Blufföretag
Blufföretag, levererar inte resultat. Svarar inte på mail
Misstänker du att din kost har påverkan på ditt välbefinnande? Vårt intoleranstest gör så att du slipper gissa. Beställ idag och må bättre.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Blufföretag, levererar inte resultat. Svarar inte på mail
Jag beställde 2 tester, ett till mig och ett åt min dotter. Skickade in i december. Mejlade efter 20 dagar och undrade varför vi ännu inte fått resultatet. Inget svar. Mejlade ännu en gång efter en månad och undrade vad som hände. Inget svar. Mejlade en tredje gång, i slutet av februari. Inget svar och idag är det 2 mars.
Det verkar tyvärr som att det är en bluffverksamhet så att ens sätta en stjärna är inte rättvist, då jag inte fått resultat utan bara blivit lurad på pengarna.
Andra har skrivit att de fått tillbaka pengarna, men hur det gått till vet jag inte. Företaget svarar ju inte på mejl.
Skickade in före jul och har nu försökt komma i kontakt med kundtjänst i över 1 månad. Inget svar. Känns otroligt trist då jag vet att personer tidigare faktiskt har fått svar.
Rekommenderas inte. Skickade in test för husdjur i oktober samt ett nytt i december då jag inte fått ngt svar, men fick inte heller då ngt svar. Jag hade verkligen behövt det här svaret då hunden har olika allergier som är svåra att reda ut själv. Däremot fick jag pengarna tillbaka utan knorr, men det var ju själva svaret som var viktigt.
Man fick aldrig svar. Varken tester eller pengar.
Testresultaten stämmer inte överens med tidigare medicinska tester jag har gjort (bland annat pricktest och blodprov
Jag har försökt kontakta företaget via mejl för att påtala detta och begära återbetalning, men har inte fått något svar trots upprepade försök. Jag känner mig vilseledd och ångrar köpet.
Kundtjänsten svarar inte mailade en vecka sedan. Svar på testerna har knte kommit heller det har gått längre än 15 arbetsdagar. Dags å kontakta ARN
15 arbetsdagar skulle det ta att få ett svar. Efter 20 arbetsdagar hade jag fortfarande inte fått ett svar och mailade deras kundtjänst. Inget svar. Nu har det gått mer än 30 arbetsdagar sedan jag skickade in hårprov, fortfarande ingenting från dem. Varning bluffverksamhet
Beställde ett test för snabbt innan jag hann läsa om att testning med hår inte är tillförlitligt vad gäller att testa matallergi. Skrev direkt efter köpet och bad om återköp. Inget svar efter 2 veckor. Provade maila nu igen. Sidan hette tidigare något annat och omnämndes i en artikel som exempel på testföretag med icke tillförlitliga tester.
Råkade dubbelt beställa fick snabb hjälp. Fick en top service och hjälp till att få en kreditnota. Tusen tack.
Jag kan varmt rekommendera Intoleranstest.se för både djur och människor.
Jag är 100% nöjd med resultatet jag fick.
Även stor bukett med rosor till kontaktperson som gjorde allt för att jag skulle bli nöjd.
Jag har beställt två stycken test en till mog och en till min fru och nu after 20 dagar har haft svar på bara ett test faktiskt och så tråkigt när man kontakta de och få man ingen svar
Jag har skickat till båda i kontakt mail och på sidan men ingen svar
Jag tänkte att dem har lurat mig på nån sät
Hoppas inte..
Tack

Besvarelse fra Intoleranstest.se
The test results are very general and not clear, very abstract. The customer Isn’t supporting just ignore and even not answering for my questions. I have ordered 3 test and it was just lost money . Really disappointed ☹️. Please avoid if possible this company intoleranstest.se

Besvarelse fra Intoleranstest.se