Må være ærlig og sige jeg stadig er medlem hos Inzhape, kun fordi det er det eneste center kun for kvinder til rådighed. Jeg vil dog ikke anbefale nye piger at starte her. Der er totalt dårligt indekl... Se mere
Højt anbefalet. Jeg har trænet i Inzhape i 8 år, det er et roligt sted meget god atmosfære. Professionel service og alt relateret til sund livsstil, dygtige personlig træner 💪🏽🙌🏽 Fra Stairc... Se mere
Jeg har været medlem siden marts 2025 og jeg må sige, at jeg virkelig er blevet dybt afhængig af stedet! Træning har ALDRIG sagt mig noget som helst og det var nærmest en straf for mig at komme a... Se mere
Mange gode hold og stort center der rummer alle kvinder.. rigtig god service og sød personale. 4 stjerner fordi jeg kunne godt tænke mig billigere kontingent for medlemmer der træner 1-2x om ugen.
InZhape er et fitnesscenter for alle kvinder. Vi har beliggenhed i København Nordvest. Der tilbydes fitness og holdtræning med mange forskellige hold.
Glentevej 60A, 2400, København, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har været medlem i inzhape i et godt stykke tid nu og jeg har aldrig nogensinde følt mig mere tilpas og tryg i et center som jeg gør i inzhape. Der er så meget frihed og så meget rummelighed i dette center som jeg bare ikke ikke kan finde i nogle andre centre.
Centeret er tilpasset alle niveauer, nybegynder, øvede og avanceret. Jeg startede selv i inzhape helt grøn på fitness området og gennem hjælp fra personalet og andre medlemmer har jeg rykket mig markant og set en masse fremskridt i min træningsrejse.
Personalet er altid smilende, og står altid til rådighed når man spørger om hjælp eller har spørgsmål til diverse øvelser og maskiner, så tak inzhape.🤍

Besvarelse fra InZhape
Aldrig har jeg haft sådan et godt trænings miljø i mit liv og jeg har været i adskillige forskellige centre men i inzhape er jeg virkelig kommet i shape 😂
Inzhape kan stærkt anbefales

Besvarelse fra InZhape
Super godt træningscenter, dermed mange forskellige gode maskiner og gode faciliteter med nyt udstyr og mange muligheder, masser forskellige holdtræning. Personalet er imødekommende og altid smilende. Kan helt klart anbefales herfra.

Besvarelse fra InZhape
Virkeligt godt personale og gode maskiner en stærk anbefaling her fra 😍😍👏 Har været i mange fitnesscentre igennem årende men de sidste 2 år har været de bedste uden tvivl i inzhape ❤️

Besvarelse fra InZhape
Jeg anbefaler InZhape til alle kvinder🏋️♀️

Besvarelse fra InZhape
Fantastisk oplevelse hos inzhape.
Jeg har for nylig købt et medlemskab i inzhape, og jeg kan ærlig sige at det har vært en rigtig god oplevelse😍 centeret skilder sig virkelig ud som fitnesscenter og jeg anbefaler det af hele mit hjerte❤️
Atmosfæren er indbydende og støttende. De har skabt et trygt og inkluderende miljø for kvinder i alle aldre🥰. Personalet er venlige og professionelle og alltid klar til at hjælpe. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du føle dig velkommen hos inzhape.
Udstyret er af høj kvalitet og de har et bredt spekter af maskiner, vægte og cardiomaskiner som dækker alle træningsbehov samt et stort udvalg af hold 👏
Samlet set kan jeg ikke sige nok positive ting om inzhape. De har skabt et unikt og støttende træningsmiljø dedikeret til kvinder som jeg anbefaler til alle😘

Besvarelse fra InZhape
Det er uden tvivl det bedste fitnesscenter i dk.Der er top lækkert og personalet er så søde og dygtige. Jeg anbefaler det til alle kvinder .

