Produktbeskrivelser forkerte og meget dårlig returservice
Jeg købte lidt forskelligt amme-tilbehør via inurse.
For det første var der flere af produkterne der ikke levede op til beskrivelsen på hjemmesiden:
1: Amme BH, som ikke kan åbnes men blot er en top. Dejlig behagelig, men kan ikke bruges til at amme.
2: En amme lampe med fjernbetjening, man kun dog kun tænde via fjernbetjening hvis man først har tændt lampen på knappen på lampen, hvis den har været slukket nogle timer
Inurse vil ikke indrømme at produkterne ikke lever op til beskrivelserne. Så det er første diskussion. Jeg skal som kunde betale retur fragt for produkter, som de har solgt på falsk grundlag.
Da jeg så alligevel sender retur (for egen regning), så vælger de (uden kontakte mig først) at sende en ny lampe (jeg har bedt om at få den bytter) og dem BH som jeg har tager ud af æsken, og puttet retur med begrundelsen at den er brugt.
Jeg skal med lange diskussioner omring aftalelovens returregler for at prøve varen hjemme ved e-handlen, regler omkring returret overholdes når blot man har kontaktet butikken omkring sin returnering.
Derudover skulle jeg flere gange skrive til den for at få mine penge retur. Først for den første returforsendelse, hvilket jeg tænkte var en forglemmelse. Men det samme med nr. 2.
Det virker i mine øjne som om butikken håber på at kunderne ikke tjekker deres konto for pengene, så de har tjent den alligevel.
Så ved service og produkter er under al kritik.