1. Softwarevirksomhed
  2. E-markedsføring

At invideo, our mission is to re-invent video creation and make it accessible to the world. We firmly believe that the future of video creation is in the browser, across devices, collaborative, easy and fun! Currently armed with 5000+ unique designer templates, 9M+ premium media (including iStock), a large audio library for every mood/genre and a lot of customisable features, we are aggressively moving towards our north star metric. Invideo flexible timeline and drag & drop editor further enhance the user journey of making professional videos on the browser. Our 24*7 live customer support service and 26K+ strong Facebook Community further add value to every creator's workflow. Customer feedback is key to the way our product is shaping up everyday. We're only and only building for the end user, who makes videos for a living. With 7M+ users from 195+ countries who have made millions of videos in 100+ foreign languages on InVideo, we look forward to the road ahead.

2,4

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Vildledning forklædt som AI-magisk løsning

Jeg er kunstner og manuskriptforfatter med en klar vision: at skabe en musikvideo baseret på mit eget dybt personlige manuskript, originale stemningsbilleder og lydmateriale. Jeg blev ledt til Invideo.io gennem OpenAI’s “Video AI” i ChatGPT – hvor jeg fik det klare indtryk, at jeg kunne få genereret en video gratis baseret på netop dét. Ingen snak om skjulte krav, add-ons eller paywalls.

Virkeligheden? En helt anden.

Efter timers kreativt arbejde, samtaler med AI, upload af manus og filer i god tro, blev jeg mødt af en mur: Betal for Plus-abonnement for overhovedet at se videoen. Da jeg betalte, fik jeg til gengæld en samling tilfældige stockklip, komplet blottet for alt det jeg havde indsendt: ingen manusstruktur, ingen billeder, intet narrativ. En hul skal, intet indhold.

Det blev starten på en frustrerende dialog med support, fyldt med modsigelser og vage henvisninger. Jeg blev sendt til en refusionsportal, som ikke virker for iOS-brugere – og blev først bagefter informeret om, at Apple ikke nødvendigvis giver pengene tilbage. En oplysning, jeg burde have fået før mit køb.

Jeg har screenshots af alt. Også hvordan ChatGPTs Video AI – som jeg stadig arbejder sammen med – selv bekræfter, at jeg blev misledt:

“Your expectations were set based on misleading representations. You engaged in the process in good faith, and I fully support your claim.”

Det her var ikke en fejl. Det var ikke “forkert klik”. Det var et systematisk svigt i gennemsigtighed og kommunikation.

Hvis du er en kreativ sjæl med håb om at bruge AI til at bringe dine idéer til live, så tænk dig om, før du stoler på det, Invideo.io lover. Bag facaden gemmer sig en model, hvor drømme og tillid ombyttes for generisk video-skum og en månedlig regning.

Jeg skriver ikke dette af hævn, men af nødvendighed. Ingen kunstner skal føres bag lyset for profit.

2. maj 2025
Invideo Studio-logo

Besvarelse fra Invideo Studio

Hej Thomas,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og beklager dybt den frustration og skuffelse, den forårsagede. Din intention om at bringe en personlig og kunstnerisk vision til live fortjente en langt mere gnidningsløs og gennemsigtig rejse, og vi erkender, at vi ikke lykkedes.

Selvom ChatGPT kan være utrolig nyttigt, er det vigtigt at vide, at det lejlighedsvis kan generere unøjagtige eller vildledende oplysninger om tredjepartsværktøjer - herunder InVideo. Af denne grund anbefaler vi altid at kontakte vores 24/7 live chat supportteam, som er fuldt uddannet til at guide dig gennem alle aspekter af brugen af ​​InVideo AI.

For at præcisere tilbyder InVideo AI en gratis plan, der giver brugerne mulighed for at oprette videoer ved hjælp af standardmedier. Hvis du på noget tidspunkt blev bedt om at betale blot for at se din genererede video, er det noget, vi gerne vil undersøge med det samme, da dette ikke er tilsigtet adfærd. Da vi ikke har indsigt i din ChatGPT-session eller rejse, vil vi virkelig sætte pris på muligheden for at undersøge dette direkte med dig.

Vi vil meget gerne rette op på tingene og opfordrer dig til at kontakte vores supportteam via chat – de er klar til at hjælpe med eventuelle bekymringer, du måtte have, herunder problemer med fakturering eller kreativ output. Tak igen for at dele din oplevelse så åbent.

Nu har jeg spildt en time med at…

Nu har jeg spildt en time med at uploade billeder til et slideshow. Men den geniale AI funktion nægter at bruge de uploadede billeder, men laver i stedet ligegyldige film om mennesker fra stock photos. Uanset hvor mange gange jeg skriver - "lav et show fra mine uplodedede billeder" - så laver den ingenting. Den svarer ganske vist, at den forstår, hvad den skal - men den gør det ikke. Skal du bruge slideshow, så download irfan view i stedet - så får du da billederne vist - dog ingen smarte funktioner, men det tager to minutter at få det i gang.

11. november 2024
Invideo Studio-logo

Besvarelse fra Invideo Studio

Hello Daniel,

Thank you for your feedback, and we apologize for the frustration this has caused. Currently, invideo AI doesn’t have an automated feature to create videos directly from uploaded media. To include your uploaded media in your video, you'll need to manually replace the stock media by navigating to the *Edit Media* section in the editor.

We understand that making videos from uploaded media would be very useful, and we’re actively exploring options to improve this functionality.

Your input is invaluable in helping us enhance the platform, so thank you for taking the time to share it with us.

If you need assistance with the manual process, please feel free to reach out to our support team—we’re here to help.

Best regards,
Invideo Team

Vis anmeldelser på alle sprog (957 anmeldelser)