Se, hvad kunderne siger
Levering liet even op zich wachten (bijna 2 weken) ivm drukte. Communicatie hierover kwam pas achteraf dus daarin is verbetering mogelijk. Toen wel klantvriendelijk en in totaal pakket prima geleverd.... Se mere
Via de app contact gezocht omdat ik mijn artikel wilde ruilen voor een maat groter. Er werd direct op gereageerd. Nog dezelfde dag wordt er een maat groter opgestuurd. Uitstekende service. Erg klan... Se mere
Lang moeten wachten op mijn bestellingen (moest er zelfs contact over opnemen). Toen ze uiteindelijk binnenkwamen helaas beide de verkeerde maat. Gelijk retour gestuurd. Helaas wacht ik inmiddel... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Uw online webwinkel voor betaalbare trendy dames kleding
Kontaktoplysninger
Geen geld terug
Ik had een jas ontvangen, maar het paste niet naar wens. Na het terug gestuurd te hebben, heb ik tot de dag van vandaag nog steeds geen geld terug ontvangen. Ik heb geprobeerd via de mail contact te leggen, maar zij geven geen gehoor.
opgelicht, aangifte gedaan bij politie
In juli 2021 heb ik via deze webshop een t-shirt besteld. Ik had hiervoor betaald via iDeal.
Ik heb dit t-shirt tot op heden nooit ontvangen. Op mijn vele e-mails en whatsapp berichten werd nooit gereageerd. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en raad iedereen hetzelfde te doen
Schoonmaak doekjes besteld…
Schoonmaak doekjes besteld ordern.ID3495720
Na diverse berichten te hebben gestuurd green
reactie ontvangen.
Bericht verzonden naar de juiste leverancier
deze bevestigde, dat deze een KLEINE OPLIGTER IS.Bij deze.
Helaas nog niks binnen gekregen
Helaas nog niks binnen gekregen, en als ik nu de recensies lees ben ik bang ze ook niet binnen te krijgen. Reageren ook niet op mail of iets.
Op 22 oktober een jas besteld
Op 22 oktober een jas besteld, tot op heden niks ontvangen, meerdere email adressen een mail gestuurd, deze werden terug gestuurd, door emailadressen uit de lucht. Ticket aangemaakt, ook geen reactie ontvangen. Privé bericht Facebook ook geen reactie, en nu is deze Facebook account voor mij uit de lucht. Wat te doen? Oplichterij, ik heb de jas al betaald
OPLICHTING
Op 12 oktober een bestelling geplaatst op aylasstore (dezelfde persoon heeft jacketcentre, Aylasdoekjes, modegram en zoveel meer). Na een week nog steeds geen teken van verzending. Er werd niet geantwoord op mijn email. Wel kreeg ik gewoon een bericht op messenger dat mijn jas 'zogezegd' ging verzonden worden. Nadien kreeg ik email dat jas verzonden is en dat ik binnen 48 uur een track en trace ging krijgen. Ik heb nooit een track en trace gekregen... DIKKE OPLICHTING DUS!!!
UPDATE:
Na vele berichten gestuurd te hebben en ik ben beginnen dreigen dat ik naar de politie klacht ging indienen omdat die persoon dat achter zovele sites zit en mensen oplicht, heb ik uiteindelijk antwoord gekregen en heb ik toch mijn jas ontvangen. Maar het is een verkeerde kleur en is veel groter dan de maat die ik besteld heb en is ook totaal geen 100 euro waard. Lijkt iets heel goedkoop!!!! Ik heb gewoon geluk dat ik toch mijn jas heb ontvangen want velen hebben niets ontvangen. Deze site en alle andere sites van deze persoon moeten opgedoekt worden, dikke oplichter is deze persoon!!
Niets geleverd en reageren niet
Helaas kan kan ik niet minder sterren geven. Riekt naar oplichting!!!
Bestelde jas begin mei nooit gezien c.q ontvangen. Reageren niet op mail. Ook bericht via telefoon wordt genegeerd!!!
Marja
Geen jas!
Op 7 mei een jas besteld; nix meer van gehoord; meerdere malen geprobeerd contact te zoeken ; niet gelukt!
Ga nu aangifte doen en verdere stappen ondernemen 😤
Koop hier niets, je bent je geld kwijt.
Helaas ook eerst hier een jas gekocht voordat ik op Trustpilot had gekeken. Op 19 juli heb ik een jas gekocht. Ik heb nog wel een bestellingsbevestiging ontvangen, maar sindsdien helemaal niets meer gehoord. Ik heb er een hard hoofd in dat ik nog iets ga ontvangen van deze oplichters.
Heb in dec 2020 een jas gekocht ook…
Heb in dec 2020 een jas gekocht ook ontvangen in 2021 helaas was de jas te klein heb de jas terug gestuurd op 13 -01 januari het retour adres Rohofstraat 72 7605 aw Almelo
Maar geen geld terug ontvangen vele e-mail gestuurd op diverse e-mail adressen nu nog niets gehoord.
Nu lees ik dat ik aangifte kan doen bij de politie dat ga ik nu ook doen. Het zijn oplichters.
