IZY Bottles Anmeldelser

4,0

I placed an order, but for some reason DHL was unable to deliver it, even though there is almost always someone at home or neighbors available to accept parcels. According to DHL tracking, the... Se mere

I love my van Gogh bottle, which I've been using daily for over a year. Unfortunately, recently the bottle suffered some damaged on the outside. I contact them through their support email address, a... Se mere

Ik heb meerdere Izzy bottels in mijn bezit. Ze houden mijn water lang koud en krijg vaak opmerkingen over de moor designs. Recent ook prettig contact gehad met de klantenservice. Bij de laatste l... Se mere

Het zijn niet alleen prachtige thermoflessen, zij houden ijskoud water ook erg lang koud! Zeker in Griekenland, waar de dagtemperatuur 30°C was. Heb flessen cadeau gegeven omdat ik zelf al jaren erg... Se mere

1. Landhandel

IZY Bottles

God

Svarer typisk inden for 2 uger

4,0

Awful customer support and order fulfillment

According to DHL tracking, the package was returned to the IZY facility. However, IZY has not responded to any of my messages regarding a refund or a new delivery. I have been emailing them repeatedly for several weeks and have received no response at all.

What makes it even worse is that DHL clearly shows the parcel as returned to IZY, while my IZY account incorrectly shows the order as “fulfilled.”

Very disappointing experience. I simply want either my order to be delivered again or my money refunded.

4. august 2026

Topservice!

Topservice!

Ik heb een limited edition drinkfles van de Efteling. Het is echt een hele fijne drinkfles. Helaas is de fles gevallen, waardoor de dop kapot is gegaan. Daardoor kon ik de fles niet meer goed afsluiten.

Ik heb IZY Bottles gemaild met de vraag of ze misschien nog een losse dop voor deze fles hadden.

Na een paar dagen kreeg ik een e-mail dat ze nog een extra dop op voorraad hadden. Daan heeft deze vervolgens heel snel opgestuurd, waardoor we onze drinkfles weer konden gebruiken.

Geweldige service! Heel erg bedankt.

11. juli 2026

Ik heb meerdere Izzy bottels

Recent ook prettig contact gehad met de klantenservice. Bij de laatste levering bleek een dop niet goed te sluiten, maar dit werd snel opgelost met een volledig nieuwe fles!
De bezorging is nu in ieder geval weer in orde. 🙂

11. juli 2026

Happy with the bottle and IZY's support service

I love my van Gogh bottle, which I've been using daily for over a year.
Unfortunately, recently the bottle suffered some damaged on the outside. I contact them through their support email address, and Daan was super helpful. After shortly discussing the issue, they sent me a new one :).

9. juli 2026

Waardeloos

Waardeloos. 21 april besteld en nog steeds niets ontvangen. 1 mail ontvangen met excuus en zou alsnog verzonden worden. Nu weer 2 weken verder en nog steeds niets ontvangen.

5. juni 2026

Beker als prijs gekregen…

Beker als prijs gekregen Postcodeloterij, houd goed warm wel gevaarlijk rubbere sluiter sluit niet goed gevolg hete thee over je heen of tas gevuld met thee.
Mezelf beide overkomen.
Heel jammer ik gebruik hem niet meer

10. april 2026

drinkbeker

Ik ben echt heel blij met mijn IZY drinkbeker, met de afdruk van Leerdam. Ik gebruik hem bijna elke dag, zowel thuis als onderweg, en hij doet precies wat ik ervan verwacht: hij houdt mijn drinken lekker warm of koud, afhankelijk van wat ik erin doe. De sluiting is stevig en ik hoef nooit bang te zijn dat hij lekt in mijn tas.

9. marts 2026