1. It-konsulent
  3. E-markedsføring
  4. Psykoterapeut
  5. Social media-bureau
  6. Websitedesigner

IT Coach er din partner i digital transformation med fokus på innovation, grøn omstilling og sundhedsteknologi. Jeg hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at integrere ny teknologi i hverdagen gennem skræddersyede løsninger. Med ekspertise inden for produktion af hjemmesider, landing pages, online annoncering og sociale medier, gør vi det muligt at skabe en stærk digital tilstedeværelse. Jeg tilbyder også træning i brugen af AI, herunder ChatGPT, og guider dig gennem hele den digitale transition med en praktisk og forståelig tilgang. Mit mål er at gøre teknologien til et aktiv for din forretning og samtidig støtte bæredygtige og innovative løsninger, der skaber værdi for både dig og samfundet.

4,3

Kyndig hjælp

Jeg får hjælp til det jeg har brug for indenfor acceptabel tid

11. marts 2025

Besvarelse fra It Coachen

Tak Trine – jeg gør altid mit bedste for at hjælpe hurtigt og præcist, så det glæder mig at høre, det mærkes :)

Vildt, godt og super biligt

Virkelig et godt, nemt og alsidig produkt til terapeuter. Jeg kan varmt anbefale find-terapeut.dk det kan så meget og det er nemt at arbejde med. JanMikael er super dygtig og hjælper med det hele. Det er en helt VILD pris at give en så lille engangs betaling for så fedt et produkt. Så skynd dig at blive en af os

19. oktober 2024

Besvarelse fra It Coachen

Tak for din anbefaling Eva! Det glæder mig, at du finder find-terapeut.dk nemt og alsidigt at arbejde med. Jeg sætter stor pris på din feedback og ser frem til at fortsætte med at støtte dig og andre terapeuter i jeres arbejde. 🙏

It-Choachen har forstået at hjælpe mig…

It-Choachen har forstået at hjælpe mig igennem en flytning af min hjemmeside med stor tålmodighed og forståelse. Han har fanget det jeg har ønsket med min hjemmeside og er altid klar til at hjælpe.
Jeg kan helt klart anbefale at få hjælp hos It-coachen hvis du står og har brug for hjælp til din hjemmeside på den ene eller anden måde og han har på formået at oversætte, et for mig, svært teknisk sprog til noget jeg har kunne forstå.

27. august 2024

Besvarelse fra It Coachen

Mange tak for din flotte anbefaling Jane! Det betyder meget at høre, at du har følt dig tryg og godt guidet gennem processen med din hjemmeside. Det er altid mit mål at gøre det tekniske forståeligt og skabe løsninger, der matcher dine ønsker. Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse! 🙏

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse, alt var godt og trygt.

26. juni 2024

Besvarelse fra It Coachen

Tak for din feedback! Det glæder mig, at du havde en tryg og god oplevelse. 🙏

Formidabel service til rimelig pris

Et stort engagement kombineret med faglig dygtighed og iderigdom gør, at jeg varmt kan anbefale IT-coachen.

19. juni 2024

Besvarelse fra It Coachen

Tusind tak for de fine ord! Jeg er glad for, at du værdsætter både servicen og engagementet. Det motiverer mig til at fortsætte med at levere de bedste løsninger. 🙏