Intensity2go Anmeldelser 33

4,6

Questi allenamenti non sono uno scherzo, ma nel senso migliore del termine! Mi spronano davvero e ho notato notevoli miglioramenti nella mia resistenza. Ogni sessione mi fa sentire come se stessi migl... Se mere

Energierijke routines die kort maar effectief zijn. Een geweldige manier om de dag te beginnen of te eindigen.

Se vuoi allenamenti che ti mettono alla prova senza perdere tempo, questo è il posto giusto. Ogni sessione sembra effeciente e finisco sempre sentedomi realizzato.

J'ai trouvé la plateforme facile a nivguer, avec des ressources qui conviennent aussi bien aux débutants qu'aux experts.

4,6

Sono sempre colpito da come gestiscono le richieste con fluidità.

Il team di supporto ha dedicato tempo per comprendere attentamente le mie preoccupazioni e ha fornito soluzioni personalizzate. La loro attenzione ai dettagli ha fatto la differenza.

4. februar 2025

Dear Stephen,

We appreciate your support! It’s fantastic to hear that you had a great experience with our support team. If there’s anything else we can do for you, please don’t hesitate to reach out!

Il vostro team di supporto merita un elogio.

Sono andati oltre per assicurarsi che le mie esigenze fossero soddisfatte. La loro dedizione e professionalità meritano reiconoscimento.

6. februar 2025

Dear Albert,

Your positive feedback made our day! We strive to offer the best possible experience, and knowing that we succeeded is incredibly rewarding. Thank you for taking the time to share your experience!

Quick problem resolutions

They have set a new standard for what exceptional customer service should look like.

19. februar 2025

Dear Graeme,

We appreciate your support! It’s fantastic to hear that you had a great experience with our customer support team. If there’s anything else we can do for you, please don’t hesitate to reach out!

Das Engagement für Kundenzufriedenheit…

Das Engagement für Kundenzufriedenheit ist bemerkenswert. Es ist in jeder Interaktion offensichtlich, dass sie die Bedürfnisse des Kunden an erste Stelle setzen.

14. februar 2025

Dear Lara,

Altamente raccomandato

Questo servizio è prezioso e fornisce un'eccellente qualità, vale ogni centesimo.

30. januar 2025

Hello Gaia,

We’re so glad to hear you had a smooth experience! Providing excellent service is our top priority, and it’s wonderful to know we met your expectations. Thank you for your review!

Non devo mai aspettare a lungo per l'assistenza.

Non devo mai aspettare a lungo per ricevere assistenza, il che fa una grande differenza.

31. januar 2025

Hello Enrico,

Thank you for your amazing review! We’re delighted that you enjoyed our service. Customer satisfaction is at the heart of what we do, and your feedback motivates us to keep going!

I’m consistently impressed by their service quality.

They set the bar high for customer service. I am always impressed by how well they handle every interaction.

19. februar 2025

Dear Lee,

Es ist klar

Es ist klar, dass die Kundenzufriedenheit oberste Priorität hat. Das Engagement, Probleme schnell und effektiv zu lösen hebt das Unternehmen auf jeden Fall hervor.

3. februar 2025

Dear Marina,

Reaktionsschnelles und hilfsbereites…

Reaktionsschnelles und hilfsbereites Support Team, das für ein großartiges Nutzererlebnis sorgt.

21. januar 2025

Dear R. Pfeifer,

Sans aucun doute

Sans aucun doute, le programme le mieux structuré que j'ai suivi jusqu'a présent. Les exercises stimulants et la progression logique maintiennent ma motivation au maximum.

17. januar 2025

Hi Dani,

Thank you for your kind words! We’re thrilled to hear that you had a great experience with us. Your feedback means a lot, and we truly appreciate your support. We look forward to serving you again!

Das Team ist der wahnsinn

Es ist so schön hier endlich mal die Prio zu sein und nicht nur irgendein Kunde.. Danke dafür das ihr so ein fantastisches Team seid.

6. februar 2025

Dear Bea,

Ich musste mir nie Gedanken machen

Ich hatte nie mit etwas ärger. Das Team hat sich immer um alles gekümmert.

1. februar 2025

Hello Leon,

Schnell, Effektiv und sehr freundlich!

Ich vertraue dieser Firma sehr, da ich noch nie Probleme mit Ihrem perfekten Kundenservice hatte.

31. januar 2025

Hello Adele,