internettjek.dk Anmeldelser 38

1,4

Jeg havde forventet 3 - 4 skriftlige, seriøse tilbud på mail. Jeg har ikke modtaget et eneste. Jeg er derimod blevet ringet ned døgnet rundt af speedsnakkende telefonsælgere, der alle rå... Se mere

Pas på! Hvis du via Internettjek har givet samtykke til at firmaer kan ringe til dig - kan du IKKE, som de skriver, tilbagekalde dette samtykke som de skriver at du kan - og som lovgivningen forlan... Se mere

Du får så mange opringninger at du får spat af din egen ringetone. Jeg troede, at det ville være ligesom når man går ind på de respektive internet udbydere og skriver sin adresse ind. Hvor de så k... Se mere

1. Prissammenligningsside

Internettjek.dk er en uafhængig og 100% objektiv service. Baseret på din søgning stræber vi altid efter at vise den billigste internetudbyder for dig. På InternetTjek.dk kan du skrive dig op til at få op til 4 tilbud på internet. Når du skriver dig op, bliver du kontaktet af de internetudbydere, vi samarbejder med direkte på telefonen. Du har fuld frihed til at takke ja til det bedste tilbud, ligesom du naturligvis kan vælge at takke nej til samtlige tilbud. Det er helt op til dig.

1,4

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sjovt

Der kommer en lind strøm af spam. Har aldrig givet samtykke. Heldigvis er det noget, der hedder spam-mappe. Elendig på alle måder. Brækker mig 🤮

12. februar 2026

Ringere end ringe.

Firmaet lyver, som det første med deres antal af stjerner opnået på Trustpilot. På deres hjemmeside er der vist fire stjerner.
De får *kun* 1.4 stjerner.
Det næste er, at man ved at oplyse sit mobil-nummer giver retten til elleve firmaer, som så kan ringe til dig.
Du kan se'fø'li gå ind og slå det fra, men har man bare givet dem lov til, at ringe, så ringer de også.
Usselt firma.

25. december 2025

Takkede ja til at blive kontaktet på…

Takkede ja til at blive kontaktet på mail, sms og telefon. Har ikke modtaget et eneste tilbud på mail eller SMS, så det er meget misvisende når de kun ringer. Det er som om de ikke vil sælge en noget. Jeg blev tilgengældt ringet op to minutter efter jeg havde lavet ansøgningen

6. december 2025

Jeg havde oprindeligt bedt om et tlf…

Jeg havde oprindeligt bedt om et tlf opkald da jeg vil finde ud af om mit internet kunne gøres billigere.Men da jeg fandt ud af at det var easy som vil ringe op fortrød jeg og skrev flere gange tilbage at jeg havde fortrudt.Og alligevel bliver jeg ringet op af en sælger der siger at jeg ikke kan trække mit samtykke tilbage og spørger indtil hvor jeg havde fortrudt.Undervejs under samtalen afbryder han forbindelsen arrogant fordi han ikke gad mig mere og ikke kunne overtale mig.

Men denne side kan jeg sgu ikke anbefale 👎🤨

29. oktober 2025

LAD VÆRE! Umuligt at tilbagekalde samtykke!

Umuligt at tilbagekalde samtykke!
Jeg tilmeldte mig Internettjek.dk tilbage i december 2023 i håb om at få nogle tilbud på mail inden for en uges tid.
Men først efter længere tid blev jeg ringet op at en meget ubehagelig og pressende telefonsælger, som var umulig at slippe af med. Han ville først sende et tilbud, når jeg havde givet ham mundtlig samtykke til at opsige mit nuværende abonnement.
Efter efterfølgende af være blevet ringet op utallige gange af ubehøvlede sælgere, gik jeg ind på Internettjek.dk og udfyldte formularen for at tilbagekalde mit samtykke. Jeg fik ingen bekræftelse på dette. Efter at være blevet ringet op af en sælger IGEN, skrev en mail direkte til dem med tilbagekaldelse af mit samtykke med besked om at bekræfte overfor mig. Heller ikke her fik, jeg nogen tilbagemelding.
Igennem de sidste 2 år er jeg jævnligt blevet ringet op af internetsælgere, og beder hver eneste gang om at få mit samtykke trukket tilbage og slettet mit nummer fra deres liste.
Det er simpelthen noget svineri og fusk af værste skuffe!

17. september 2025

I jeres reklame sige i at…

I jeres reklame sige i at interneudbyderne vil gøre sig umage, jeg har kun oplevet de giver samme tilbud som de har på deres hjemmesider.

