Havde bestilt en underkrukke, som blev væk gennem fragtfirmaet og fik pengene tilbage med det samme. Tak for god service;)
Jeg har handlet her flere gang og kun fået rigtig god service og vejledning omkring produkterne, både på Facebook og telefonisk. Det samme gjaldt da nogle krukker desværre var gået itu under transp... Se mere
Jeg modtog krukke, underskåle og 'fødder'. Perfekt pakket ind. Desværre var der en revne i krukken, men resten var som det skulle være. Jeg kontaktede Italienske Krukker onsdag aften og indenfor 10 mi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Inspiration til haven og hjemmet. Pynt med klassiske og moderne italienske krukker og potter i originalt design. Køb online, vi leverer i hele Danmark. Vores krukker og potter laves efter gammel italiensk tradition.
Danmark
- italienskekrukker.dk
Andre kiggede også på
Servicen er i top og rigtig gode…
Servicen er i top og rigtig gode produkter. Her handler vi gerne igen.
Bedste udvalg af krukker til haven!
Det bedste udvalg af krukker, kan man finde her. Service og kundekontakt er både hurtig og effektiv, derfor er det nemt at handle med Italienske Krukker.
Smukke krukker og fantastisk service.
Smukke krukker og fantastisk service.
Min ene krukke var desværre gået itu da jeg modtog leveringen - jeg sendte billeder og en beskrivelse og modtog uden videre en ny krukke og en undskyldning.
Vil helt sikkert handle her ige.
Jeg er så tilfreds
Jeg er så tilfreds! Jeg fik min levering hurtigt og potterne var super flotte. Oplevede at en af dem havde en revne og jeg får pengene tilbage for den. De var enda så søde at sende et link med tips til hvad jeg kunne gøre med den potte med skår som de ikke engang ville have tilbage. Kan varmt anbefales! :-)
Høj kvalitet og flot service
Høj kvalitet og flot service
Vi sidder tilbage med en rigtig god oplevelse. Et meget flot produkt, nemt at bestille og hurtig og god service.
Vi kommer igen.
Man kan trygt handle hos Italienske krukker.
Man kan trygt handle hos Italienske Krukker på nettet.
Vi har i dag modtaget de fineste italienske krukker + krukkefødder dertil. Ikke en skramme, ikke et afslag, de er bare så fine. Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem!
Nymark, Hjorteparken 20, 3520 Farum.
Hurtig levering og super service
Jeg er meget tilfreds med handling på…
Jeg er meget tilfreds med handling på italienskekrukker.dk Jeg er mest glad for assortiment af Bergs potter, da jeg kan ikke få nok til mine stueplanter :) på min sidste ordre jeg havde to krukker skadet på transport, og efter jeg kontaktede kundeservice, fik jeg erstatning send efter par dage. Sikkert handler igen hos dem næste gang.
Super god service samt venlig…
Super god service samt venlig kundebehandling. Upåklageligt.
Hurtig og god betjening modtog krukke…
Hurtig og god betjening modtog krukke so var beskadiget under transport. 3 dage senere modtog jeg en ny super god service😊👍
God, venlig og hurtig service
Nemt og overskueligt at bruge webshoppen.
God, venlig og hurtig service, også ved reklamation.
Jeg har købt 3 fantastiske potter!
Jeg har købt 3 potter, og jeg er vandvittig god for dem! Kvaliteten er fantastisk og potterne er så smukke. Leveringen var utrolig hurtig, og servicen er i verdensklasse. Anbefaler alle mine venner og veninder at købe deres potter her, og synes heller ikke at du skal holde igen. 5 kæmpe store stjerner!
Fantastisk god service
Fantastisk god service. De svarer hurtigt på mails - og en leveringsmangel blev rettet uden tøven.
De følger op på ordren og er i det hele taget meget troværdige.
Krukkerne er meget fine og sendes i perfekt emballage med fragtmand. Jeg er glad :-)