Uforløste forventninger 🥺 Atmosfæren og lokalet er hyggeligt og intimt. Maden var svær at blive begejstret over. Forret virkede kønsløs med gennemtrængende smag af tun. Hovedret bestod af et styk s... Se mere
Venlig betjening, god service og velsmagende mad. Dog serveres retter som ikke er traditionelle sicilianske men fra hele Italien, lidt mainstream. Hvad trak voldsomt ned var at lokalet var meget kold... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Besøg vores Italienske Restaurant i Odense, I Pupi Siciliani med rødder i vores land, Sicilien og smag de mange retter fra det klassiske italienske køkken.
Vindegade 71, 5000, Odense, Danmark
- ipupisiciliani.dk
Andre kiggede også på
Uforløste forventninger 🥺
Uforløste forventninger 🥺
Atmosfæren og lokalet er hyggeligt og intimt. Maden var svær at blive begejstret over. Forret virkede kønsløs med gennemtrængende smag af tun. Hovedret bestod af et styk svinekæde. Lille og grå potion, Til gengæld virkede desserten stor. Tilkøbte den dyre vinmenu 400kr, -småt, men fint og meget overpriced. Der var ingen genfyldning og mit næsten tomme glas blev fjernet, kort inde i hovedretten uden spørgsmålstegn. Service var uimponerende og sløv.
Alt i alt en alt for dyre og uinspirerende oplevelse.
Endnu en fuldendt og hyggelig aften med…
Endnu en fuldendt og hyggelig aften med lækker siciliansk mad og gode vine. I Pupi Siciliani er helt sikkert et sted, som vi besøger igen.
Det lækreste mad jeg har spist i meget lang tid!
Min mand og jeg spiste her på vores bryllupsdag og bestilte 4-retters menu. Det var så lækkert! Vi sad udenfor og nød vejret. Det er autentisk italiensk mad, lavet af italienere som forklarer hvor retten stammer fra og hvilke ingredienser der er i ❤️ hvis jeg nogensinde kommer til Odense igen, så bestiller vi bord der igen.
Dårlig kommunikation og service
Jeg bestilte bord til kl. 20.30 en dag i forvejen, hvilket blev bekræftet af restauranten. Kl. 20.35 ringede vi og informerede om, at vi var blevet forsinket yderligere 20 minutter. Vi talte på engelsk, da dette var nødvendigt, og tjeneren sagde, at det var i orden.
Da vi ankom og satte os, var klokken lige over 21, og vi fik nu besked om, at køkkenet var lukket, og vi kunne kun få et meget begrænset antal retter. Det er helt uacceptabelt, at dette ikke blev oplyst i telefonen, så vi kunne have fundet et alternativt sted.
Jeg giver kun 1 stjerne på grund af den manglende kommunikation og den dårlige service.
Kan anbefales
Var for første gang på dette dejlige sted. Blev mødt med et smil af venligt og dygtigt personale. Hyggelige omgivelser og dejlig mad. Virkelig et sted, der er er værd at anbefale og kommer helt sikkert med stor glæde igen. Tak for en dejlig aften.
Fantastisk
Vi var så heldige at få bord fredag aften, og jeg må bare sige, IGEN, en fuldstændig fantastisk oplevelse, hvor både mad, vin og service lå helt i top.
Maden er perfekt afstemt, simpelthen en ægte lille bid af Sicilien.
Vi glæder os til næste gang❤️
Solid mad og service i topklasse
Som altid på I Pupi Siciliani er servicen i top. Antonio står skarpt i sit køkken første dag tilbage fra den velfortjente sommerferie.
Servicen var i høj klasse og vi kunne ikke have ønsket os en bedre aften.
På gensyn
En autentisk italiensk restaurant i…
En autentisk italiensk restaurant i Odense. Maden er overvejende siciliansk, tilberedt af ejer og kok Antonio fra bunden, selvfølgelig også brødet. Service er i top! Vinene gode! Kan anbefales!
God mad, meget koldt miljø
Hvad trak voldsomt ned var at lokalet var meget koldt, vi frøs fortsat senere på aftenen ved sengetid.
En autentisk perle i Odense!
