Ivylee Copenhagen Anmeldelser 96

2,1

Søde personale! Jeg købte 2 par sko forleden men vil returnere et af parrene. Dertil skulle man brug et label til ud-printning. Desværre virkede label-linket ikke den dag. Men efter en opringning til... Se mere

Jeg indsendte allerede næste dag mine sko til ombygning, via GLS og dertil hørende label. Det er en uge siden, og jeg har ikke modtaget bekræftelse fra IVYLEE her på, og de er gået under jorden lige... Se mere

Produkterne er pæne, men service er elendig. Robot styret og helt umuligt at få svar på mail eller en på telefonen. Det er jo ikke billige produkter og derfor synes jeg at service burde svare til va... Se mere

Elsker Ivylees sko og har haft flere slags. Havde bestilt et par sandaler , hvor jeg syntes kvaliteten ikke var ok. Det var en slags lak , som krøllede og de kostede 1100 kr. De skulle derfor sendes... Se mere

2,1

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Svindel

Købte sandaler til min kone,, de passede ikke, så vi sendte dem retur, og ville have pengene tilbage, det er nu en måned siden og vi har ikke fået noget, vi kan ikke få kontakt, hverken på mail eller telefon,, hold jer langt væk fra denne butik

11. juni 2025

Produkterne er pæne

Det er jo ikke billige produkter og derfor synes jeg at service burde svare til varen. Jeg vil aldrig handle der igen. Det er ganske enkelt for bøvlet.

8. juli 2025

Svarer ikke, hverken på tlf eller mail

Det er en uge siden, og jeg har ikke modtaget bekræftelse fra IVYLEE her på, og de er gået under jorden lige siden. De svarer hverken på mail eller mobil, og jeg har forsøgt over nogle dage. Jeg mangler skoene til weekenden, og mangler tid til at finde andre. Eller svar på om de kan løse opgaven . Men de svarer ikke, trods mails og opkald.

1. juli 2025

Perfekt og fremme til nytårsaften 🥳

Perfekt størrelse og de nåede præcis frem nytårsaften dag så jeg kunne få dem på til fest om aftenen. Elsker dem 🤩

31. december 2024

Hej Louise
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre at skoene nåede frem inden nytår:)

Kh Ivylee

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Et lækkert produkt som har en fantastisk pasform.

26. december 2024

Hej Camilla,
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre at du er glad for dit køb ved os :)

Kh Ivylee

Net-svindel

Net-svindel. Du får ikke den vare du betaler for, og pga store “administrationsgebyr” ikke få pengene tilbage. De positive anmeldelser er falske

1. oktober 2024

Hej Ann Sophie.

Vi er meget kede af din anmeldelse, som vi er meget uforstående overfor. Vi kan desværre ikke finde dig i vores system og kan derfor ikke se at du ikke har handlet på vores webshop. Vi sørger for at alle ordre bliver håndteret og sendt indenfor 1-2 dage. Vi besvarer alle kunde henvendelser indenfor kort tid, og kan se at du på vores facebook også har skrevet 'Net-svindel'. Hvor vi her undskylder for evt. problemer og at du meget gerne må kontakte vores kundeservice, men vi har ikke hørt fra dig endnu?
Du er meget velkommen til at kontakte os på ivylee@ivyleecopenhagen.com.

Hvis det viser sig, at det ikke er ved os du har handlet, vil vi sætte stor pris på at du fjerner denne anmeldelse igen.

Kærlig Hilsen
Ivylee Copenhagen

Søde personale!

Søde personale!
Jeg købte 2 par sko forleden men vil returnere et af parrene. Dertil skulle man brug et label til ud-printning. Desværre virkede label-linket ikke den dag. Men efter en opringning til customer service hjalp en meget sød pige ved navn Berit med at fikse problemet. God service trods kikset link.

5. juli 2024

Flotte og lækre sko - god service

Jeg har købt flere Ivylee Cph sko gennem årene - og har nu endelig taget mig sammen til at skrive en velfortjent anmeldelse af både sko og kundeservice! Altid lækre styles og størrelsessvarende! 💫💫💫💫💫

24. juli 2023

FLOT sko, meen…

FLOT sko! Espardrillos i guld, men desværre i dårlig kvalitet, der ikke er pengene værd. Har netop efterladt dem i udlandet, eftet en sidste dags brug.
Sålen skiller fra selve skoen, efter at have fået dem byttet til et nyt par af samme årsag. Indersål i tyndt skind krøller under forfod.
Dog har der været god service ved henvendelse - fik et par nye, der dog ikke var bedre. Vil nok overveje mit køb her en anden gang.

1. maj 2023

Elsker Ivylees sko og har haft flere…

De skulle derfor sendes retur. Firmaet tilbyder ikke køb af returfragt gennem dem. Og modtager ikke pakker , som sendes til pakkeboks. Så det kostede 110 kr at sende retur , så den kunne afleveres på firma adressen . Det synes jeg er mega træns

8. juni 2023

Fantastisk service

Fantastisk service!
Jeg bestilte et par sandaler tirsdag (i ugen med kr. himmelfart) I håb om at jeg kunne have dem på til bryllup om lørdagen. Lidt et sats..

Jeg skrev til kundeservice, at hvis de kunne trylle, måtte de gerne prøve. Samme aften fik jeg svar om, at de havde sat en prioritering på ordre, og ville sende dem dagen efter med Express.

Fredag eftermiddag hentede jeg dem, og havde dem på en hel dag og aften til Bryllup dagen efter uden problemer, selvom jeg ikke havde nået at gå dem til.

Tusind tak for at rede mit outfit, og for at lave nogle smukke sandaler som passer til enhver lejlighed. Og tusind tak Natalia i Kundeservice, for din hjælp med at trylle.

Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Ditte

1. juni 2022

dårlig service og dårlig kvalitet

dårlig service og dårlig kvalitet. Jeg havde købt et par støvletter på lagersalg sidste sommer, da jeg for første gang skal bruge dem viser det sig at lynlåsen ikke holder støvlen lukket. Da der jo er to års reklamationsret tog jeg støvlen med hen til ivylee´s base. Her fik medarbejderen mig til at gå rundt i støvlen for at bevise at lynlåsen rullede ned, indtil jeg spurgte om det gjorde en forskel for dem om at se det. Her føler jeg mig virkelig gjort til grin. For hende gjorde det ingen forskel. De ville ikke tage imod min reklamation. Så nu står jeg med et par støvler jeg ikke kan bruge.

25. august 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (96 anmeldelser)