Koop hier nooit iets
Koop hier nooit iets! Ik heb op 11 maart een jas bestelt en nog niks binnen! Ik krijg ook geen reactie op mijn mails! Krijg ik ooit nog een keer gehoor van jullie????!!!!! Ik vind dit uitermate laf!!!
Jacketcentre,
Als jullie binnen 2 dagen geen contact met mij opnemen via de mail dan neem ik contact op met het consumentenbond. Dit is mijn ordernummer: 3520
Waardeloos bedrijf meerdere keren…
Waardeloos bedrijf meerdere keren gemaild geen respons
Jacket centre
Hier nooit iets bestellen, je zal het nooit krijgen! Al meerdere malen contact gezocht geen reactie of een leugen dat de bestelling eraan komt wat dus niet gebeurt. Dit zijn oplichters. Ik ga hier aangifte voor doen
In december 2020 had ik een t-shirt…
In december 2020 had ik een t-shirt besteld.
Deze heb ik nooit ontvangen.
Ik heb geprobeerd tot 3 maal toe contact te zoeken via What's App en ook 3 maal per email maar daar worden mijn berichten blijkbaar genegeerd.
Het is nu ondertussen bijna halverwege Juli dus ik heb aangifte gedaan.
Het gaat niet om veel geld maar het is een principe zaak voor mij geworden nu. Als ze in (aan recenties te lezen) 2019 al financieel problemen hadden dan moeten ze gewoon de zaak opdoeken in plaats van mensen geld aftroggelen en daarvan een enkeling hun bestellingen opsturen.
Het ergste is dat ze je nog niet eens even te woord staan via mail of app en uitleggen "Sorry, we hebben problemen als bedrijf, je kan fluiten naar je geld."
Dan zou het tenminste afgesloten hoofdstuk zijn.
Maar nu gaan ik achter ze aan en zal ik niet rusten totdat dit bij een rechter beland.
Waardeloos
Waardeloos, mijn moeder heeft een jas besteld aantal maanden geleden niets ontvangen, meerdere mails gestuurd geen antwoord terug. Wees gewaarschuwd hier niets bestellen.
Doe ook aangifte!
Bestel hier niks! Het zijn oplichters, krijg geen reactie op mijn mails. Mijn openbare bericht op Facebook met de vraag naar de jas of mijn geld is direct verwijderd! Ik heb berichten verstuurd naar verschillende mailadressen die ik van dit bedrijf kon vinden én heb ze privéberichten gestuurd via Facebook en Instagram. Dit werd wél gelezen, maar werd niet op gereageerd. Zelfs niet op mijn bericht dat ik aangifte zou gaan doen.
Retouradres van JacketCentre is dezelfde als van Modegram (ingeschreven bij KvK). Ook over Modegram staan vele klachten online!!
Nadat ik aangifte heb gedaan heb ik uiteindelijk mijn jas ontvangen, waardoor ik mijn aangifte in moest trekken. Hierdoor kunnen ze dus gewoon doorgaan met waar ze bezig zijn.
Toch hoop ik dat anderen ook aangifte zullen gaan doen, zodat de politie hier echt werk van gaat maken. Dit kan heel gemakkelijk vanaf je telefoon of laptop en je hoeft hiervoor dus niet naar het politiebureau. Laat dat dus geen drempel zijn en doe jezelf en anderen hier een plezier mee, zodat ze niet nog meer slachtoffers kunnen maken!
Tot slot 1 tip: Let bij advertenties van bedrijven op Facebook op het aantal likes. De negatieve reacties verwijderen ze, maar likes (en dus ook de boze gezichtjes!) kunnen ze niet verwijderen. Hebben veel mensen op deze manier boos gereageerd op een advertentie, maar staat er niks negatiefs in de reacties? Dan weet je genoeg!
Niks bestellen hier
Niks bestellen hier! Ik wacht al een maand op mijn zomerjas. Mails worden niet beantwoord, zeer slechte service!
mooie jas besteld
Ik heb een mooie jas besteld op 3-6-2021 ik probeer contact te krijgen via Whatsapp en mail, ik krijg nergens reactie op. De jas is nog niet binnen en weet ook niet of de jas al onderweg is en hoe lang dit nog kan gaan duren.
Ik heb zojuist nog een Whatsapp gestuurd, ben benieuwd of ik vandaag of morgen een bericht krijg.
Als morgen geen reactie op 25-06-2021? Ga ik ook aangifte doen bij politie!
In februari was mijn retour zending…
In februari was mijn retour zending aangekomen en had na een maand nog geen geld terug! Ik nam contact op met hen via e-mail en app. Alleen via app reageerden ze. Ze reageerden bijna nooit dus toen plaatste ik hier een review! Toen gingen ze reageren en beloofden het geld terug te geven als ik mijn reviews verwijderde! Dat deed ik want ik wou graag m’n geld terug. Nadat ik dat gedaan had kreeg ik geen reactie meer en heb nog steeds geen geld terug! Baal hier enorm van en hoop dat ze na dit review wel terugbetalen.
18 mei een jas besteld
18 mei een jas besteld. Krijg geen enkele reactie! Heel erg jammer aangezien ik in nov. Een zelfde model (andere kleur) gekocht en ontvangen heb. Was ik in eerste instantie super tevreden. Nu op app en mail geen gehoor
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.