Jeg havde fornøjelsen af at besøge denne vidunderlige italienske restaurant, og jeg må sige, at oplevelsen var helt enestående. Stemningen var autentisk og bragte mig tilbage til de smalle gader i Italien. Personalet var utroligt venligt og opmærksomme, hvilket gjorde hele besøget endnu mere behageligt. Maden var ikke kun god, men også præsenteret på en måde, der vidnede om tydelig dedikation til detaljer og kærlighed til det italienske køkken.
Jeg vil uden tvivl vende tilbage for at nyde mere af den autentiske atmosfære og de dejlige smagsoplevelser. Mange tak til det fantastiske personale og kokken for at skabe en mindeværdig aften!
Varme anbefalinger herfra!
Skuffende oplevelse.
Skuffende oplevelse.
Før det reserverede tidspunkt, bliver vi ringet op om vi kommer.
Menukortet er uoverskueligt
Tjernerne er svære at forstå
Kvaliteten af maden svarer ikke til prisen
Skuffende
Høje priser der slet, slet ikke stemmer overens med kvaliteten af maden. Meget skuffende smagsoplevelse.
Dårlig behandling
Vi var 3 veninder som havde booket bord på I Pupi, og havde glædet os til en italiensk aften. Vi tjekker menukortet inden vi booker bord, men vi var ikke opmærksomme på, at fredag/lørdag er der en fast 3 eller 4 retters menu.
Vi bestiller en drink mens vi gennemgår menukortet, men der var ingen af retterne vi havde lyst til, så vi vælger at betale og finde et andet sted at spise.
Da vi er ved at tage vores overtøj på, så kommer der en herre (måske ejeren) som skælder os ud, for nu har han mistet omsætning og kunne have booket bordet til andre gæster - vi var 7 mennesker i alt i restauranten..!!
Forståeligt at han er skuffet, men vi ville ikke betale 400 for mad vi ikke havde lyst til.
Og så står man ikke midt i restauranten, blandt andre gæster, og skælder gæster ud..
En lille perle midt i Odense
En lille perle midt i Odense, som er et kæmpe besøg værd. Virkelig god mad, hyggelig omgivelser og højt service niveau.
Vi kommer helt sikkert igen.
Hyggelig restaurant
Hyggelig restaurant, dejlig autentisk italiensk mad og vin og fin betjening!
En fantastisk gastronomisk oplevelse
En fantastisk gastronomisk oplevelse. Rigtig dejlig ægte italiensk mad og god vin af høj standard. Hyggeligt interiør med kun meget få pladser, men med plads til alle - også børn. God, opmærksom og meget kompetent betjening. Antonio tryller i sit køkken :-) Det er helt sikkert et besøg værd igen.
Det var en meget middelmådig oplevelse
Det var en meget middelmådig oplevelse. Maden var alt i alt ikke særlig begejstrende, hovedretten - med oksekæbe - smagte dog godt. Betjeningen var meget neutral og ikke særlig opløftende. Der var ingen vinmenu som sådan, så vi forespurgte om et anbefalet glas til hver ret. Det fik vi, men der fulgte ingen beskrivelse af vinene med ifm servering. De lavede en fejl på regningen, hvor der for den ene ret var slået 4 flasker ind i stedet for 4 glas. Det blev rettet, men gjorde at vi så fandt ud af, at vi havde betalt 4*125 kr (for 4 glas) af en vin, der kostede 350 kr pr flaske. Det har sikkert været ligeledes gældende for de øvrige retter. Det gjorde, at vi følte os lidt snydt. Alt i alt middelmådigt og med en kuvertpris på ca 1000 kr for mad og vin, var det på ingen måde pengene værd. En ok hovedret trækker det op på 2 stjerner.
lille og hyggelig restaurant 20 sidder…
lille og hyggelig restaurant 20 sidder plads med lækker mad og god vin
Pupi Siciliani - En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse. Rigtig god mad og god vin af høj standard. Der er virkelig kælet for detaljerne. Alt er frisklavet og lavet fra bunden. Samtidigt en rigtig god og meget kompetent betjening. De skal helt sikkert besøges igen.
Fantastisk Mad
Fantastisk Mad. Køkken og Tjener meget imødekomne og serviceminded 🙌🏻🍝🍽