Fejlhåndtering
Ødelagt fødselsdag – dårlig håndtering og kolde pizzaer:(
Jeg havde fødselsdag og inviteret 9 gæster. Dagen før ringede jeg til Italiano Pizzeria for at sikre, at én af de 10 pizzaer kunne laves glutenfri, da en gæst har cøliaki. Det bekræftede de , det kostede 60 kr ekstra og skulle bestilles online mindst en time før. Det gjorde jeg, og vi ringede også igen på dagen og gentog, at pizza nr. 37 skulle være glutenfri. Da min søn hentede maden, spurgte han endnu en gang , og fik at vide, at den glutenfri pizza var lavet og lå sammen med de andre.
Men i bilen tjekkede han alle bakker og den glutenfri pizza manglede. Han måtte tilbage igen med alle pizzaerne. De beklagede og lavede en ny glutenfri pizza, men imens blev alle de andre 9 pizzaer kolde. Vi sad og ventede hjemme og måltidet blev ødelagt.
Det værste var, at min søn og to andre gæster skulle afsted kl. 19.00 – men de blev forsinkede og stressede, da alt blev forskudt med ca. 45 minutter. Det ødelagde stemningen på en aften, der ellers skulle have været afslappet.
Da jeg ringede til butikken dagen efter, virkede personen jeg talte med ikke empatisk. Han sagde, at han beklagede, men at “det er en menneskelig fejl”, og at jeg kunne få et tilbud næste gang. Jeg synes ikke, det er nok. Det viser en mangel på ansvar og forståelse for, hvor meget fejlen påvirkede min fødselsdag.
Jeg forventer en rimelig kompensation , ikke en rabatkode. Jeg fik 9 kolde pizzaer og en ødelagt aften. Jeg kommer ikke igen!
24. maj 2025