Er ikke dukket op
Havde bestilt tid til at få kigget på opvaskemaskine da den ikke vaskede ordentligt, venter 1,5 uge på at de har tid til at komme ud og da dagen så kommer dukker de ikke op inden for den angivne tid der enda var 7-10 om morgenen jeg ringer ind for at høre hvor de er i programmet da vi også har ting at lave og ikke kun side og vente på dem hele dagen og får at vide at vi stadig er på listen. Lidt over 12 bliver jeg nødt til at tage på arbejde men min bofælle er stadig i lejligheden, han har ikke hørt nogle banke på og jeg har ikke fået et opkald eller besked om at de har stået ved døren og prøvet at komme ind. Vi står nu stadig med opvaskemaskine der ikke virker uden nogen besked om hvorfor vi ikke har fået kigget på det
De ville snyde mig for 850 kr...🤮
Jeg fik JA serviceteknik til at komme ud og gi et tilbud på at lave min “Emhætte” jeg fortalte at jeg mente at det var nogle “relæer” der stod og tikkede og skabte mislyden,Teknikkeren konstaterede at det var rigtigt og viste mig det print hvor de sad og man kunne mærke det når man holdt printet hvor relæet sad på.
Han ville bestille et nyt print og ringe med en pris.
Ca 4 dage efter ringer han og siger at det koster 2500 kr hvorefter jeg spørger hvor meget reservedelen(printet) kostede,han siger at det er lidt svært at sige præcis,hvorefter jeg spørger om hvad hans arbejdsløn så er,den er 850 kr siger han så.
Jeg siger at det kan jeg ikke forstå og at jeg syntes det er meget dyrt for et print og han siger at Gorenje er meget dyre i reservedele.
Jeg takker nej tak til tilbuddet og får en regning på 850 kr..
Jeg ringer til hovedkontoret/firmaet og beklager mig da jeg syntes det er en mærkelig måde at jeg er blevet behandlet.
Jeg spørger indtil arbejdsløn og reservedelsprisen igen hvor Damen fortæller mig at der er blevet bestilt nyt print nye trykknapper til min Emhætte/fang og med arbejdsløn var det rigtigt nok at det ville blive 2500kr.
NU ER PROBLEMET BARE AT MINE TRYKKNAPPER INTET FEJLER!!
Damen siger at det ved hun af gode grunde ikke om de gør..(forståeligt nok!)
Hun siger at jeg skal kontakte servicemanden der har ringet og spørge ham,det gør jeg og han nægter at ville tale med mig når jeg fortæller ham at han har været ude på at ta rø..n på mig og vil ha en forklaring på hvorfor han har bestilt nye knapper til mig..
Jeg kontakter selv Gorenje med printnummer på det print jeg skal bruge og prisen var sjovt nok lidt under 800 kr.
Så hvis du vil betale extra for noget inkluderet dårligste service så ring til JA serviceteknik🤢🤮
Så jeg har betalt 850kr for et forsøg på at blive taget i rø..n for yderligere 850 kr..
SØRGELIG MÅDE AT TJÆNE PENGE PÅ..
Fantastisk god service!
Fantastisk god service!
Vores opvaskemaskine gjorde ikke sit arbejde ordentligt og vi var egentligt indstillede på, at udskifte den. Gav den dog en chance med et montørbesøg. Fik besøg af en yderst venlig og sympatisk montør, som fiksede den i en håndevending. Han gik lidt ud over sine faglige kompetencer og udførte lidt nødvendigt VVS-arbejde, for at få den til at virke 100%. Var venlig og hyggelig imens. Kan kun anbefale dette frma!
Brug dem ikke til service/eftersyn
Vi bestilte et service eftersyn til min mors SMEG komfur. montøren var der 3 min for kun at fortælle at det ville koste 3 ti 4.000 kr at lave komfuret. Han hverken forklaret hvad der var galt eller kom med nogen løsning. Han nåede dog at efterlade en faktura på 800,- kr. for hans 3 mins besvær.
Har forsøgt at få kontakt til dem da jeg ikke mener det fair men intet svar
Mvh
René
Opvaskemaskine virkede ikke. De kom dagen efter jeg ringede. Dertil krævedes en del som skulle skaffes hjem. Fik hele tiden info om status på pris og lev tid. Kan kun anbefales herfra.
SUPER SERVICE
Har netop haft en tekniker ude til min vaskemaskine.
SUPER SERVICE og hurtig. Kan bestemt anbefales.