3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Een tevreden klant :

Onze ervaring met Wout is absoluut positief. De communicatie verliep heel vlot en professioneel. Wout gaf ons steeds up-to-date informatie over de stand van zaken. Bij Isera Vastgoed bent u zeker aan het juiste adres voor de verkoop of de verhuur van uw woning !

12. februar 2025

Vlotte verkoop van ons ouderlijk huis. huis

Vlotte verkoop van ons ouderlijk huis. Correcte prijs, goede service. 8 jaar geleden heeft Isera ook mijn eigen huis verkocht aan een correcte prijs en een goed service. Immo isera is een zeer betrouwbare verkoper voor je huis.

4. november 2024

Sinds 2018 werken we samen met Isera…

Sinds 2018 werken we samen met Isera Vastgoed. Als voorzitter van de raad van mede-eigenaars kan ik meedelen dat de dossiers van kleine tot complexe goed en vlot worden opgevolgd. Het contact met Sophie is professioneel en aangenaam. Stefaan Blomme

27. oktober 2024

Zeer goede communicatie en oplossing

Zeer goede communicatie en snelle reactie op een vraag met de gepaste oplossing, het is aangenaam handelen met Isera, ik heb al contact gehad met verschillende medewerkers (voor verschillende gebouwen) en steeds dezelfde goede service mogen ervaren. Heb in het verleden met andere syndici andere ervaringen gehad...

23. oktober 2024

De partner in verkoop

Sophie & Désiré maken echt het verschil!
In tegenstelling tot de standaard procedures, werken zij als een perfecte tandem samen om alles persoonlijk, op tijd en maat van de klant, in open communicatie zo vlot mogelijk in orde te brengen.
Beide zijn steeds bereikbaar voor advies en beantwoorden elke vraag zorgvuldig en onderbouwd.
Zelf na de verkoop, blijven zij ter beschikking tot alles is afgerond tot in de details.
Dit alles gecombineerd met een snelle verkoop aan een correcte (en hogere) prijs.
Kortom: voor mij is Isera geen standaard immokantoor die, hoge commissie neemt & weinig onderneemt, maar een rendabele partner in het verkopen van mijn woning.
Bedankt Sophie & Désiré!

25. september 2024