Jacobsens Biler ApS Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 41 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunder fremhæver konsekvent den professionelle og kompetente service, de modtager. Mange sætter pris på det venlige, ærlige og hjælpsomme personale, der giver fremragende rådgivning og klar kommunikation. Anmelderne bemærker ofte den hurtige og effektive problemløsning med præcise diagnoser, der fører til succesfulde reparationer. Servicen beskrives ofte som fremragende, hvor bilerne typisk er klar til tiden. Folk føler sig trygge og tilfredse med resultaterne, da deres køretøjer ofte kører som nye efter arbejdet. Samlet set roser forbrugerne værkstedet for at holde, hvad de lover, og levere høj kvalitet.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den hurtige og professionelle håndtering... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, og mange fremhæver deres venlighed, professionalisme og... Se mere

Price

Kunder havde positive oplevelser med prisen, og mange fremhæver, at de fik god service til en rimelig pris.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jacobsens Biler fik løst et problem med min bil, som hverken 3H Automotive, Andersen Biler eller Islev Autoteknik kunne finde frem til. Det, der imponerede mig mest, var deres fair priser og... Se mere

1. Autoværksted
  2. Pladeværksted
  3. Automekaniker
  4. Mekaniker
  5. Olieskift
  6. Malearbejde

Byens bedste bilservice siden 1956 I mere end 6 årtier har Jacobsens Biler drevet autoværksted, og har leveret kvalitet og godt håndværk til de danske bilejere. En af Københavns ældste uafhængige autovirksomheder, som er fulgt med tiden – men som ikke glemmer vores gamle dyder. Altid god service, gode råd med på vejen og ikke mindst gode priser.

Svarer typisk inden for 24 timer

43 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service og høj faglighed

Ny kunde. Jeg havde et 'Keyless defect' problem med min Passat B8 Variant fra 2016 i de sidste måneder af 2025. Efter en mindre misforståelse i den indledende kommunikation må jeg sige, at Jacobsen Biler i den grad trådte i karakter. De foretog en grundig og præcis fejlsøgning og fandt en fejl mere i nøgle-systemet, som VW Semler Mobility ikke havde fundet (selvom de havde taget sig godt betalt for fejlsøge på bilen). Den defekte del blev hurtigt skiftet - til en god pris -, og samlet set havde jeg en tryg og god oplevelse som kunde hos Jacobsen Biler. Jeg kommer gerne igen og kan varmt anbefale værkstedet.

29. november 2025

Ny kunde

Ny kunde. Rigtig god, grundig og kompetent vejledning når jeg ringede.
Startproblemer, sansynligvis slidt nøglecylinder men bestemt værd at reparere min gamle Up. Tak for det, min bedste anbefaling

30. december 2025

Volvo XC60

Jeg fik skiftet manifolden og renset og skiftet luftmassemåleren samt div sensorer , da min Volvo xc60 årgang 2016 havde en motor lampe der var tændt og motoren var gået i beskyttet tilstand. Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Jacobsen biler der har udført reparationen professionelt og holdt mig underrettet hele vejen igennem , og fik bilen færdig til aftalt tid på trods af at det var en kompleks opgave med fejlsøgning osv . Jacobsen biler får min varmeste anbefaling. Mvh. Hannibal Gustafsson

5. december 2025

Hurtig hjælp..

Kom ind fra gaden. Fejlfinding med det samme.. reservedel blev bestilt med det samme, og bilen blev repareret næste dag.. Fornuftig pris..

18. december 2025

Verdensklasse service

Verdensklasse service, både hurtig og høj kvalitetsarbejde. Kan anbefale dem på det varmeste. De fik mig tilbage på hjulene inden for 4 timer. Tak Jacobsens biler.

