1. Websitedesigner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi tilbyder professionelle webløsninger der er tilpasset alle slags brancher og vores kunders ønsker og behov. Vores løsninger er skræddersyet således at det er nemt for kunden selv at administrere egen webløsning (webshop, webTakeAway og hjemmeside) og senere hen lave egne eventuelle ændringer eller tilføjelser. For yderlige info og uforpligtende tilbud, ring på 51 16 80 13 eller skriv til os på info@invirk.dk

4,6

Mange +++++++ herfra :)

Mange +++++++ herfra, jeg har allerede anbefale denne virksomhed til andre, god service og hurtigt behandling, hurtig svar på mail hvis man har brug for hjælp. TOP PROF.... ! Gode priser !!

23. november 2016

super service

de er virkelige professionel til det der levere og vi har modtaget en super service fra dag 1 vi abefalder 100% denne virksomhed

8. juni 2016

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med invirk.
De har leveret til vores fulde tilfredshed og vi har fået en super service. Salgsdirektøren har været vores Kontaktperson og han har virkelig lyttet til os og vores behov og reageret med det samme! Stor ros for det.
Vi vil til enhver tid anbefale invirk.

27. april 2016

Fixnbike

Drengene fra Invirk arbejder super godt og seriøst med deres virksomhed. Jeg oplevede professionalisme og hurtig service.

6. april 2016

Høj kvalitet og professionel service

Jeg bruger Invirk regelmæssigt og er glad for samarbejdet da de altid er proaktive og med meget kort responsetid. De håndterer opgaverne hurtigt og vi har fået nogle fremragende resultater på bl.a online bestillinger som de har designet modulet til på vores website.

Vi anbefaler klart Invirk da de er en stabil og fremragende service.

Yasar Nazir
Direktør
AMMI JEES
Wokkabox
Phi Mo

29. januar 2016

Kompetent samarbejdspartner!

Yderst kompetent, serviceminded samt prisstærk samarbejdpartner som sætter en stor ære i sit arbejde!
Seriøs, løsningsorienteret og med stor fokus på kundetilfredshed.
Hermed vores varmeste anbefalinger.
Pft.
BSBiler.dk

28. januar 2016

Seriøs samarbejdspartner for webshop ejer!

Er man seriøs omkring sin online forretning, så er Invirk helt klart en kompetent samarbejdspartner!. Invirk har formået at lytte til vores behov, og udvikle en skræddersyet webshop, præcis efter vores ønsker. Vi er rigtig glad for den ekstra support aftale vi efterfølgende har lavet. Så er vi trygge 24/7, hvis vi skulle få problemer med shoppen.

19. januar 2016

Ekstrem god service

Invirk har lavet et rigtig flot stykke arbejde på vores hjemmside. Vi har fra starten godt vidst, at det ville blive en svær opgave med mange udfordringer. Invirk mistede aldrig modet, og fandt hele tiden løsninger på de forskellige udfordringer vi blev mødt med. Jeg er overvældet af deres indsats for at tilfredsstille os med de mindste detaljer. Klart anbefaling, Invirk er allerede igang med nye opgaver for os. Kan ikke takke jer nok :)

19. januar 2016

Hurtig og professionel

Rigtig god og hurtig service. Invirk designer hjemmesiden præcis som man vil have den. Det er hurtige og professionelle, og har samtidig sans for detaljer. Vi vil klart anbefale dem og bruge dem igen en anden god gang.

14. januar 2016

Service der må siges at være fleksibel!

Har flere gange prøvet at have en masse opgaver som krævede kreativitet, hvilket jeg hver gang er blevet mødt med hos Invirk. God service og fornuftige priser, og prikken over i'et er at arbejdet altid har været af høj kvalitet. Mine varmeste anbefalinger! :)

Top Service :-)

Super hurtige service til fornuftige priser. Er glad og tilfreds for vores samarbejde med www.fonedoktoren.dk. Invirk kan altid anbefales.

Kompetent service

Jeg kan kun anbefale Invirk, da de yder en top professionel ydelse med kunden i centrum. De har yderst kompetente medarbejder, som vi har haft rigtig gode erfaringer med i vores arbejde med hjemmesider og integrationer.
Så alle de bedste anbefalinger og henvisninger herfra.