2,4

Under middel

Jeg giver kun en stjerner til Intect

Jeg giver kun en stjerner til Intect, fordi at Intect giver mig alt for meget penge hver eneste måneder efter starten af 2023 og nu også here i 2024, løn kontor fra Intect forstår ikke at jeg har førtidspension og må kun få udbetale 1800-1980kr om måned og jeg må IKKE for udbetale over 2000kr om og i april here i år har jeg fået en rigning fra skat og den er rigtigt høj kan jeg godt sige 😡

26. juni 2024

Dårligste service på telefonen

Dårligste service på telefonen. når man har ventet 10 minutter så lægger de bare på.
Man kan ikke slette gamle brugeren, så når man først er oprettet så har man en konto derinde uden man kan slette den igen.
Kundeservice prøver hele tiden på at sende dig videre til support for at få dig til at betale gennem deres support for at tjene penge på alt hvad du skal have hjælp til.

29. april 2024

Idéen bag Intect er god nok, men vent til..

Idéen bag Intect er god nok og på lang sigt får de også udviklet et godt produkt.
Men lige nu er det et stærkt underudviklet program, som på nogle område ikke overholder lovgivningen.
Noget er smart og meget er usmart.
Der er rigtig meget udviklingsarbejde der skal laves og det vil tage flere år, før det bliver godt og til at arbejde med for os andre.

Intect er meget salgsorienteret.
Implementering skal du selv stå for:
Opsætning, overførsel af data osv.
Implementeringskonsulenten er ude af døren igen før du er halvvejs færdig med implementeringen.
Supporten er i det hele taget meget svær at komme i kontakt med, og de har svært ved at svarer på spørgsmål. Dette skyldes bl.a. underudviklingen i selve programmet.
Siger du ordet "overenskomst" til dem, så ved de ikke hvad de skal gøre, for det kan systemet ikke håndterer :)

Vent nogle år med at købe programmet, så er jeg sikker på I nok skal få et nogenlunde godt produkt.
Men der går mange år, hvis det overhovedet sker, før der er et virkelig godt produkt der favner det hele.
Prioritering er lidt skæv hos Intect's udviklingsafdeling.

30. september 2023

Kritisk ringe lønsystem

Vi har for snart et år siden implementeret systemet hos os, som et lovende løn system. Det kunne det hele, lige indtil de ikke kunne. Sælgeren har endda sagt direkte, at han jo ikke kunne vide at det vi spurgte om, var så særligt at han ikke kunne sige ja. Vi har gentagne gange henvendt os med problemstillingen, men oplever nu at de ignorerer os efter de har forsøgt at affærdige os i en lang periode. Vi kunne da selv lige betale for den integration de havde lovet os, idet de ikke havde den alligevel. Og så er det i øvrigt vores bogføringssystem der er besværlige og ikke dem der har lavet fejl.
Og man da godt ringe til dem og blive bonet for alle deres fejl.
Rapporter skifter fra måned til måned.
Omstændigt generelt at arbejde i.

26. januar 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto