Se, hvad kunderne siger
Nadat de stoomkop van onze Dualys One Plus stuk was, hebben we contact opgenomen met Steam One Benelux. Het apparaat was enkele jaren oud, maar via wat mail verkeer met Marjan kregen wij een nieuwe... Se mere
Tjee, zulke goede service zie je niet vaak meer! Super bedankt voor de gratis vervanging van de slang met bijbehorende stoomkop. Overigens is de SteamOne een absoluut topapparaat, wij gebruiken ze... Se mere
Apparaat werkt goed, maar slechte klantenservice Het apparaat zelf werkt prima en heeft me in de beginperiode goed geholpen, maar helaas is het binnen zes maanden twee keer stuk gegaan. Wat echt te... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Gemakkelijk en snel alle stoffen in jouw huis kreukvrij maken en opfrissen? Kies dan voor een SteamOne kledingstomer. Het van origine Franse merk zorgt ervoor dat al jouw outfits er altijd in een handomdraai weer perfect uit zien. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de kledingstomers veilig te gebruiken op alle soorten stoffen die je maar kunt bedenken; van zijde tot linnen of jeans, van gordijnen tot knuffeldieren – Alles wordt veilig kreukvrij en fris gestoomd. En door de hete stoom wordt de behandelde stof ook nog eens gedesinfecteerd! Kies voor een verticale stomer voor thuis, of een handstomer voor onderweg. Door het compacte en handige design is er altijd een SteamOne die bij jou en jouw huishouden past. Vanaf nu nooit meer strijken, alleen nog stomen met SteamOne!
Kontaktoplysninger
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Water reservoir vergeten op vakantie…
Water reservoir vergeten op vakantie bestemming en contact genomen met klantenservice en kosteloos een nieuwe gekregen. Echt een top service
Shockingly unprofessional experience
We purchased a €600 steamer through MediaMarkt from Innovational BV, and it arrived broken. Both companies refused to refund or replace it. There was no response to emails, and phone customer service was extremely poor. We spent €600 on a product we cannot use or return. Strongly recommend avoiding both companies and do not buy Steam one products. Also media market didn’t publish our review, as they publish only 5 star reviews.
Apparaat werkt goed maar slechte klantenservice
Apparaat werkt goed, maar slechte klantenservice
Het apparaat zelf werkt prima en heeft me in de beginperiode goed geholpen, maar helaas is het binnen zes maanden twee keer stuk gegaan. Wat echt tegenvalt, is de klantenservice. Het contact met de firma verloopt moeizaam en de antwoorden die je krijgt zijn erg oppervlakkig. Het lijkt wel alsof ze niet echt moeite doen om je verder te helpen. Als ik al contact opneem, verwacht ik meer dan simpelweg "het apparaat is stuk", want dat weet ik natuurlijk ook zelf wel. Jammer dat de kwaliteit van het apparaat niet in balans is met de klantenservice die ze bieden.
A hand steamer broke down after 2 uses…
A hand steamer broke down after 2 uses on 2 simple cotton shirts. Sent a query about the issue about a month ago. No feedback since then.
Super fijne kledingstomer
Super fijne kledingstomer. Handig in gebruik.
Snel en zoals beloofd, top!
Snel en direct geregeld
Bestelling geplaatst, betaald en direct de volgende dag geleverd met DHL, track&trace alles erop en eraan. Zoals beloofd, dat kan (blijkbaar) niet iedere webshop waarmaken
Top service
Het apparaat dat we eerder hadden gekocht, toonde een defect. Contact hierover opgenomen met de klantenservice (Mark) en binnen no time een nieuw apparaat toegestuurd gekregen. Top service!
Geweldige klantenservice!
We zaten met een probleempje en zochten contact op met de klantenservice. Vervolgens zijn we uitstekend geholpen door Mark. Communicatie is fijn er snel.
Er was een onderdeel defect
Er was een onderdeel defect, na kort mailcontact is het vervangende onderdeel ter vervanging onder garantie opgestuurd. Super snelle en fijne service.
Gratis nieuw onderdeel
Helaas was het waterreservoir van onze kledingstomer gevallen waardoor er een scheur in zat. Na contact met de klantenservice werd er zonder kosten een nieuw reservoir opgestuurd. Super service!
Fantastische service!
Fantastische service!
Heldere communicatie en en snelle levering!
Nog garantie ook!
Top!
Mijn stoomkop en slang waren niet meer…
Mijn stoomkop en slang waren niet meer goed
Contact gehad met de klanten service waarna hun een nieuwe op stuurde
Super service
Wat een fantastische service
Wat een fantastische service, dat kom ik niet vaak tegen! Een onderdeel van onze steamone was ver na de aankoopdatum afgebroken en we kregen gratis een nieuw onderdeel toegestuurd. Klasse 👌🏻
Geweldige klantenservice
Mijn SteamOne was defect, contact opgenomen met de klantenservice en zonder vragen de volgende dag een vervangend model opgestuurd gekregen. Wat een service! Geweldig, 5-sterren waardig.
Het waterbakje van de steamone stomer…
Het waterbakje van de steamone stomer was kapot gegaan. Met een appje kreeg ik gelijk reactie en een bakje toegestuurd. Super service en een fijne stomer.
Zeer goede klantenservice
Zeer goede klantenservice, dank je wel Marjan !
Goede service klantenservice Steamone
Sinds geruime tijd met veel plezier de steamone gebruikt. Helaas accessoire was afgebroken. Via WhatsApp klantenservice benaderd. Zelfde dag reactie en als service werd de accessoire gratis toegestuurd. Betere en snellere service als dit zie je niet meer zoveel. Groot compliment.
Tjee, wat een goede service!
Tjee, zulke goede service zie je niet vaak meer!
Super bedankt voor de gratis vervanging van de slang met bijbehorende stoomkop. Overigens is de SteamOne een absoluut topapparaat, wij gebruiken ze dagelijks in onze VLVT winkels.
Hugo Vis (VLVT Luxury Fashion House)
Mega nette klantenservice
Mega nette klantenservice, snelle reactie en perfecte oplossing voor mijn probleem. Stomers van steamone zijn sws de fijnste (en heb er al veel versleten als styliste!)
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.