Som trustpilot skriver på deres side misbruger i deres data til give et indtryk folk syntes godt om jeres side.

9. september 2025

BEDRAG!!!!

For guds skyld lad være med at skrive jer op. Det er UMULIGT at komme ud af igen. telefonen ringer konstant og der bliver 9/10 gange blot lagt på. Når man endelig kommer i kontakt med nogen, kan de alligevel ikke tilbyde noget på den adresse man bor på. TIL TRODS for den er oplyst inden de ringer. SPAM SPAM SPAM!!!!

8. august 2025

Ingenting at hente her.

Jeg havde forventet 3 - 4 skriftlige, seriøse tilbud på mail.

Jeg har ikke modtaget et eneste.

Jeg er derimod blevet ringet ned døgnet rundt af speedsnakkende telefonsælgere, der alle råber ligesom ham fra Power reklamerne på TV.

De taler HØJT om NUL KRONER i oprettelse og om hvor MANGE TUSINDE jeg kan spare.

Spare i forhold til hvad?

Det tager uendelig laaang tid at få den rigtige pris ud af dem og når det endelig lykkes, så er den ca. 400,- kr om måneden for 1Gb hos dem allesammen. Ingen konkurrence.

Totalt spild af tid.

1. juli 2025

UNDGÅ!

Du får så mange opringninger at du får spat af din egen ringetone.
Jeg troede, at det ville være ligesom når man går ind på de respektive internet udbydere og skriver sin adresse ind. Hvor de så kommer med forskellige tilbud der gør sig gældende på din adresse og så kunne jeg se alle udbydernes tilbud på én gang. Den type hjemmeside eksisterer, det er bare ikke denne her.
Jeg afmeldte mig endda lige efter jeg skrev mig op, eftersom jeg indså hvad det er for noget jeg faktisk har skrevet mig op til lige efter, men jeg får stadigvæk opkald UGER efter.
UNDGÅ, UNDGÅ, UNDGÅ og for guds skyld UNDGÅ én gang til!

26. maj 2025

SCAM...

SCAM.... De sælger folks oplysninger videre og pludselig modtager man mails fra el firmaer m.m.

30. april 2025

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en negativ oplevelse.

Vi videregiver kun oplysninger til de udvalgte samarbejdspartnere, du accepterer via vores betingelser, så de kan sende dig relevante tilbud – fx på internet, telefoni og el – for at hjælpe dig med at spare penge ved at samle flere produkter ét sted.

Ønsker du ikke længere at modtage markedsføring, kan du nemt afmelde dig her: https://unsub.pricebook.io/dk

InternetTjek

Det virker som misbrug af Trustpilot…

Det virker som misbrug af Trustpilot når siden anvender Trustpilots stjerne banner med 4½ grønne stjerner, når de fleste anmeldelser har 1 stjerne og viser stor utilfredshed med firmaets politik

23. april 2025

Hej Johnny,

Tak for din kommentar – og vi forstår godt din bekymring.

De stjerner, vi viser på hjemmesiden, er et gennemsnit af Trustpilot-bedømmelserne for de internetselskaber, vi samarbejder med – ikke en vurdering af Internettjek.dk som virksomhed. Det oplyser vi også på siden, men vi kan godt se, at det stadig kan misforstås, og det tager vi til os, og vi vil prøve at tydeliggøre det endnu mere.

Vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre.

Smart markedsføring trick

Siden eksisterer for at snyde dig ind til at give en accept til at en sælger må ringe til dig. Det får de penge for. De eksisterer ikke for at hjælpe dig som kunde.

15. april 2025

Hej Jesper,

Vi er kede af, at du har fået det indtryk – det er langt fra hensigten med vores tjeneste.

Internettjek.dk eksisterer netop for at gøre det nemt at sammenligne internetpriser ved at indhente flere tilbud ét sted. Når man bruger vores service, giver man samtykke til at blive kontaktet af udvalgte internetselskaber – og kun dem, vi vurderer som relevante.

Vi tjener en kommission fra selskaberne, men det ændrer ikke på, at vores mål er at give en gennemsigtig, brugbar og ikke mindst gratis service – og det er helt frivilligt at bruge den.

Har du fortrudt eller ønsker at blive frameldt, kan du hurtigt gøre det her: https://unsub.pricebook.io/dk – eller kontakt os direkte, så hjælper vi gerne.

