Isoslimbv Anmeldelser

4,6

Na enige miscommunicatie in het begin is er gedaan wat er afgesproken is. Alles goed en netjes gedaan evenals de subsidies die aangevraagd moesten worden. Wij zijn tevreden !

Vandaag hebben Sjon en Tijn bij ons de vloerisolatie aangebracht. Alles is prima verlopen! Beide zeer vriendelijk en vakkundig! Ook Jeroen (adviseur/verkoop), zeer behulpzaam en correct! Zeker aan... Se mere

Eindelijk een bedrijf die waarmaakt wat ze beloven. Volledig ontzorgt door Enrico wat betreft aanvraag van subsidie en uitleg wat er gaat gebeuren met natuurvrij maken van vleermuizen in de spouw en... Se mere

1. Isolatør

ISOslim is een landelijk werkende isolatiespecialist die woningen door heel Nederland energiezuiniger en comfortabeler maakt. Wij verzorgen alle vormen van woningisolatie: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en kruipruimte-isolatie, dakisolatie en HR++ glas en kozijnen. Waar veel bedrijven u alleen de isolatie leveren, nemen wij ook de volledige subsidieaanvraag uit handen. Wij regelen de complete subsidie van A tot Z, zodat u zelf geen papierwerk of aanvraagtraject hoeft uit te zoeken. U weet vooraf precies wat u netto investeert en hoeveel u bespaart. Onze werkwijze is eenvoudig en transparant: een vrijblijvend adviesgesprek, een heldere offerte zonder verrassingen achteraf, en een vakkundige uitvoering die vaak binnen één dag is afgerond. We werken netjes en met minimale overlast, en laten uw woning schoon achter. Of het nu gaat om een tochtige woonkamer, koude vloeren, warmteverlies via het dak of enkel glas dat aan vervanging toe is ISOslim adviseert u eerlijk over de beste isolatieoplossing voor uw woning, uw wooncomfort en uw energierekening. Isolatie en subsidie, van begin tot eind geregeld.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,6

Onlangs hebben wij onze kruipruimte en…

Onlangs hebben wij onze kruipruimte en spouwmuren laten isoleren via Isoslim. Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel. De medewerkers zijn vriendelijk, nemen de tijd om uitleg te geven en weten duidelijk waar zij mee bezig zijn. Ook bij de subsidie aanvraag hebben zij ons uitstekend geholpen, waardoor alles soepel en zonder zorgen is verlopen. De medewerkers werkten rustig, netjes en vakkundig. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd en na afloop keurig achtergelaten. Daarnaast waren ze behulpzaam bij vragen die wij hadden over andere zaken, zoals glas en kozijnen. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en kunnen Isoslim dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zijn woning wil laten isoleren. Chapeau!

4. juni 2026

Bedankt heren

Bedankt heren! Erg vriendelijke, rustige medewerkers. Nemen de tijd om te helpen met subsidieaanvragen en hebben het beste voor met ons als klant!

1. juni 2026

Isoslim is een zeer betrouwbare partij

Isoslim is een zeer betrouwbare partij. Ik werd goed te woord gestaan, ik heb de communicatie als vriendelijk en prettig ervaren. Daarnaast waren alle lijntjes zeer kort en werden de werkzaamheden ook snel uitgevoerd. Zeer scherp en professioneel bedrijf.

3. juni 2026