Na de aankoop, zijn de planten snel aangekomen, goed ingepakt en ze zijn zeker zo mooi als op de foto’s!

Vijf planten gekocht inclusief pot, voor de prijs van 4. Prachtige planten maar helaas had de post ze op hun kant vervoerd waardoor ze behoorlijk beschadigd aankwamen. Van 1 was zelfs de pot gebarst... Se mere

Heel leuk huisje besteld met verlichting eronder. Kan via usb opgeladen worden. Dus geen gedoe met batterijen. Staat heel gezellig. Vlotte levering en goed verpakt. 🫶

Leuk idee om blad en wortels te kunnen bekijken en observeren. Mooie foto-opnames! Bij verlichte producten stond niet of de nodige batterijen incl. zijn. Ik heb Intenz meteen geïnformeerd. Bij mij... Se mere

1. Leverandør af indeplanter

Exclusieve planten voor een modern leven. Waarom je planten bij ons bestellen? Dit zijn de voordelen voor jou op een rijtje! - Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. - Gratis thuisbezorgd vanaf €45. - Jouw plant bevind zich tot de dag voor levering nog in onze kwekerij, waardoor we de volste en mooiste kwaliteitsplant voor jou kunnen selecteren, aangezien al onze planten afkomstig zijn uit onze eigen kassen. - Maak een duurzame keuze door Intenz planten in huis te halen. - Al meer dan 75 jaar plantenervaring!

4,7

Zeker voor herhaling vatbaar!

27. marts 2026

Besvarelse fra Intenz

bedankt voor uw positieve review. Veel plezier vanuw aankoop.
Intenz Team

Super klantenservice

Super klantenservice! Snel en persoonlijk.

27. februar 2026

Besvarelse fra Intenz

Wat fijn uw positieve review, hier worden we blij van. Fijne dag! Groene groet, Team Intenz

Super

26. februar 2026

Besvarelse fra Intenz

Bedankt voor uw positieve review, hier worden wij blij van! Groene groet, Team Intenz

Snel

Snel, goed verpakt en mooie gezonde plantjes

24. februar 2026

Bedankt voor uw positieve review. Groene groet, Team Intenz

Prima service

Is netjes ingepakt

27. januar 2026

Bedankt voor uw positieve review. Vriendelijke groet, Team Intenz

Levertijd

Artikel voldoet aan beschrijving. Helaas dag later geleverd dan gemeld.

27. december 2025

Besvarelse fra Intenz

Bedankt voor uw review. Wij vinden het spijtig dat uw bestelling een dag later is geleverd. Met de drukte ivm feestdagen zijn sommige pakketten soms helaas telaat geleverd door drukte bij de koeriers.

Super

Het pakket was super ingepakt en zag er perfect uit.

3. oktober 2025

Bedankt voor uw positieve review, Team Intenz

Super snelle levering

Super snelle levering, exact als op het plaatje en mooie kwaliteit van zowel de houder als de planten.

1. september 2025

Besvarelse fra Intenz

Bedankt voor de positieve review Gerdi. Veel plezier van de plant. Vriendelijke groet, Team Intenz

Snelle service.

Snelle service.
Opmerking. Er zaten 5 gaten, maar 4 glazen flessen voor de plantjes dat vind ik minder goed en jammer…

1. august 2025

Besvarelse fra Intenz

Wat vervelend dat u een klacht heeft ervaren. Waarschijnlijk is hier enige verwarring. De New York heeft altijd 6 ronde gaatjes, 6 buisjes en 6 stekjes. Via onze klantenservice (die telefonisch iedere dag bereikbaar is) lossen wij vragen / klachten dezelfde dag op. Wij zullen vandaag contact met u opnemen wat hier is misgegaan.
Met groene groet,
Team Intenz
Fijn dat we elkaar zojuist telefonisch hebben gesproken. Dat is altijd prettig omdat op deze manier de verwarring snel is achterhaalt en naar tevredenheid is opgelost. Daar worden we allemaal blij van.
Met groene groet,
Team Intenz

Zo mooi

Vorig jaar al had ik voor doorzichtige flesjes gekocht. Prachtig. Maar deze verschillende kleuren maken me nog blijer. Het staat heel erg mooi. Heel blij mee

4. juli 2025

Besvarelse fra Intenz

Wat leuk dat u zo tevreden bent met onze producten. Veel plezier ervan en bedankt voor de positieve review.