Internettjek.dk

De reklamerede med at jeg ville få…

De reklamerede med at jeg ville få yousee tilbud i deres annonce på google search. Jeg tilmeldte mig tilbud, uden at læse ordentligt igennem hvad jeg tilmeldt mig. Jeg blev derefter ringet op af samtlige internetudbydere i danmark. Jeg prøvede at afmelde mig via sms som internettjek skrev, men når først jeg havde tilmeldte mig, så skulle jeg sige nej til alle internetudbydere en af gangen.

3. marts 2025

Hej Nick,

Tak for din anmeldelse – og vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke annoncerer med, at man får tilbud fra én specifik udbyder – heller ikke på Google. Vores tjeneste er netop lavet til at give flere relevante tilbud fra forskellige internetselskaber, så man kan sammenligne og vælge det bedste.

Når man tilmelder sig, giver man samtykke til at blive kontaktet af de udbydere, vi vurderer er relevante ud fra det, man har angivet. Vi forstår dog godt, at det kan føles som meget kontakt på kort tid.

Hvis du vil undgå yderligere opkald, kan du nemt afmelde dig her: https://unsub.pricebook.io/dk. Du er også velkommen til at kontakte os direkte, så hjælper vi dig hurtigt videre.

Internettjek.dk

Man kan ikke framelde sig at blive kimet ned

Man kan ikke framelde sig at blive kimet ned i tide og utide. Er direkte ved at ramme psykosen af at blive ringet op 24/7.

18. marts 2025

Hej Jonas,

Det lyder voldsomt, og vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse.

Vi formidler kun kontakt til internetselskaber, der er relevante ud fra det, du har angivet i formularen – og kun med samtykke. Men vi forstår godt, at mange opkald kan føles overvældende.

Du kan nemt framelde dig her: https://unsub.pricebook.io/dk, så sørger vi for, at du ikke bliver kontaktet yderligere.

Har du brug for hjælp, er du meget velkommen til at skrive til os direkte.

Internettjek.dk

Kan man give 0 stjerner - gå langt udenom denne side!!

Kan man give 0 stjerner?
Jeg har spurgt på en pris ved fibia, som har solgt min kontaktoplysninger videre til internettjek.dk og blevet kimet ned lige siden!
Har forsøgt at skrive til internettjek at jeg skal fjernes fra listen, har på sms’en trykket på linket at jeg ikke har givet samtykke. Har ringet til deres nummer, som var ugyldigt!
Det her er ren og skær fup og fidus, de sælger dig videre som lead og er derudover fuldstændig ligeglade. Gå laaaangt udenom den her side!!!

19. februar 2025

Hej Peter,

Det lyder som en frustrerende oplevelse – det er vi virkelig kede af at høre.

Internettjek.dk er en tjeneste, hvor man selv kan indhente tilbud fra flere internetselskaber. Vi får ikke oplysninger fra Fibia, og videregiver kun kontaktinfo med samtykke.

Hvis du stadig modtager opkald eller beskeder, kan du hurtigt framelde dig her: https://unsub.pricebook.io/dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive direkte til os på mail@internettjek.dk, så vi kan hjælpe.

Tak fordi du delte din oplevelse – vi tager feedback som din seriøst og arbejder hele tiden på at forbedre vores service.

Hold jer væk

Hold jer væk, masser af opringer og spam.

20. november 2024

Hej Per,

Ærgerligt at høre om din oplevelse. Internettjek.dk er en gratis og uforpligtende tjeneste, hvor vi formidler tilbud fra internetselskaber – og kun de selskaber får dine oplysninger.

Vi beklager, hvis du har oplevet mange opkald – det er bestemt ikke meningen, at det skal føles som spam.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil frameldes eller har spørgsmål.

Pas på!

Pas på!
Hvis du via Internettjek har givet samtykke til at firmaer kan ringe til dig - kan du IKKE, som de skriver, tilbagekalde dette samtykke som de skriver at du kan - og som lovgivningen forlanger.
Det fungerer ikke, internet udbyderne bliver ved med at ringe. Jeg er begyndt at blokere numrene for at blive fri for deres kald - og min liste af blokerede numre er efterhånden lang.

4. oktober 2024

Hej L,

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med afmeldingen. Det er vigtigt at understrege, at du sagtens kan trække dit samtykke tilbage. Når du udfylder vores afmeldingsformular på https://afmeld.pricebook.dk, sender vores system automatisk en besked til alle vores samarbejdspartnere om, at dit samtykke ophører. Bemærk, at nogle selskaber kan have brug for 2-3 hverdage til at behandle din anmodning. Vi gør alt, hvad vi kan for at optimere denne proces, men som tilbudsside har vi ikke yderligere indflydelse, når oplysningerne først er videregivet til vores samarbejdende selskaber.

Kasper, InternetTjek