Besvarelse fra InZhape
Lederen Fatima burde lære lidt om god service. Hun er ikke serviceminded overfor sine medlemmer allerede fra dag 1, som ny medlem. Hun er meget kold og umotiveret i sit arbejde, da hun ikke engang kunne give mig en hurtig rundvisning og vælger bare at sige, med et koldt blik, at jeg bare skal sige til hvis der er noget. Det kan jeg ikke rigtig bruge til noget. Som ny medlem aner jeg ikke hvor omklædningsrummet ligger, så blev nød til at spørge andre medlemmer om vejen. Er det den service i kan yde, trods at i koster 350 kr. om måneden for medlemskabet? Det er mega dårlig service, og havde allerede der fortrudt jeg blev medlem! Det giver stedet et rigtig dårlig første hånds indtryk og du kan heller ikke bare opsige dit medlemsskab, fordi der er 6 måneders binding. Som om man er bundet til et nyt mobil abonnement med ny telefon, altså det bare et træningscenter? Har ikke hørt noget lignende. Det kan godt være der står om de 6 måneders binding med småt i kontrakten, men det ændre ikke på noget, for hvor tit læser folk det. Kan læse andre der også klager over det samme. Måske i skulle overveje at fjerne det, for er ret sikker på at folk stadig vil klage over bindingen i fremtiden? Hører også at i havde 12 måneders binding for nogle år siden, det jo helt vanvittigt! Så har i bare ændret det til 6 måneder men det er stadig ikke okay? Så man er bare fanget hos jer i 6 måneder, selvom man har lyst til at træne et andet sted der er bedere. Det alt for dårligt! Centeret er ikke særlig stort, specielt omklædningsrummet. Rengøringen halter, der lugter derinde og der er rodet. I nogle af områderne kan man dårlig nok komme til, specielt der hvor der er armvægte og trappemaskiner. Alt for mange maskiner tæt på hinanden og mennesker proppet i et lille sted. Du betaler 350 kr. om måneden og det er dyrt i forhold til hvad du får for det. Der er så mange andre fitness centre der er billigere og gør det meget bedere end jer Inzhape. Det eneste der skiller jer ud fra andre centre er, at det kun er for kvinder, men derfor skal kvalitet også passe med prisen. Stadig det værste center! I burde bare lukke ned.

Besvarelse fra InZhape
Jeg abselut elsker at InZhape er et privat ejet center. Det gør det mere hyggeligt og meget nemmere at få en følelse om fællesskab og tryghed.
Efter centret har udviddet under corona er det kun blevet bedre. Centret bliver flottere og flottere, og det er så fedt at se at alt bliver udført af kvinder. Girl power all the way :D
Jeg føler mig tryg i at træne der, da der kommer alle slags piger i alle mulige str. Jeg er så glad for at være medlem!!
Jeg fandt ud af jeg har været medlem i 7 år. Inzhape er det træningscenter jeg har brugt flittigt til at træne mig 35 kg. mindre 💪🏽
Der er så mange forskellige holdtræning som jeg benytter mig (MEGET) af. Det er som at gå til forskellige hobbyer 😅
Den ene dag strammer jeg op på holdet: mave balle lår..
Den anden dag danser jeg mig glad på holdet: zumba eller dancefit..
Den tredje eller fire dag går jeg ned i gear ved at vælge holdet: yoga eller mindfulness yoga…
Det er bare så fedt med så mange forskellige holdtræning og med kvinder på forskellige niveauer, der er seriøst plads til alle!!🥳
Derudover har jeg et personligt træningsforløbet med en af deres mange dygtige personligtræner…
Så TAK de kvinder der turde at følge deres drømme og gøre det til en virkelighed for os kvinder ❤️
og TAK til team Inzhape der hverdag knokler for at holde centret kørerne!
Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg ville gøre, hvis der ikke var et kvinde træningscenter som inzhape 💐

