Tak for altid venlig og kompetent…
Tak for altid venlig og kompetent service.
En fornøjelse at møde mennesker der kan deres kram. 👍
Søndergade 13, 7830, Vinderup, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Tak for altid venlig og kompetent service.
En fornøjelse at møde mennesker der kan deres kram. 👍
Man får en rigtig god service, kan varmt anbefale at bruge It-doktoren.
Igen en super god service var klar med det samme
og vi kommer helt sikker igen ved problemer
Altid klar på at hjælpe og vejlede.
Super priser, så hvis man man leder efter noget super gaming computer, ja så undersøg mulighederne ved it doktoren Vinderup.
Eller man har andre problemer, han er meget dygtig.
OPDATERING:
Ja, jeg kender dig godt. Derfor jeg skriver. ;)
Og jo, det er den rigtige.
Hold jer væk. Ejeren er en ubehagelig person der snakker ned til andre mennesker og gør grin med dem.
Utrolig dårlig service - vil ikke anbefale til andre.

Besvarelse fra IT Doktoren
Har ofte været forbi, hvor jeg lige skulle bruge nogle små dele til min stationær... Er altid behjælpelig, også med et godt råd.
Rigtig fin butik.
Her får man den allerbedste service. Så venlig og god betjening. Min allerbedste anbefaling.
Dejlig, hurtig og veling oplevelse. Relativ billigt, det bliver der jeg kommer fremmover når jeg kommer til at tabe telefonen.
Hvor er det dejligt at man kan komme ind i en butik og få så god hjælp, både når noget skal repareres eller man skal købe nyt. Rigtig god og venlig betjening. Vi kommer helt sikkert igen.
Hurtigt og kompetent hjælp
Og så til en fair pris.
kom at få skift opladnings kontakt på min sony. efter han har skiftet den telefon ikke oplades,så kom jeg tilbage og afleverede . efter jeg fik min telefon igen den kan slet ikke tændes og" doktoren?" sagde at jeg har problem med skærm nu. og jeg slet ikke få min penge tilbage.
pas på!
hej doktoren, problemen er bare når du fik telefon det var ingen problem med skærmen kablet til telefonen, da jeg fik telefon efter reparation så var den lige pludselig problemer med skærmen kablet til telefonen.
doktoren har ret telefon jo oplades nu , men jeg kan ikke bruge den fordi den får anden problem efter reparationer. hvis man googler lidt så kan man finde video om skiftning af opladnings kontakt, og blandt anden man advarer om når man skifte den så skal vare meget forsigtig med skærm kablet.
doktoren bare vil ikke acceptere at det er hans skyld at skærmen kablet til telefonen virker ikke.

Besvarelse fra IT Doktoren
Itdoktoren er så dygtig, får mine ting lavet hurtigt og det virker bare :)