Jbeautywellness Anmeldelser 3

2,8

2,8

Middel

Katastrofal behandling.

Havde købt en deal til kinesisk dyb søvn og fjernelse af stress. Varighed en time. Jeg blev lovet hyggelige lokaler samt en behandling af lydterapi, zoneterapi, aromaterapi til ansigt, hoved, arme, mave, ben og fødder. Udført af bløde hænder.
Jeg kunne ikke nikke genkende til noget som helst deraf!!
Lokalet var overfyldt med brikse. Apparater til forskellige behandlingsformer. Vindue ud til en støjende gade. Og helt igennem alt andet end hyggeligt!
Behandlingen bestod af koldt vand. Sæbe overalt i hovedet. Overdreven brug af olie i ansigtet. Også i øjenpatiet. Ansigtet blev gennemgået med hårde tryk. Sågar i tindningerne!!! Intet med zoneterapi at gøre ( er selv uddannet ansigtszoneterapeut ). Hårde tryk på kraveben. I maven ( efterfølgende fået en mave som totalt er slået i stykker ). Tydeligvis intet kendskab til de kinesiske medianlinjer bdet blev bare sjasket med olie. Og trykket hårdt på min krop. Og fik en meget kold åbenbart rosenmaske trykket ned over mit ansigt.
Undervejs forlod behandleren mig fire gange. Hun skulle hente vand. Se hvorfor klokken ringede ude i butikken. Hente rosenmaske. Intet var forberedt på forhånd.
Musikken, som skulle virke beroligende, gik konstant ud. Afspillet fra hendes egen telefon.
Lysterapien bestod af 3 hurtige klask på en skål. Og så blev den sat på en hylde igen!!
Undervejs begyndte behandleren pludselig at rode ved mine trusser. Uden at informere mig derom. Hellere ikke før behandlingen. Hun skulle åbenbart sætte noget stof fast, så der ikke kom olie på. Den info havde jeg gerne haft.
Hele behandlingen tog maks 45 min. Og blev afsluttet med en fedtet creme smurt i hele mit ansigt. Også på øjenpartiet.
Dette er en behandling til 780kr!!
I forlokalet hang billeder af behandlingsformer, som de på ingen måde var uddannet i. Japansk cosmo lifting. Da jeg spurgte ind dertil, kunne vedkommende pludselig ikke forstå dansk/engelsk. Og chefen var på ferie…

Et sted jeg på ingen måde kan anbefale. Falsk varebetegnelse på både uddannelser og behandlinger!

28. september 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (3 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto