I ordered 2 heymats and everything was perfect! The response from interor24 and delivery was fast so nothing to complain about interior24. Recommend 100% interior24 without doubt :-)
Se, hvad kunderne siger
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
I ordered 2 heymats and everything was…
Lekker interiør med super service!
Lekker nettside med produkter av kvalitet. Deilig å være sikker på at det jeg kjøper er det jeg får. Også svært fornøyd med kommunikasjon og oppfølging fra ansatte :)

Besvarelse fra interior24.no
Ordren tok over 2 måneder til den ble…
Ordren tok over 2 måneder til den ble levert og jeg måtte følge opp flere ganger for å får en leveringsdato

Besvarelse fra interior24.no
Styr uten om dette foretak (flere…
Styr uten om dette foretak (flere forhandlere av deres produkter). Kjøpte noen stoler og bord der, og det gikk greti - men veldig lang leveringstid.
Vi etterbestilte puter til stoler i Juli, og det var ca 3 ukers levering ifølge de. Etter å ha ventet i en måned tok vi kontakt med de. De sa, at putene var på vei. Etter ytterligere en måned tok vi kontakt igjen, og da svarte de (Svein Inge), at han skulle sjekke og komme tilbake - noe han aldri gjorde. Nå - 3 måneder etter putene ble bestilt og betalt, er de fortsatt ikke kommet, og og vi måtte ta en «alvorlig» telefon til de, og be de kansellere ordren og føre tilbake penger til oss. Da blir det spennende å se om de kommer.
Interiør24 «lukter på randen av konkurs» eller er svindel - bare å styre unns

Besvarelse fra interior24.no
Fantastisk service og rask levering på…
Fantastisk service og rask levering på døren. Svarte kjapt på mails og masse gode råd og god bistand. Har sjelden opplevd så god og personlig service, og kan absolutt anbefales på det sterkeste
Topp kommunikasjon og utmerket service
Topp kommunikasjon, utmerket service/sørvis! Rask respons og kjapp levering, og her er får man det lille ekstra som få klarer å opprettholde eller i det hele tatt ha. Jeg vil handle igjen her! 10/10
Flott service og rask levering!
Supert nettbutikk
Super nettbutikk. Seriøs, lett å komme i kontakt med, varer av god kvalitet og fantastisk levering på døren. Anbefales.

Hjelpsom og hyggelig service
Hjelpsom og hyggelig service. Varene kom som de skulle :)

Vær obs før du handler hos Interiør24
Min opplevelse stemmer dessverre godt med det flere andre skriver her:
Varen jeg skulle bestille var tilsynelatende «på lager», men det viste seg fort at det ikke stemte.
Etter å ha sendt e-post og ventet en stund på svar, fikk jeg til slutt beskjed om at varen ikke var tilgjengelig likevel. Jeg spurte da om andre modeller – men disse var også plutselig ikke på lager. Det hele etterlot inntrykk av at butikken ikke faktisk har varene de sier de har, men heller bestiller inn når de får en ordre. Det er nok derfor noen opplever forsinkelser eller ikke får varen i det hele tatt.
De er veldig ivrige etter å få deg til å legge inn bestilling – da "reserverer du varen", sies det. For meg virker det mer som at bestillingen brukes til å starte en bestilling videre hos deres leverandør, som de så må håpe faktisk har varen inne. Risikoen skyves altså over på deg som kunde.
Oppsummert: Det kan hende alt går fint – men du bør være forberedt på forsinkelser og manglende lagerbeholdning, uavhengig av hva nettsiden sier.

Veldig fornøyd med kjøpet hos Interiør24
Veldig fornøyd med kjøpet hos interiør24. Mottok veldig god service. De svarte hurtig på e-post og lett tilgjengelig på telefon. De hadde de mest konkurransedyktige prisene, gav god informasjon og var veldig behjelpelig i forbindelse med bestilling og levering. Takk for god handel og service. Anbefales!

Besvarelse fra interior24.no
Fantastisk service og høy kvalitet
Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse med Interiør24. Fra første kontakt ble jeg møtt med vennlighet, profesjonalitet og rask respons. Alt ble gjort til avtalt tid og pris, og kommunikasjonen underveis var tydelig og effektiv. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Anbefales til alle som er ute etter pålitelig og god service!

Ekspresslevering!
Levering dagen etter bestilling. WOW! Helt fantastisk, og kvalitetsprodukter som jeg elsker!

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Fikk varene jeg bestilte etter ca 3 uker.

Besvarelse fra interior24.no
Har ennå ikke mottatt varen som jeg…
Har ennå ikke mottatt varen som jeg bestilte for åtte uker siden (stod 2-3 uker levering). Får ikke svar på når varen er forventet å komme inn på lager.

Anbefaler ikke denne siden
Anbefaler ikke denne siden. Ikke spesielt behjelpelig til syvende og sist.

Besvarelse fra interior24.no
Knuste glass og dårlig service
Kjøpte glass som var knust ved ankomst. Dårlig pakket inn i litt gråpapir og masse plass i esken. Da jeg meldte inn dette, fikk jeg en nedlatende mail om at det var en transportskade som jeg meldte inn for sent (selv om det var godt innenfor 14 dager ved nettsalg). Handler ikke her igjen.

Styr unna !!!
Styr unna! Har ennå ikke mottatt varen som jeg bestilte for fem uker siden (stod 2-3 uker levering). Ønsket å heve kjøpet når jeg fikk beskjed om at det vil ta ytterligere 3-4 uker. Fikk rask tilbakemelding fra en frekk person fra kundeservice om at det vil tilkomme et gebyr på 30 % v/avbestilling. Dette kom visstnok tydelig frem i betingelsene for handel, som jeg hadde bekreftet i det jeg gjennomførte handelen med Interiør24 AS

Dårlig kundeservice, styr unna
Ordner ikke opp etter seg, frekke og vanskelig å ha med å gjøre.

Besvarelse fra interior24.no
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.