5. december 2025

Hvis du vil have et "nært" forhold til…

Hvis du vil have et "nært" forhold til dit autoværksted, så er Jacobsenbiler søborg den rette. Du får lov at komme igen og igen og igen.. De ført ikke løst problemet i 1 omgang. Jeg har brugt værkstedet igennem 3 år og har de sidste 4 gange skulle komme tilbage min 2 gange yderligere da de stadig ikke havde lavet det hele, så havde de ikke nulstillet service lamperne, ikke nulstillet ved service, lamper der lyser og problemerne jeg kom med blev ikke lavet, så jeg måtte betale et andet værksted for at lave det som Jacobsen biler sagde de havde lavet. Den ene af de ansatte på kontoret er ubehøvlet, lyver og ringer ikke tilbage når han siger det.

6. november 2025

5 stjerner til Jacobsens Biler!

5 stjerner til Jacobsens Biler!
Fantastisk service og super professionelt arbejde. Personalet er venlige, ærlige og forklarer alt på en måde, man forstår. Reparationen blev udført hurtigt, og bilen kører perfekt igen. Rimelige priser og ingen skjulte omkostninger.
Kan varmt anbefales – jeg kommer helt sikkert igen! 🚗⭐

29. oktober 2025

Jeg har to gange tidligere benyttet…

16. november 2025
/*Opfølgning efter svar fra Jacobsens Biler ApS*/

Jacobsens Biler ApS "ser frem til FDM's specialtest og konklusion" som følger herunder.
Bilen blev oprindeligt indleveret med henblik på at afhjælpe problemer med gearskift, rystende tomgang samt et Stort Serviceeftersyn.
Fakturaen beløb sig til 9.700 kr. som blev betalt ved afhentning.

FDM's rapports vurderinger er baseret på faglige og objektive vurderinger uden hensyntagen til parters interesser.
1. Motorfunktion, ujævn tomgang
2.Motorfunktion, motorgang, mislyd/bankelyd fra motor.
3. Indsprøjtningsanlæg, indsugningsrør, løst
4. Indsprøjtningsanlæg, luftfilterkasse, løst
5.Gearkasse, manuel, gearforbindelser, fejlfunktion, Går stramt i gear
6. Gearkasse, manuel, oliespild for stort
7. Gearkasse, manuel, synkronisering (Børster Tænder)
8. Kobling, koblingsforbindelser, hård
9. Kobling, udrykkerleje, unormal støj
Bilen er nu sendt på et autoriseret værksted hvor gearkasse og kobling skal udskiftes Ca. 30.000 kr.

Den oprindelig var anmeldelse:
Efter indlevering, en mandag, blev jeg kontaktet af værkstedet, som oplyste, at følgende reparationer var nødvendige: Udskiftning af vandpumpe, udskiftning af motorophæng (én side), montering af to nye CLAMPs til udstødning og påfyldning af gearkasseolie for at “afhjælpe” gearproblemer. Jeg fik oplyst, at bilen kunne afhentes ved lukketid samme dag. Senere på dagen blev jeg imidlertid kontaktet og informeret om, at arbejdet ikke kunne færdiggøres, da motorophænget endnu ikke var modtaget.

Jeg kontaktede værkstedet næste dag omkring middag og fik oplyst, at det modtagne motorophæng var forkert. Senere samme dag oplyste værkstedet, at en mekaniker havde haft “et uheld” med motorophænget, og at bilen derfor ikke kunne færdiggøres før næste dag. Jeg accepterede, og sagde at bilen kunne stå til torsdag, da vi ikke selv kunne hente den dagen efter. Værkstedet lovede, at bilen ville være færdig torsdag eftermiddag.
På aftalte tid, torsdag, var bilen fortsat ikke færdig, og der var endnu ikke gennemført afsluttende prøvekørsel jf. tjekskemaets punkt 24. (Afsluttende prøvekørsel, herunder kontrol af fejllamper og bilens virkemåde). Prøvekørslen, som jeg senere selv overværede, varede 5–6 minutter.
Ved afhentningen oplyste værkstedet, på min forespørgsel, at ja, bilen var blevet “nedprioriteret” på grund af travlhed, og at jeg efter sigende skulle have givet samtykke til afhentning fredag – dette bestrides, da jeg aldrig har givet et sådant samtykke.

