Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt fungerade bra med betalning och leverans. Lite svårt att förstå sig på montageanvisningen pga liten text. Men efter lite klurande så var det inte så svårt när man väl kom på konstruktionen Anna... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är jättenöjd med leveransen från ivon, jag har köpt både hexagon belysning och tryckluft- och elslangvinda. Installationen var enkel och smidig och resultatet blev över förväntan, jag kommer g... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helt sjuk belysning, köpt flertal lampor nu och över förväntan. Både företag och privat i garaget. Vi betalade 43.000 + moms för nya lysrör och plåt armaturer, de lyser ingenting jämfört med 2-3 sånna... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Engrossalg af bilværkstedudstyr
  2. Gulvforretning
  3. Lampeproducent

Skrevet af virksomheden

IVON AB är ett svenskt företag specialiserat inom garagetillbehör som erbjuder exklusiva, högkvalitativa och visuellt tilltalande produkter till rimliga priser. Vår filosofi kring produktutveckling kan enkelt sammanfattas genom orden ‘högkvalitativ stilmedvetenhet’. Med ett ständigt fokus på överlägsenhet och design strävar vi efter att erbjuda produkter som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande, genom ett enhetligt designmässigt formspråk. Magi skapas där funktionalitet kombineras med ett visuellt häftigt intryck och kompromisslös kvalitet. Vi hjälper dig helt enkelt att omvandla ditt garage, till ett riktigt drömgarage. IVON uttalas “Aj-Vånn” och har inspirerats från engelska “I won” = En vinnarkänsla ska infinna sig i kroppen när du köpt våra produkter, eftersom de tar ditt garage till en helt ny nivå. En mentalitet och ett tankesätt som har genomsyrat vårt företag från dag 1. Välkommen till IVON!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

4,7

Alle anmeldelser

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

verkligen bra grejor och snabb leverans

verkligen bra grejor och snabb leverans

6. juli 2024

Besvarelse fra IVON

Tack för ditt fina omdöme! Kul att leveransen gick smärtfritt och att produkterna uppfyllde förväntningarna.

Vi önskar dig en fortsatt härlig sommar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pålitliga och bra service snabba…

Pålitliga och bra service snabba leveranser bra produkter.

6. juli 2024

Hej Martin,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Hoppas bilen blev riktigt ren med våra tvättprodukter. Vi önskar dig en fortsatt fin sommar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Precis vad jag sökt efter

Jag har använt den ett kort tag nu. och den fungerar bra då jag längtat efter en slangupprullare som ej trasslar, denna upprullare sprider slangen perfekt vid upprullning och har 20 meters slang och alla delar ingår till och med sprutmunstycke.
Levererades dagen efter beställningen.

26. maj 2024

Hej Patrik,
Tack för ditt superfina omdöme! Det gör oss enormt glada att du blev nöjd med ditt köp. Skulle du ha några frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig till oss.

Önskar dig en härlig sommar med din nya vattenslangvinda!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt sköttes perfekt efter fraktskada

Allt sköttes perfekt efter en fraktskada. Svarade snabbt och gav mig med en gång ett par alternativ på vad jag kunde välja på att göra.

1. juni 2024

Hej Robert,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Skönt att vi snabbt kunde åtgärda problemet efter den tråkiga fraktskadan.

Önskar dig många härliga timmar i garaget med dina nya produkter! :)

Riktigt nöjd med grejerna

Riktigt nöjd med grejerna! Känns som bra kvalite på produkterna också.

22. maj 2024

Hej Anders,
Tack för ditt superfina betyg! Vad kul att höra :)

Vi önskar dig många härliga timmar i garaget framöver!

Toppen att handla där!!

Bah kanon! Hjälpsamma vid bekymmer, och grymma produkter!!

