It-Nørden Anmeldelser 57

4,3

Jeg kørte gerne fra Silkeborg til Nibe for at finde en "ny" computer. Selvfølgelig også fordi Tony er en god gammel ven, men hele konceptet hos IT-Nørden tiltaler mig. Den dag jeg besøgte Jer, fik jeg... Se mere

Folkene fra It-Nørden er meget venlige og hjælpsomme. Jeg følte mig derfor i trygge hænder, da jeg afleverede min computer til rep. Efter et par dage havde de løst problemet. Det viste sig at være... Se mere

Bestilte en Lenovo Legion T5 som ankom i dag og den lever 100% op til forventningerne. Kundeservice har været yderst venlige og hjælpsomme hele vejen igennem, vi vil helt klart anbefale IT-nørden til... Se mere

Fantastisk godt køb af en renoveret bærbar PC. Særdeles fin stand og ydeevne i forhold til pris skal det lyde fra en mand med mere end 35 års professionel IT-erfaring. Kan varmt anbefale IT-Nørden.

1. Butik med brugte computere

Udlejning, salg og finansieringsløsninger af nyt og brugt IT-udstyr. Hele IT-Nørdens forretningsidé er baseret på at sælge genbrugte computere til både private og erhvervskunder. ♻️ 💻

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

God oplevelse og service

God oplevelse og service. Det var først gang jeg har købt her igennem. Det er ikke sidste gang, hvis det skulle blive en anden gang. Jeg vil varmt anbefale jer.

Besvarelse fra It-Nørden

Mange tak Rasmus det er vi glade for at høre.

Fantastisk godt køb af en renoveret…

Besvarelse fra It-Nørden

Mange tak Bent det sætter vi stor ære i at det kommer fra dig.

Hurtig og meget effektiv hjælp til køb

Hurtig og meget effektiv hjælp til køb, installation og “fjern-service” af ny pc. Altid imødekommende og hjælpsom også via telefoniske spørgsmål, og i “et sprog”, det er nemt at forstå.

Besvarelse fra It-Nørden

Mange tak jeg giver ros til de rette folk.

god service

jeg har i tidens løb købt 2 pc ved jer og har fået en god service og teknisk hjælp

Besvarelse fra It-Nørden

Hej Poul Erik tak det sætter vi stor pris på og håber du vil blive ved med at benytte os.

Flink medarbejder

Flink medarbejder. Varen var klar til afhentning.

Besvarelse fra It-Nørden

Det siger jeg til dem Hanne, de bliver altid så glade for de fine ord.

Sødt, kompetent personale, der har solgt mig en dejlig pc! Kan varmt anbefales :))

13. december 2021

Så fedt Astrid tak ;)
Det er altid dejlig at gør nogen tilfreds.

Høj faglighed

Høj faglighed, god og venlig betjening.
Fuld tilfredshed.

13. december 2021

Besvarelse fra It-Nørden

Hej Aase mange tak for den flotte besked, vi er glade for at kunne hjælpe!