Jardin Enchanté Anmeldelser

1. Butik med udstyr til hjemmet

Jardin Enchanté is uw bestemming voor exclusieve, handgemaakte kransen die de schoonheid van de natuur rechtstreeks naar uw deur brengen. Opgericht vanuit een diepe passie voor botanische kunst en vakmanschap, groeien wij met liefde en aandacht voor elk detail. Onze kransen worden vervaardigd met hoogwaardige, duurzame materialen: van de natuurlijke wilgentakkenbasis tot de zorgvuldig geselecteerde zijden bloemen en groen. Elke krans vertelt een eigen verhaal: geïnspireerd door de kleurwisselingen van de seizoenen, de weelderige bloei van de lente en de warme gloed van de zomerzon. Of u nu de ambiance van uw huis wilt verfrissen, een feestelijke touch zoekt voor een speciale gelegenheid of een persoonlijk en uniek cadeau wilt geven, bij Jardin Enchanté vindt u altijd het perfecte ontwerp. Wij geloven in eerlijk en transparant ondernemen. Daarom produceren wij in kleine oplagen, rechtstreeks vanuit ons atelier in, zonder tussenhandel. Zo garanderen we een persoonlijke service, korte levertijden binnen de Europese Unie en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Elke bestelling krijgt de volle aandacht: van uw eerste vraag tot de veilige verpakking en verzending. Bij Jardin Enchanté draait alles om beleving en verbinding. Een handgemaakte krans is niet zomaar een decoratie, maar een warm welkom voor u en uw gasten. Ontdek onze collectie en laat u betoveren door de rustieke elegantie en natuurlijke charme van onze kunstwerken. Voeg vandaag nog een vleugje magie toe aan uw interieur!

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Perfect bouquet — not just for Christmas

I ordered The Gilded Peony Boeket from Jardin Enchanté’s Christmas collection and I’m honestly so impressed. The bouquet is incredibly elegant and full — the colors, textures, and overall composition feel luxurious without being overwhelming.

What I love most is that, despite being part of the Christmas collection, it doesn’t feel seasonal at all. It’s timeless and refined, and I can easily see this bouquet fitting beautifully in my home throughout the entire year, not just during the holidays.

It arrived in perfect condition and looked exactly like the photos, if not better. You can really tell a lot of care and attention went into creating it. I’ll definitely be ordering again.

5. december 2025

Prachtige bloemenkrans gekocht in deze…

Prachtige bloemenkrans gekocht in deze winkel voor mijn vrouw d'r verjaardag. Goede kwaliteit van de kunstbloemen, met grote zorgvuldigheid verpakt. (Het rook zelfs heerlijk na het openen van de doos!) Geweldig cadeau. Veel dank!

31. juli 2025

Beste Remi,

Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in onze winkel. We hopen dat het cadeau veel plezier brengt!

Super mooie bloemenkrans en snelle service!

Ik ben heel erg blij met mijn mooie bloemenkrans! De bloemen lijken net echt en onze deur ziet er meteen veel vrolijker uit! Ik krijg er veel complimenten over. Ik woon in België en had mijn bestelling in 2 dagen al in huis!

3. august 2025

Hi Marianne,

Wat een lieve review, dankjewel! Het betekent veel voor ons dat je dit wilde delen. We hopen je snel weer blij te mogen maken. 💐

Wat een prachtige krans

Wat een prachtige krans! De kleuren zijn precies zoals op de foto en hij geeft direct sfeer aan mijn voordeur. De krans voelt stevig en kwalitatief gemaakt, je ziet de aandacht voor detail. De levering was snel en goed verpakt. Ik ben er ontzettend blij mee en krijg er veel complimenten over!

5. juli 2025

Hi Aliya,

Dankjewel voor je prachtige woorden! Het doet ons zoveel plezier om te weten dat de krans precies de sfeer brengt die je zocht. Jouw compliment betekent heel veel voor ons 🌹