Geweldige Bodemisolatie!
Ik ben super tevreden met de bodemisolatie van Isolateurs.nl! Het plannen van een afspraak was snel en eenvoudig. De installatie was professioneel en mijn huis is nu veel warmer. Aanrader!
Uw partner in het isoleren van woningen en gebouwen. Van Advies tot afronding uw vaste aanspreekpunt.
Europaplein 138, 3526WD, Utrecht, Holland
Dankzij isolateurs.nl is mijn huis nu aangenaam warm. Een afspraak maken was eenvoudig en ze kwamen zelfs in het weekend langs. Briljante service en zeer professioneel!
Via het isolatiecollectief ben ik bij isolateurs terecht gekomen. Vanaf het adviesgesprek, tot de uitvoering en subsidie aanvraag goed geholpen.
Samen tijdens het advies gesprek zijn we de woning langs gelopen. Vanaf de vloer tot het
dak werd goed uitgelegd wat de isolatie status was. Uiteindelijk was het alleen rendabel om de vloer te isoleren vanwege het verwarmen met vloerverwarming. Uitvoering verliep vlot en netjes.
Van te voren goed gecommuniceerd. Na offerte akkoord werd er snel contact opgenomen om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Alles is na uitvoering netjes schoongemaakt en we hebben de subsidie al na 3 weken ontvangen.
De isolatie van mijn vloer was een geweldige investering. Professioneel team, snelle installatie en merkbare verbetering in warmte. Een aanrader voor iedereen die zijn huis comfortabeler en energiezuiniger wil maken.
Van net begin tot eind goede uitleg gekregen en zowel de adviseur als monteurs hebben mij meegenomen in het proces. Netjes werk afgeleverd. Ze hadden mooi apparatuur waardoor ze stof vrij konden boren. Ik ben tevreden:)
Hele fijne samenwerking met Dylan van Isolateurs.nl.
Dylan is een echte aanpakker met veel kennis van zaken.
Hij legt je met veel geduld alles uit over isoleren.
Erg vriendelijk en reageert snel.
Zeker een aanrader!
Fijne ervaring. Vooraf goede informatie verkregen. Hierdoor een weloverwogen keuze kunnen maken. De monteurs hebben mijn vloer netjes geïsoleerd.
Bedankt mannen!