27. maj 2024

Hej Roy,
Stort tack för ditt fina omdöme, det gör oss enormt glada. Vi önskar dig en fin sommar med många härliga timmar i garaget!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hej Jonas,
Så tråkigt att motta detta betyg från dig. Du har ju beställt en produkt på förorder, där vi tydligt informerat om detta samt leveranstiden på följande sätt:

- I snabbfaktan på produkten
- På köpknappen ("Förboka nu")
- I lagersaldot på hemsidan
- I produktbeskrivningen

... och sist men inte minst har vi även mailat dig för att informera om leveranstiden, samt gett dig möjlighet att avboka ordern OM missförstånd mot all förmodan skulle ha uppstått :(

Jättetråkigt att vi gjort dig besviken, men hoppas på nytt förtroende en annan gång i framtiden.

Maila oss gärna vid eventuella frågor eller funderingar: info@ivon.se

Riktigt bra slangrullar

Riktigt bra slang rullar, till rätt pris .
Att leveransen gick blixtsnabbt är ju en bonus! Nu återstår bara att se livslängden på dessa, men vid första användningen verkar de ju solida.

19. maj 2024

Hej Roger,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Superkul att du är nöjd med produkterna, vi är så stolta över dessa tack vare både kvalité och utseende.

Önskar dig många härliga timmar i garaget!

Snabb leverans :-)

21. maj 2024

Hej Torbjörn,
Tack för ditt omdöme! Skönt att leveransen var snabb.

Hoppas vi lyckas leverera ännu snabbare nästa gång, så vi gör oss förtjänta av ett 5-stjärnigt :)

Hej Joakim,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gör oss enormt glada att du är nöjd med både produkterna och servicen, som vi kämpar så hårt för att hålla på hög nivå.

Önskar dig en fortsatt trevlig eftermiddag!

Snygg design och funkar mycket bra

Snygg design och funkar mycket bra

16. maj 2024

Hej Johan,
Tack för ditt grymma betyg, det gör oss enormt glada! Kul att du gillar designen och att produkten fungerar bra.

Skulle du ha några frågor eller funderingar är det bara att maila oss. Önskar dig en fortsatt fin söndag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kvalité till ett bra pris

Prisvärda prylar i bra kvalité med snabb och smidig leverans

2. maj 2024

Hej Simon,
Tack för ditt superfina omdöme! Kul att du är nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig många härliga timmar i garaget med din nya belysning! :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gav bra ljus till garaget

Gav bra ljus till garaget, är nöjd med produkten. Hoppas nu den håller också så man inte behöver köpa nya efter två år.

28. april 2024

Hej Johan,
Tack för ditt betyg! Kul att du är nöjd med produkten och att den uppfyllde förväntningarna.

Givetvis kommer den hålla och nej, du kommer inte behöva köpa nytt efter två år. Skulle det vara några problem är det bara att du hör av dig.

Hoppas vi kan förbättra vår service så vi får ett 5-stjärnigt betyg nästa gång :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, riktigt bra produkt till vettigt pris👍

22. april 2024

Hej Leif,
Tack för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med ditt köp och att leveransen gick snabbt och smidigt.

Hej Sören,
Tack för ditt omdöme! Hoppas att du har tid att ge oss 5 stjärnor nästa gång, haha ;-)

Snabb service

Bra respons från företaget. Snabb leverans.

7. april 2024

Hej Johan,
Tack för ditt omdöme! Hoppas vi kan förbättra vår service ännu mer för att nå 5 stjärnor nästa gång ;)

Önskar dig många härliga timmar i garaget med dina nya produkter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är jättenöjd med leveransen från…

Installationen var enkel och smidig och resultatet blev över förväntan, jag kommer garanterat att återkomma och köpa fler produkter i framtiden.

6. april 2024

Hej Robert,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss enormt att du köpt flera produkter från vårt sortiment och att du är NÖJD, vilket är det viktigaste för oss :)

Önskar dig många härliga timmar i garaget framöver.

Mycket bra!

Bra, lättmonterade produkter, bra passform och kvalitet till ett attraktivt pris, snabba leveranser och trevligt kundbemötande

12. april 2024

Hej Mats,
Stort tack för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med produkterna. Skulle du ha några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss :)

Önskar dig många härliga timmar i garaget framöver!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.