Virtvm
Foreningens formål, er gennem eSport, at støtte unges IT-interesser, vi bestræber os på at øge den teknologiske tilgængelighed, herunder adgang til server og netværksressourcer, programmeringssprog, licenser, kurser, samt andre midler der kan styrke medlemmernes viden inden for IT. Foreningen vil have øget fokus på ensomhed blandt unge, hvor vi gennem gaming, esports hold træninger, og fysiske spille arrangementer vil socialisere, samt praktisere IT viden til drift, samt ledelse af projekter i en tidlig alder. Foreningen opererer primært online og har endnu ikke en fast fysisk lokation. Foreningen ønsker at bidrage til samfundets teknologiske udvikling, ved at bygge bro imellem unge og it-uddannelsesinstitutioner.
Rønnedevej 2G, 1., 4100, Ringsted, Danmark
- support@virtvm.org
- it-ungdom.dk
Din hosting er simpelthen fantastisk
Din hosting er simpelthen fantastisk! Den leverer enestående hastighed, pålidelighed og sikkerhed. Kundesupporten er også i topklasse. Jeg kan varmt anbefale jeres hosting til alle, der søger en professionel og pålidelig løsning. Keep up the good work!
Sådan
Sådan! Enlig et VPS Firma der kan finde ud af sine ting. Nu har jeg haft en VPS for dem lige siden Juni Måned og det er stadig det bedste. Nogle gange kan der godt være nogle VPSer der er nede fordi de er igang med at forbedre deres VPSer endnu mere. De har også god service og der er altid styr på deres ting.
Kæmpe anbefalelse her fra.
IT Ungdoms Forum er det bedste VPS firma der er i Danmark!
Virkelig gode vps'er
Virkelig gode vps'er det her firma tilbyder!!
Bare hetl igennem dejlig god vps til…
Bare hetl igennem dejlig god vps til lav pris namnam