van rouw, was het tijd om ontspanning te zoeken. Jurgen was daar de juiste man voor. De massage maakte veel los, niet alleen fysiek maar ook emotioneel. Jurgen speelde daar mooi op in door tijdens de massage veel te blijven praten. De massage was daardoor zeer ontspannend, en het voelde alsof er een last van spanning van mij afviel. Ik kon wel de hele dag blijven liggen, zo fijn was het.
Het was goed behandeldt
Het was goed behandeldt. Spierpijn ging weg en kunnen door trainen voor mijn wedstrijd.