Efter at have hentet bilen hjem torsdag, konstaterede jeg røg fra motorrummet, sandsynligvis som følge af olie på motordele. Ved kontrol af oliestanden viste det sig, at oliepinden var knækket – et forhold der burde være opdaget under Serviceeftersynet og jf. tjekskemaets punkt 20 (“Start motor samt pejling af oliestand”). Værkstedet oplyste efterfølgende, at skaden var sket i forbindelse med det tidligere nævnte “uheld” med motorophænget og at den brækkede del var blevet fjernet.

Efter en drøftelse om bl.a. fortsatte gearproblemer blev jeg tilbudt et nyt værkstedsbesøg den efterfølgende mandag, hvor gearkablerne skulle udskiftes. Værkstedet tilbød som kompensation, at dække arbejdslønnen, mens jeg selv skulle betale for gearkablerne.

Efterfølgende mandag, blev bilen indleveret til udskiftning af gearkabler og endnu et tjek af tomgangen. Jeg fik oplyst, at bilen ville være færdig samme dag.
Ved henvendelse senere på eftermiddagen blev jeg informeret om, at teknikeren/mekaniker stadig arbejdede på bilen, at der nu var fundet en defekt start/stop-sensor, samt at koblingen muligvis burde efterses – forhold, som efter min opfattelse burde være identificeret under det Store Serviceeftersyn.

Dagen efter blev vi kontaktet om, at værkstedet havde modtaget forkerte gearkabler.
Vi kontaktede derfor værkstedet for at få en afklaring af færdiggørelse af bilen. Under samtalen udtrykte vi frustration over de mange forsinkelser og undskyldninger, hvorefter værkstedet afbrød samtalen. Ved et efterfølgende genopkald (som er optaget) blev vi talt til på en ubehagelig og nedværdigende måde og blev bedt om at afhente bilen, uden beregning, hvorefter vi fik at vide, at vi var bandlyst på værkstedets matrikel.
Det har medført både tidsmæssige gener og mistillid til det udførte arbejde og vi har derfor afslutningsvis valgt at lade bilen gennemgå et uafhængigt FDM-synstest.

13. oktober 2025
Jacobsens Biler ApS-logo

Besvarelse fra Jacobsens Biler ApS

Hej Peter og hustru, tak for jeres anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at den gratis reparation ikke var til jeres tilfredsstillelse. Vi ser frem til FDM's konklusion (vi er også selv FDM kontrolleret værksted). Efter den meget ubehagelige tone fra din hustru valgte jeg at udelukke jer fra vores værksted i fremtiden og jeres kundekort er spærret i vores system. De bedste hilsner fra os alle på Jacobsens Biler

Helt i top

Første besøg hos Jacobsen Biler var helt i top. Super service, behagelig og professionel rådgivning, klar kommunikation og godt arbejde. En velsmurt maskine drevet af ordentlige folk. Min gamle bil fik nyt liv i kyndige hænder. Stor anbefaling herfra

5. september 2025

Jeg har netop haft min bil til…

Jeg har netop haft min bil til reparation hos, Jacobsens Biler, og jeg kan ikke anbefale dem nok! Fra starten blev jeg mødt med en venlig og imødekommende atmosfære. Personalet er utroligt professionelt og sørgede for, at jeg fik præcis den service, min bil havde brug for.

Jeg oplevede, at kvaliteten af arbejdet er i top. De er grundige og opmærksomme på detaljer, hvilket ses tydeligt i resultatet. Bilen kører som ny igen, og jeg føler mig tryg og tilfreds med den service, jeg har modtaget.

Kommunikationen var også fremragende. Jeg blev informeret om status på reparationen og eventuelle ekstra omkostninger, hvilket gjorde hele processen transparent og stressfri.

Alt i alt er, Jacobsens Biler, stedet at gå hen, hvis du ønsker god service, høj kvalitet og en positiv oplevelse. Jeg vil uden tvivl komme tilbage her fremover!

28. august 2025