Jack's Casino - Aalsterweg, EindhovenAnmeldelser

Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven, Provincie Noord-Brabant, NL

1. Kasino
  2. Forlystelsescenter
  3. Spiltjeneste

Bij Jack's Casino altijd gratis entree en gratis hapjes & drankjes. Geniet van spel en entertainment in onze casino's.

• Aalsterweg 322, 5644 RL, Eindhoven, Provincie Noord-Brabant, Holland

• 040 244 9188

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

71 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

The casino site cancels my withdrawal…

The casino site cancels my withdrawal when I try to withdraw to my card. They respond with everything that has nothing to do with the matter, I have never experienced such poor service and a lying site. They say that due to money laundering you must wager your money that you have deposited as I have done. I have played far more than what I have deposited.

26. november 2025
Jack's Casino - Aalsterweg, Eindhoven-logo

Besvarelse fra Jack's Casino - Aalsterweg, Eindhoven

Dear Hercules,

I see that in your review you mention visiting JACKS.NL (the online casino). This page is only meant for reviews about Jack's Casino. Therefore, we would advise you to post your review on the correct page and delete this one. Thank you for your cooperation.

Kreeg een bonus van 250 euro 100…

Kreeg een bonus van 250 euro 100 procent storting tot 250 . Ik krijg 500 op men acount maar ik kan die 250 bonus niet opspelen . En waarom dat is is omdat ik de 250 van men eigen geld al had ingezet en de bonus kwam ineens te vervallen . Ik speel al 30 jaar al op zowat alle gok sites maar heb dit nog nooit meegemaakt . Heb het maar op gegokt aan mustang gold
Inzet 5 euro per draai . Binnen 3 minuten letterlijk alles op . En dat was de bonus 👍🏻🥳🕺dit ging dus om jacks casino online gokken .

6. august 2025
Jack's Casino - Aalsterweg, Eindhoven-logo

Besvarelse fra Jack's Casino - Aalsterweg, Eindhoven

Bedankt voor je review. Vervelend dat je een mindere ervaring hebt gehad. Het lijkt er echter op dat je momenteel een recensie plaatst voor JACKS.NL (het online casino). We willen je vriendelijk vragen om je recensie te verwijderen en deze op de juiste pagina te plaatsen. Het is belangrijk om te weten dat deze pagina bedoeld is voor reviews over Jacks Casino vestigingen, daarom verwijzen we je graag door naar klantenservice@jacks.nl, dan pakken hun dit verder op.

Hahahhahahahahaha

Hahahhahahahahaha
Mijn review rapoteren hij was niet schadelijk nog rasistich
Jullie zij gewoon vieze kk oplichters waar niemand nooit niemand wat wint alleeen maar verliest kijk maar naar 83% van de reviews vieze oplichters bah bah........ Als je daar naartoe gaat is niks anders verliezen verliezen en nog een x verliezen oplicht casino!!!!!!!!!

3. december 2024