Kære Inzhape,
Jeg har været en fast og loyal kunde i mange år nu. Men i år blev jeg nødt til at opsige mit medlemskab hos jer fordi lige ud sagt jeg føler mig scammed. Jeg føler at i udnytter at i er den eneste kvindecenter i kbh området og derfor skal medlemmerne put op med alt mulig upraktiske og nederen ting. I startede med at lave om i fitness som jeg synes det var fint og på tide, men nu er den bare helt galt. Og det vil egentlig har været okay hvis prisen var til værdien. At give 349 kr. for rod, små plads at træne i (for jeres hold sal selvom man ikke bruger den er lukket), de maskiner som er i stykker og i ikke repeare dem (hvor der er en skilt der står: "Virker ikke, hjælp kaldt" og den har stået i hvert fald i et år på) og jeres budget prioritering er det værste jeg har længe set... i stedet for at tænke at give noget til medlemmer i er mere bekymret om at få en ny dør system... i stedet for at renovere de bade og omklæde som er så klaustrofobiske.... i hvertfald som sagt al de her ting kunne man hold ud fordi der var en fair pris... men i tager 349kr for en medlemskab som "indeholder" fitness og hold, mens SATS tager 322 kr og der er SATS kvalitet. Og jeg forstår udmærket at i er også i gang med at lave om men der er så meget rod i jeres holdsal... og hvis man skal vide noget om træning så spiller æstetikken en stor rolle i sin trænings journey. Jeg synes det er så ærgerligt at i udnytter jeres medlemmer (især minoritetskvinderne som måske ikke har lyst eller mulighed i at træne i et blandet fitness) I har et ansvar. Og jeg synes ikke i har gjort det godt nok. Jeg håber i upgrader en dag, og jeg håber i begynder at tænke på jeres medlemmer.

Besvarelse fra InZhape
Der er gode musik i højtalerne og et rent og lækkert center med mange forskellige muligheder. Er vild med deres mindfulness og flow yoga🙏

Besvarelse fra InZhape
Jeg er kunde i centeret, og elsker det virkelig. Jeg har mange veninder der gerne vil starte, men de tøver, da I ikke har en stairmaster/trappemaskine, som jeg også savner.
Så jeg ville høre om I havde planer om at købe en. Tror I ville få gavn af det.

Besvarelse fra InZhape
Helt klart dårlig service. Jeg kom hele vejen fra Odense af for at afmelde mit medlemskab og kom til at gå ind i den forkorte indgang og derfor blev jeg 2 min forsinket. De bad mig om at det er forsent nu og at jeg skulle komme om aftenen. Det kan ikke være rigtigt at man bruger sin tid på at komme hele vejen fra Odense og de så siger at man skal komme om aftenen kl.18!!

Besvarelse fra InZhape
Gav mig ikke mine penge tilbage selvom jeg flere gange havde skrevet om at få mit medlemskab lukket under Corona lukning. De lukkede den først efter at danmark åbnede op igen, hvor de bad mig om at møde op. Jeg spurgte om hvorfor de ikke vil lukke den da jeg havde skrevet flere mails, så sagde de at de ikke kunne tillade alt lukke deres medlemmers medlemskaber selvom medlemmerne krævede det, da de ikke vil risikere at gå konkurs.

Besvarelse fra InZhape
Sidste gang jeg sætter mine ben i jeres center. Modtager ingen faktura til at betale mit medlemskab med (som jeg alligevel ikke kan benytte, da jeres center har lukket grundet renovering) efter 3 måneder modtager jeg en sammenlagt regning på 1000kr og rykkergebyr. Uhygiejnisk center, fedtede maskiner og så manglede der altid sprit de gange jeg var der.

Besvarelse fra InZhape
Når man ikke får den vare, man betaler for, skal man kunne få sine penge retur.
Det gælder også medlemmerne i landets fitness-centre, der i øjeblikket ikke har mulighed for at svede på løbebånd og træningsmaskiner
Er din træning omlagt til online-træning eller uden for træning Så har du ret til at få pengene tilbage, da din aftale er ændret.
Du kan klage/forbrugerombudsmanden hvis du ikke få refunderet din penge tilbage

Besvarelse fra InZhape
Jeg kan helt klart anbefale Inzhape til enhver kvinde. Jeg har været medlem i nogle år, og har kun haft gode oplevelser. Deres hold er helt klart det, jeg har haft mest glæde af 🤩

Besvarelse fra InZhape
Har været medlem siden de startede op og centeret er kun blevet bedre med årene. Er vild med deres nye afdeling og deres søde kompetente personale. Kan helt klart anbefales.

Besvarelse fra InZhape
Er du kvinde og elsker du at træne et sted hvor du kan være dig selv og føle dig 100% tryg. så er inzhape det perfekte sted!! fuldt udstyret fitness center med de nyeste maskiner, en masse fede hold der kører dagligt. samt et personale der yder den bedste service.
jeg har nu været medlem i 2år og kan kun varmt anbefale inzhape til alle kvinder.