Isabelldesign Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ubehagelig betjening!!!

Jeg købte et par øreringe på udsalg på black friday, men det viser sig, at de ikke hænger lige højt i ørerne. Dette bemærker andre også. Jeg går derfor tilbage til butikken og taler først med en kvindelig ansat, som er meget venlig men alligevel får mig overbevist om, at det er mig, der ser forkert. Jeg i indvilliger i at gå hjem og få et par andres vurdering også. Dette med samme resultat-alle andre kan se fejlen. Jeg vender tilbage til butikken og mødes nu af ejeren. Han er yderst ubehagelig og beskylder mig for at lyve og fastholder, at han ikke kan se fejlen, imens han taler tiltagende ubehageligt. Han vil ikke tilbagebetale pengene. Jeg siger, at jeg synes, det er ubehageligt at få skæld ud, når man blot henvender sig for hjælp. Han siger i en meget ubehagelig tone, at ingen får skæld ud og jeg svarer, at jeg oplever en ubehagelig attitude, hvortil han svarer, at det er mig, der giver ham attitude. Jeg gik ud af butikken og følte mig i den grad overfust og har svært ved at ryste oplevelsen af mig. Jeg kommer i hvert fald ikke til at handle der igen🥺

30. december 2025

Hold jer væk fra Isabell..

Hold jer væk fra Isabell... Vi har købet en dyr vielsesring som vi skulle bruge til vores Bryllup 21/6 2025. De love os at den nok skulle komme inden vores bryllup. Vi var i butikken to gang og følge op på om min vielsesring nåede at komme det skulle den nok. Fredag formiddag DAGEN INDEN mit bryllup ringer Ejeren at min ring først kom mandag eller tirsdag i næste uge !!!!! men han havde en anden ring jeg kunne låne.....WHAT nu ønsker jeg IKKE den vielses ring men han vil ikke tilbagebetale mine penge. Selv om de har misligholdt det jeg har købt.
Så mit råd find en anden Guldsmed

20. juni 2025

Vi mødte Isabelldesign på brudemessen

Vi mødte Isabelldesign på brudemessen i Odense.
Hvor vi bestilte vores vielsesringe.

Det var designet på en ring, lagt over på et andet materiale.
Vi blev kontaktet på SMS lige så snart ringene var fremstillet og klar til afhentet. Dette tog ca 4 uger, da de skulle special designes.

Vi kommer spændte ned i deres fysiske butik i Odense for at afhente, og bliver mødt af samme mand der solgte os ringene.
Ringene er lige som vi ville have dem - så vi er super glade.
Der ud over fik vores datter to gratis børne ringe med.
Kan varmt anbefale Isabelldesign - skøn, varm og imødekommende service.

20. februar 2019

Er dette din virksomhed?