Top zaak zeer vriendelijke geholpen alles zeer naar verwachting!
Niks op aan te merken makkelijk te bestellen en kon het de zelfde dag al afhalen
Welkom bij Installatiematerialenexpres.nl Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw installatieprojecten en badkamerrenovaties. Bestel eenvoudig online of kom langs
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Andre kiggede også på
Op 9 juni een Q-linkstekker doos besteld en betaald en sindsdien niets van ze gehoord
Op 9 juni een Q-linkstekker doos besteld en betaald (incl 7,50 bezorgkosten) en behalve een bestel bevestiging niets meer van ze gehoord. probeer ze dagelijks meerdere keren te bellen maar er wordt niet opgenomen. Emails worden niet beantwoord en het formulier ingevuld maar helemaal NIETS. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik iets bij ze besteld heb en dat ik zo stom geweest ben vooruit te betalen. Hoe krijg ik mijn geld nu terug of, wat ik natuurlijk liever heb, mijn bestelde Q-link stekkerdoos snel thuis bezorgd.

Besvarelse fra Installatiematerialenexpres
Top zaak zeer vriendelijke geholpen…
Top zaak zeer vriendelijke geholpen alles zeer naar verwachting!
Great customer service and very client-oriented
Great customer service and very client-oriented. There was a small mix-up with my pickup point, so I had to collect the boiler from another location that was harder to access and quite far to walk, especially since the boiler weighed around 10 kg.
After I contacted Installatiematerialenexpres, they offered to pick it up themselves and deliver it to my home. Really appreciated their quick and caring solution - 5 out of 5.
zeer vriendelijke service zeer tevreden…
zeer vriendelijke service zeer tevreden met de bestelde materialen op tijd in huis
Niks op aan te merken paar dagen later…
Niks op aan te merken paar dagen later dan verwacht maar via mail netjes op de hoogte gebracht helemaal tevreden
Slechte service!
Het lijkt mij een goed bedrijf als je kijkt op basis van producten, maar laten we het niet over service hebben..
Vandaag zouden wij het materiaal in huis hebben na aanleiding van de mail..(geen bestelling ontvangen)
Gevraagd om een Track & Trace..(niks gekregen)
Vijf keer gebeld..(Geen gehoor)
Dus wanneer gaan wij ons materiaal ontvangen? Joost mag het weten...
Niet te bereiken
22-4-2026 besteld en betaald. Nu, 08-05-2026 nog niets geleverd. Niet te bereiken per mail, whatsapp, invulformulier én telefonisch (nummer niet bereikbaar). Na eerste melding wel antwoord gekregen, zou rond 4-5 mei geleverd worden. Noppes,nada.. Helaas. Dat een levering lang duurt is niet erg. Wel dat niet meer gereageerd wordt op vragen en meldingen.
aanvulling: Na 5 pogingen tot contact krijg ik gisteren reactie. Alsnog verzonden en vanochtend aangekomen. Met een excuus. Zo hoort het! Prima.
snelle reactie producten goed verpakt…
snelle reactie producten goed verpakt en snel in huis kan niet anders zegen dan zeer tervreden
Kan niet anders zegen top service…
Kan niet anders zegen top service producten goed verpakt en snel in huis
Zeer vriendelijk personeel goed en…
Zeer vriendelijk personeel goed en professioneel geholpen!
Zeer blij met de producten
Meer dan tevreden top geholpen snel in…
Meer dan tevreden top geholpen snel in huis
Bestellen ging mooi vlot netjes verpakt…
Bestellen ging mooi vlot netjes verpakt snel in huis top
Top niks aan te merken snel in huis
Top niks aan te merken snel in huis
Snel in huis mooie producten goede…
Snel in huis mooie producten goede after service top
Snell en professionele produceren…
Snell en professionele produceren makkelijk bestelt via de site later opgehaald in de shop zeer vriendelijk geholpen tot de volgende
Niks op aan te merken makkelijk te…
Super snel geregeld en op zaterdag tot…
Super snel geregeld en op zaterdag tot de volgende 💪
Zeer tevreden goed geholpen in advies…
Zeer tevreden goed geholpen in advies kom snel weer

Besvarelse fra Installatiematerialenexpres
Goed geholpen volgende dag materialen…
Goed geholpen volgende dag materialen in huis