Rigtig god oplevelse 😀
Sad tilfældigvis og kiggede her på trustpilot da jeg kom til at tænke på vores udlejningselskab.
Vi har nu boet i nyk f i midtbyen i et hus delt i 2 lejligheder.
Og jeg syntes det er vigtigt at dele de gode oplevelser når man møder dem.
Vi har oplevet invebo som et rigtigt behageligt og proffesionelt udlejningsfirma. Der siden start har været nærværende både ift til de problematikker man nu oplever som manglende varmt vand eller andre ting der blir et problem i hverdagen og til det har jeg bare at sige jeg sjældent har mødt et udlejningsfirma med større fokus på effektivitet og problemløsning. Der er endnu aldrig gået mere end en time før der har stået en specialist i døren klar til at løse problemet. Og det er jo i sande en fantastisk oplevelse.
Og de knokler året rundt for at holde tingene ved lige gennem renovation af bygning og at holde udearealer præsentable og iorden.
Vi har og er sindssygt glade for at have flyttet. Og stor ros til Christian for at sørge for det hele spiller.
En sand fornøjelse og en stor anbefaling til alle der ønsker at leje hos nogle mennesker der forstår sig på udlejning og samtidigt er helt nede på jorden.