Interfit Photographic Anmeldelser 7

3,0

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Interfit Photographic designs and manufactures professional quality, innovative studio lighting, modifiers, and accessories for video and photo production

3,0

Middel

Interfit Flash er uegnet til prof. fotografer

Ja så skete det sgu igen og er ikke meget for at anmelde dårlige virksomheder, men nogen gange er det eneste rigtige at gøre, hvis det kan hjælpe andre.

Købte en Badger Unleashed sidste år til et projekt og det klarede den fint, men da jeg her til sommer ville bruge den igen, var den stået af (dvs. kun LED/pilotlyset virkede) bestilte et nyt flashrør hjem fra Interfit UK, men det viste sig desværre ikke at være det. Kontaktede Interfit i UK og spurgte hvor der kunne sidde en sikring i flashen (tænkte den måske var sprunget) men efter lidt e-mails frem og tilbage, desværre med fejlinformationer (da flashen åbenbart ikke har en sikring) indvilget de sig i at spørge hvornår jeg havde købt flashen og om der var garanti på? Det viste jeg ikke, så jeg skulle sende dem faktura. Som aftalt så gjort, men derefter hørte jeg aldrig mere fra dem? Det er det man kalder meget dårlig kundeservice.

Selvom det er en billig flash, tænkte jeg nu alligevel om det ikke kunne være det værd at sende den på værksted herhjemme (det var nok bare en løs forbindelse). Som gammel fotohandler, kender jeg flere reparatører og efter at ha talt med to værksteder herhjemme og begge fortalte ret enslydende at "det var noget billigt l..." og ingen af dem ville røre flashen. Ja så opgav jeg at kontakte det 3. værksted.

Har efterfølgende kontaktede Interfit igen og forelagt dem udtalelserne fra de to værksteder her i Danmark og eneste svar var at de kendte et uafhængigt værksted i England, der godt kunne kigge på flashen. Da de så ønskede at vi skulle starte forfra og jeg skulle sende fakturaer igen, så stoppede "legen" og jeg gav dem besked på, at de bare gå tilbage i deres e-mail korrespondance, hvis de ville vide mere og at jeg fremadrettet ikke ville anbefale dem til kollegaer og fotohandlere, da det er noget billigt skidt og at deres kundeservice er elendig og uegnet for professionelle fotografer.

Jeg har ikke hørt fra dem siden, så de er pænt ligeglade med deres rygte og omtaler.

30. december 2020
Interfit Photographic-logo

Besvarelse fra Interfit Photographic

Hi Glen, Im sorry to hear you feel you didn't get a good experience but id like to clarify a few things .

You contact our US team a couple of times who put you in touch with us and one of our customer service team members reached out to you, They asked for proof of purchase as you had not sent that to the US team and they wanted to clarify a few things (you didn't supply) but did reply to the questions we asked relating to the head.

Our team member replied and thanked you for supplying this information in which our team received a email with words we do not repeat, they politely replied confirming some things and could you troubleshoot a few things so we can get to the route of the problem. You were unwilling to do this and you replied with the following as your first line "First of all, I am not interested in starting a dialogue again" and went on to badmouth our company whilst we were trying to assist you.

As you could not supply a invoice we could not validate warranty. We cannot offer replacements or repairs if an invoice is not supplied but we are always still willing to troubleshoot and find other ways to get our products running again.

If you do need assistance we are still willing to assist you in this matter.

Kind Regards
Julian
Interfit Photo

Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)