En kold fornøjelse.
Da vi var på Jackson's Pizza & Burgers blev vi desværre ret skuffede. Fra søndag til onsdag har de "all you can eat" burger og pizza til 99 kr. Dette lød interessant og skulle prøves. Vi kom ind i en fyldt cafe, som i øvrigt ikke havde gennemgået nogen nævneværdig forandring siden stedet hed Ministeriet, men et godt tegn at stedet var fyldt.
Desværre erfarer vi hurtigt at der kun er 1 servitrice på arbejde. Trods det at der mindst er 30 gæster på stedet. Dette resulterer også i at vi venter 15 min. bare på at bestille. Vi bemærkede et andet bord som kom før os, ventede væsentligt længere, da servitricen havde glemt dem. Gentagende gange kommer der folk i baren for at bestille diverse, da de ikke får besøg ved bordene. Vi bestiller Cheese og Mexicano burgere.
Mens vi venter på maden sidder vi og fryser på cafeen. Der er virkeligt koldt. Døren går op og i mange gange, og hver gang giver det en ubehageligt kuldegys, trods det vi ikke engang sad tæt på døren. Vi erfarer desværre også at bestikket som er på bordet SLET ikke er rent. Det er decideret ulækkert. Vi får det skiftet ud med noget rent, og er nu klar til at spise.
Desværre må vi her væbne os med yderligere tålmodighed. 55 min. efter vi er ankommet på cafeen for vi serveret vores burgere. Men de er OGSÅ kolde. Burgerbollerne er helt kolde og tørre. Bøffen er lun, og har fået for meget, så den er ret tør. Cheese burgeren har dog en fremragende grillet smag, og er virkeligt god. Hvis bollen havde været varm, og bøffen fået et minut mindre, eller serveret før, så ville der ikke være en finger at sætte på. Mexicano burgeren har samme problem med bolle og bøf, og den er alt for smattet pga. for meget avokado. Pommes frites, Curly fries og det udmærkede udvalg af dip, er der ikke noget at sætte en finger på. Bare synd at burgerne halter.
For 2 burgere pr. mand og en stor cola, kommer vi af med 140 kr. pr. mand. Det er meget billigt! For meget mætte var vi også. Så den ros skal de have.
Jacksons har potentiale, der er ingen tvivl om at der kan komme en god burger ud af det køkken på en god dag. Jeg tror jeg vil give dem en chance mere, og her skal deres pizza så afprøves. For billigt er det, de dage de har all you can eat.
2. februar 2017