Den 7/3 2024 bestilte jeg et kamera hos…
Den 7/3 2024 bestilte jeg et kamera hos jer, ordre nummer #1164. Pengene er trukket fra min konto, men der er endnu ikke kommet nogen vare. Er spændt på at høre jeres undskyldning
Mvh Niels Chr
Vi sælger elektronik og forbrugsvare til fornuftige priser 2-4 dages levering
mågevej 21, 7680, thyborøn, Danmark
Mvh Niels Chr
Der kommer ingen vare og ingen svar når man skriver HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM
De skriver at deres leveringstid, er 2-4 dage, men nu har jeg ventet 11 dage på min varer.
Og har stadig ikke modtaget et trackingnummer så jeg kan følge pakken.
Det anbefales ikke at købe på Itrend.dk
Hvor er min varer jeg har betalt for ?
Michael Simonsen
Blev ikke informeret om at for at få lov at se det der bliver optaget skal man købe abonnement. Så er det heller ikke muligt at få personlig kontakt
Hurtig levering af airfryer mangler at teste den på max bluds men hold nu kæft den ka lave steg..
Dårligt og intet at fortælle om!!
Bestilte en airfryer for et godt stykke tid siden (levering 2 -4 dg) og har trods adskellige hendvendelser og lovning om, at den er afsendt, stadig ikke modtaget hverken airfryer, el bekræftelse/tracking nummmer fra afsender.
Jeg venter stadig, men handler ALDRIG som i ALDRIG, hos Itrend igen!!

Besvarelse fra itrend
Jeg har bestilt en airfryer for 8 dage siden.
På deres hjemmeside står der leveres inden for 2-4 dage.
Jeg er blevet trukket i mandags og det plejer og være tegn på at varen er på vej, men ingen fragtmand eller varer er kommet.
Jeg har snakket med banken og er varen ikke der i starten af næste uge, skal jeg lave en indsigelse på at de har trukket pengene og derefter vil sagen kører
Jeg har skrevet mail med ordre nr og prøvet og ringe til dem, men den går bare på tlf. svarer
Ps. Jeg kan ikke finde på og købe derfra igen, er varen i restordre, kan de vel skrive det til mig og vente med at hæve pengene til de havde sendt varen som man gør normalt
Mvh Rene Arnvig

Besvarelse fra itrend
Et godt sted og handler,god service, og hurtig levering af varerne,så handler gerne med dem igen

Besvarelse fra itrend
Super god service. Hurtig levering og god kundeservice, vil helt klart handle der igen

Besvarelse fra itrend
Jeg modtog aldrig varen eller penge tilbage.
Jeg valgte "GLS - Nærmeste pakkeshop" på Itrends hjemmeside pga dårlige erfaring med Postnord.
Itrends leverandør vælger så at sende med Postnord alligevel.
Pga en fejl i adressen, som ikke ville være et problem med "GLS - Nærmeste pakkeshop" vælger Postnord at sende retur til afsender.
Jeg kontakter Itrend og siger jeg gerne vil have dem til at sende den igen, uden at jeg skal betale for forsendelse en gang til hvortil de svarer at de vil tage fat i deres leverandør.
Efter noget tid vor jeg ikke hører noget, spørger jeg Itrend hvad det bliver til, og de vil tage fat i leverandøren mandag.
Da jeg 1½ uge efter mandag skriver om der er noget nyt, får jeg ingen svar.
Opdateringen 26/1 2024
Itrend har sendt pengene retur, men vælger senere at sende varen igen. Nu vil de have penge for den eller anmeldelse på Trustpilot ændret til 5-stjernet.
Den 26. januar 2024 kl. 20.11.34 +01.00, skrev Itrend (mail ikke tilladt):
Itrend
hej jeg kan se at vi d 16 har refunderet pengene fra ordre 1006 men vi har lige sendt varen ud til dig så enden kan du betale for varen eller du kan ændre din anmeldelse på trustpilot til en 5 stjernet
med venlig hilsen
itrend
Hvis du har spørgsmål, kan du besvare denne mail eller kontakte os på (mail ikke tilladt)"
(mail ikke tilladt) skrev den 26.01.2024 20:51:
Eller i kan sende mig en retur-label så jeg gratis kan returnere et nærmest værdiløst produkt.
Dårlig video signal. Det lykkedes mig En gang at få kontakt til kameraet og kan nu ikke.
Det må i sgu gerne få igen.
Kenneth Rye
Den 26. januar 2024 kl. 20.56.07 +01.00, skrev (mail ikke tilladt):
du kommer til at betale fragten
(mail ikke tilladt) skrev den 26.01.2024 21:05:
Nej, det gør jeg ikke. Jeg bad jer ikke om at sende igen efter at i havde returneret pengene.
I har ikke krav på betaling og slet ikke på at ændre til 5-stjernet anmeldelse på Trustpilot.
Jeg tilbyder jer at i kan få jeres skrammel tilbage, men i betaler for forsendelse.
Alternativt kan jeg udvide bedømmelsen på Trustpilot til at inkludere denne korrespondance?
Mvh
Kenneth Rye
"jeg fremsender en faktura på det fulde beløb

Besvarelse fra itrend
fremragende levering, gode priser, super service. Kan helt klart anbefales!