Julvanten 2025
Julvanten 2025: tre garnnystan i det ”hemliga” paketet. Färggarn 3 används enbart till två varv!!! Vad gör jag med resten?
Köp garn och stickor, hämta gratis stickmönster och virkmönster, lär dig sticka och virka. Allt detta och mer hittar du på Järbo Garns nya hemsida!
Sverige
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Antingen saknar företaget kundtjänst eller så skiter de helt i sina kunder. Har försökt få svar på mitt mail gällande undermålig kvalitet på garn sedan i februari, men trots upprepade påtryckningar vägrar de svara. Som kund känner man sig både lurad och rånad när de marknadsför och säljer på en varor som inte motsvarar vad de lovar!
Dålig kundservice, långsam återkoppling. 1 veckas leverans på några markörer. Som ny kund som bara önskade köpa några markörer, pratade med kundtjänst och de informerade inte under samtalet om att frakten är 195:- EX moms oavsett vad man handlar. Ok att det står i köpvillkor, men som en snabb order och med personlig kontakt så är det otroligt dåligt att inte göra mig som kund uppmärksam på detta. Vid kontakt efteråt för att försöka häva köpet dröjer det flera dagar utan att de återkommer.
Köpte Big Verona garn eftersom jag gillar färgskiftningar som det ger. Skarvar var femte meter! Att ni inte skäms Järbo garn! Big verona har blivit skräp.
Beställde vit tovull det är vanligtvis ytterst hög kvalitet på Järbos alla produkter likaså ullen.
Höll på svimma när den kom gulaktiga strimlor hela förpackningen som flossa alltihop !
Är konstnär men nu måste jag söka annan leverantör vågar inte handla av Järbo mer.
Helt underbara korta filmer om olika sticktekniker i närbild utan jobbigt prat.
Bra garner också och stick beskrivningar.
Tur att Järbo finns. För jag älskar att sticka!🙂
Fantastisk garnbutik på nätet, snabba leveranser och otroligt snygga mönster.
Tillbehör och garn i världsklass, den enda butiken jag behöver är denna!