3/10
3/10. I have paid more than 1000 usd to this girls. But after some time they started ignoring me. Thank god i've bought nightmare stresser, it didnt deceived me and delivered 3.3Tb/s
IPStress.st – #1 Layer 4 & Layer 7 IP Stresser / Booter in 2025 The most powerful and reliable IP stresser (booter) on the market. We provide instant Layer 4 (TCP/UDP) and Layer 7 (HTTP/S, Cloudflare bypass, CAPTCHA bypass, browser-based attacks) stress testing tools with up to 1000+ Gbps raw power and custom methods (OVH/Game bypass, CF-BYPASS v2 etc.). ✓ 24/7 instant activation ✓ 1000–3000 Gbps network capacity ✓ Supports all major games (Minecraft, Rust, FiveM, GTA, ARK) ✓ Bypasses Cloudflare, OVH, Sucuri, DDoS-Guard, StormWall ✓ API access & concurrent attacks ✓ Bitcoin, Crypto, USDT, Lightning Network payments Used by thousands of server administrators and security researchers worldwide to test network stability and firewall rules. 100 % uptime since 2021 | Trusted by 40 000+ users | 5-star reviews only Join the strongest stresser/booter of 2025 → https://ipstress.st
Australien
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Без сомнения, один из самых продвинутых сервисов в 2025 году.
Работает быстро и стабильно, панель удобная, а функции настроек действительно полезные.
Производительность впечатляет — сервис способен обрабатывать крайне высокие нагрузки и показывает стабильность даже в самых требовательных сценариях.
Проверил на нескольких проектах — всё работает чётко, отчёты формируются сразу.
Поддержка отвечает быстро и по делу.
Отличный сервис, пользуюсь уже не первый месяц и точно продолжу дальше