Ik had een mok besteld voor 2 september voor mijn moeders verjaardag, nog steeds niet binnengekomen! En deze mensen contacteren is ook onmogelijk, want ze reageren nergens op. Daarom schrijf ik deze s... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zie mijn eerdere bericht. Jamies drukwerk heeft mij bericht om mij te dwingen mijn review te verwijderen. Maar dat zal ik niet doen omdat wat ik schrijf de waarheid is. Ze bieden slechte servic... Se mere
Virksomheden har svaret
Ons logo was van slechte kwaliteit. Gelukkig konden ze een betere kwaliteit van het logo vinden maar helaas is er daardoor iets mis gegaan met de bedrukking van het ontwerp waardoor deze wat groter is... Se mere
Virksomheden har svaret
Vriendelijke mensen, heb deze een twee-tal keren aan de telefoon gehad. Bestelling was er vrij snel en het zijn bijzonder mooie mokken geworden. Iedereen heeft nu zijn eigen mok met foto, naam en ons... Se mere
Zeer tevreden.
Super goede persoonlijke…
Super goede persoonlijke klantenservice! De dame die ik sprak was zeer attent, meedenkend en behulpzaam. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruikmaken van hun diensten.

Supermooi stukje vakwerk..
Supermooi stukje vakwerk..
Perfect verpakt en de levering ging soepel..
Kortom, Jamie heeft alles goed onder controle..

Mega tevreden!!
Zowel de mokken als de truien zijn van hoog kwaliteit! Echt een aanrader. Communicatie verliep super goed mee gedacht en de mogelijkheden laten zien. Netjes verzonden. Wij zijn heel tevreden!

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Had zelf nog een typefout gemaakt en even via WhatsApp gestuurd en kreeg al snel reactie. Ook hebben ze me nog even met het design geholpen en een mooie foto gestuurd wanneer het klaar was.

Geweldige service
Geweldige service! Nadat de eerste set mokken niet geheel naar wens waren bedrukt( door onoplettendheid van mezelf) is er direct aktie ondernomen door de medewerker om de mokken opnieuw te laten bedrukken naar wens. Alles supersnel geregeld en ik ben een tevreden klant! 👍

Mooie mok, goede service
Website werkt goed. Helaas was de mok beschadigd geleverd. Er was iets mis gegaan met de verpakking. Maar na een melding te hebben gemaakt, hebben ze mij direct gebeld om het op te lossen. De 2de mok is goed aangekomen zonder beschadigingen. Goede service en vriendelijk personeel. Als ik weer iets bedrukts nodig zal hebben, zal ik zeker daar weer bestellen.

Echte aanrader
Zeer tevreden.
Werd nog gebeld om te checken of de bedrukking klopte die ik had gevraagd.
Zeer snelle levering.
Echte aanrader!

Afscheid kado
Ik heb de mok laten drukken voor een afscheid kado. Degene die ik gaf vond het heel bijzonder en mooi. De bestelling ging heel vlot. Mijn vragen werden gelijk beantwoord. Ik zou iedereen aanbevelen die een persoonlijke kado wil geven. En ook niet duur.

Besvarelse fra Bedrijf gestopt
Super service en snel geleverd.
Ik werd binnen 5 minuten gebeld door Jamie's Drukwerk, omdat ik een deadline had aangegeven voor het bezorgen. De zorgen werden direct weggenomen en ik kreeg zelfs extra advies hoe ik het beste mijn mokken kon laten bedrukken. Super advies en snel geregeld.

Besvarelse fra Bedrijf gestopt
Superservice all the way!
Snel bereikbaar (zelfs op zondag), goed geholpen en goed op de hoogte gehouden van het hele proces met een prachtig resultaat: een beker met eigen illustratie van onze dochter erop!

PERFECT!
Goede service, meedenken met de klant en succes gegarandeerd. Resultaat: TOP!

Besvarelse fra Bedrijf gestopt
Super vriendelijk en top gedaan
Wat een vriendelijk bedrijf. Helpen waar ze kunnen en daarbij super tevreden met het resultaat en snel geleverd.

Besvarelse fra Bedrijf gestopt
Ik vind een goed product, zonder meer.
Ik vind een goed product, en vriendelijk geholpen worden bij het vragen over het product.

Mooie mok
Mooie mok, de belettering is ook duidelijk. Ik had een zwarte en een rode besteld en de kleuren komen overeen met de site.

Fotomok
Goede service belde om te overleggen voordat de foto op de mok werd gedrukt.
Snelle levering en een prachtig eindresultaat.
Bestel hier zeker vaker het is TOP

Besvarelse fra Bedrijf gestopt
Super mooie mokken met fantastisch…
Super mooie mokken met fantastisch drukwerk
Worden snel en netjes geleverd

Besvarelse fra Bedrijf gestopt
Læs mere om andre typer anmeldelser.