IT Doktoren Anmeldelser 14

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Altid klar på at hjælpe og vejlede.
Super priser, så hvis man man leder efter noget super gaming computer, ja så undersøg mulighederne ved it doktoren Vinderup.
Eller man har andre problemer, han er meget dygtig.

25. august 2025

Hold jer væk

OPDATERING:
Ja, jeg kender dig godt. Derfor jeg skriver. ;)
Og jo, det er den rigtige.

Hold jer væk. Ejeren er en ubehagelig person der snakker ned til andre mennesker og gør grin med dem.
Utrolig dårlig service - vil ikke anbefale til andre.

4. juni 2025
IT Doktoren-logo

Besvarelse fra IT Doktoren

Hej. Jeg kan desværre ikke lige genkende navnet, Samt den opfattelse du har oplevet herinde. Men vil tro du har fået fat i den forkerte butik. Dette er IT Doktoren i Vinderup Midtjylland.

Opdatering på opdateringen.
Jeg kan desværre ikke genkende dit navn, samt det du skriver, Har forsøgt at spørger efter oplysninger men har ikke fået noget svar tilbage. Men du er velkommen til at ringe på 30305158, For hvis du har følt at jeg har snakket ned til dig så vil jeg beklage det og undskylde for det. Da det bestemt ikke er noget der skal ske.

Har ofte været forbi

Har ofte været forbi, hvor jeg lige skulle bruge nogle små dele til min stationær... Er altid behjælpelig, også med et godt råd.
Rigtig fin butik.

6. februar 2024

Dejlig

Dejlig, hurtig og veling oplevelse. Relativ billigt, det bliver der jeg kommer fremmover når jeg kommer til at tabe telefonen.

13. oktober 2021

pas på! kan slet ikke finde ud at reparatio mobil telefon

kom at få skift opladnings kontakt på min sony. efter han har skiftet den telefon ikke oplades,så kom jeg tilbage og afleverede . efter jeg fik min telefon igen den kan slet ikke tændes og" doktoren?" sagde at jeg har problem med skærm nu. og jeg slet ikke få min penge tilbage.
pas på!
hej doktoren, problemen er bare når du fik telefon det var ingen problem med skærmen kablet til telefonen, da jeg fik telefon efter reparation så var den lige pludselig problemer med skærmen kablet til telefonen.
doktoren har ret telefon jo oplades nu , men jeg kan ikke bruge den fordi den får anden problem efter reparationer. hvis man googler lidt så kan man finde video om skiftning af opladnings kontakt, og blandt anden man advarer om når man skifte den så skal vare meget forsigtig med skærm kablet.
doktoren bare vil ikke acceptere at det er hans skyld at skærmen kablet til telefonen virker ikke.

23. november 2016
IT Doktoren-logo

Besvarelse fra IT Doktoren

Hej Dmytro.
Da du fik din telefon. Kan den godt oplade. Som jeg viste dig nede i butikken. Tog vi batteriet ud og satte strøm til telefonen. Hvor den tændte. Så selve stikket vi lavede altså virker.

Jeg fortalte dig at. Du har problemer med skærmen kablet til telefonen.
Du har aldrig snakket om at få penge retur.
Men da det vi har lavet med stikket altså virker. Og det er en bestillingsvare. Kan jeg jo desværre ikke give dig penenge retur.