Interfit Flash er uegnet til prof. fotografer
Ja så skete det sgu igen og er ikke meget for at anmelde dårlige virksomheder, men nogen gange er det eneste rigtige at gøre, hvis det kan hjælpe andre.
Købte en Badger Unleashed sidste år til et projekt og det klarede den fint, men da jeg her til sommer ville bruge den igen, var den stået af (dvs. kun LED/pilotlyset virkede) bestilte et nyt flashrør hjem fra Interfit UK, men det viste sig desværre ikke at være det. Kontaktede Interfit i UK og spurgte hvor der kunne sidde en sikring i flashen (tænkte den måske var sprunget) men efter lidt e-mails frem og tilbage, desværre med fejlinformationer (da flashen åbenbart ikke har en sikring) indvilget de sig i at spørge hvornår jeg havde købt flashen og om der var garanti på? Det viste jeg ikke, så jeg skulle sende dem faktura. Som aftalt så gjort, men derefter hørte jeg aldrig mere fra dem? Det er det man kalder meget dårlig kundeservice.
Selvom det er en billig flash, tænkte jeg nu alligevel om det ikke kunne være det værd at sende den på værksted herhjemme (det var nok bare en løs forbindelse). Som gammel fotohandler, kender jeg flere reparatører og efter at ha talt med to værksteder herhjemme og begge fortalte ret enslydende at "det var noget billigt l..." og ingen af dem ville røre flashen. Ja så opgav jeg at kontakte det 3. værksted.
Har efterfølgende kontaktede Interfit igen og forelagt dem udtalelserne fra de to værksteder her i Danmark og eneste svar var at de kendte et uafhængigt værksted i England, der godt kunne kigge på flashen. Da de så ønskede at vi skulle starte forfra og jeg skulle sende fakturaer igen, så stoppede "legen" og jeg gav dem besked på, at de bare gå tilbage i deres e-mail korrespondance, hvis de ville vide mere og at jeg fremadrettet ikke ville anbefale dem til kollegaer og fotohandlere, da det er noget billigt skidt og at deres kundeservice er elendig og uegnet for professionelle fotografer.
Jeg har ikke hørt fra dem siden, så de er pænt ligeglade med deres rygte og omtaler.

Besvarelse fra Interfit Photographic