Inkandart Anmeldelser 35

2,9

hved sku ikke hvorfor folk siger de ikke åbner til tiden? ikke et problem jeg har erfaret overhovedt... nogle har nævn de havede en dårlig service? tvært imod jeg havede sku ingen problemer med dem...... Se mere

Hvis man kunne give dem mindre end 1 stjerne, så havde jeg gjort det, har aldrig hørt eller det magen til amatør forretning. Hvordan kan man overhovede have en tattoo shop kørende når man som ejer er... Se mere

2,9

Middel

Jeg har fået to tusser her

Jeg har fået to tusser her, og er meget tilfreds med arbejdet. De har nogle super dygtige tatovører. Den seneste en italiensk fyr, som jeg kan anbefale. Flot arbejde. At han så kom træt og lettere bagstiv, var lidt ufedt, men påvirkede ikke arbejdet.
Når der trækkes en stjerne fra, hænger det sammen med, at de er tæt på umulige at få fat i, og at deres hjemmeside slet ikke er opdateret i forhold til, hvad der gælder med åbningstider, hvilke tatovører de har mm.

13. april 2022

Forkert lavet nipple piercinger

Fik lavet nipple piercinger for 1 mdr siden og var nødt til at få taget dem ud igen 2 dage efter. Selve piercingen var piercet forkert, altså igennem selve brystvorten og ikke bagved, så selve smykker hang og dinglede. Desuden brugte de forkerte stave (buede og ikke lige). Spild af 1000 kroner og er nu nødt til at få dem piercet om et andet sted.

30. marts 2022

Min veninde og jeg fik to små…

Min veninde og jeg fik to små tatoveringer på hvor vores fod for 450 kr. 14 dage efter er min tatovering næsten helt væk og min venindes total udvisket. Nu 20 dage efter er min helt væk. Vi har gentagne gange skrevet til dem men har ikke fået noget svar.
Super dårlig tatoverings sted!

24. februar 2022

Uden tvivl 10/10

Simpelthen den bedste service! De er alle hjælpsomme, tålmodige, imødekommende og har vigtigst af alt styr deres arbejde! Uden tvivl en 10/10. Tak for en rigtig god oplevelse 🌍

20. november 2021

Nul stjerner herfra.😤

Nul stjerner herfra.🥺
Mig og min veninde var i lørdags inde for at få lavet en navlepiercing. Da vi ankom til stedet som lignede et fint sted besluttede vi at det godt kunne blive lavet der. Så vi tog plads i sofaerne og ventede på det blev vores tur. Imens vi sad og ventede kom en lille flok unge mænd ind. det var så som om vi blev glemt selvom vi gjorde opmærksom på at vi var der først.
Men de her 4 mænd blev taget op først.
Nogle fik lavet piercinger og en af dem nåede at få en tatovering.
Da de så endelig blev vores tur fik min veninde ikke mulighed for selv at vælge smykke ej fik hun lov til at se hvilket smykke hun fik i før det var sat i og det samme sekund hvor smykket var i, blev der sat plaster på. Så vi nåede ikke engang at se den, vi bedt om at beholde det på sikre at det ikke blødte.
Vi fik at vide at de kun tager kontanter så derfor skulle vi ud sent om aftenen og finde en hæveautomat. Da vi så kom hjem fik vi først chancen for at kigge på den, kunne vi godt se den sad skævt.
Men vi var i tvivl om det på arbejdet eller hævelse derfor ventede vi lidt for at se om hævelsen ville falde.
Da det så var mandag kunne vi godt se at den var ikke hævet Det var piercingen der sad skævt. Vi ringede derfor til dem for at høre hvad de mente vi skulle gøre eller om vi havde chancen for at få pengene tilbage.
De sagde at hun skulle tage smykke ud og lad den hele og så skulle vi komme tilbage og få den lavet igen.
Men da vi ikke kommer fra København er det ikke ligefrem nemt at komme ind til bare for at få lavet en piercing. Derfor havde vi faktisk håbet på at få pengene igen.
Vi ringede derfor igen da han efter første gang bare lage på. anden gang tog han den Slet ikke, så vi har ringede igen 3 gang tog han telefonen men det lød som om den bare blev lagt i lommen og der var derfor intet svar på vores spørgsmål.
Vi tog derfor til en anden piercer. Og han tog den ud med det samme. Da den sad helt forkert, så han måtte tage skalpel i brug for at navlen kan hele ordentligt op igen. Så vi har nu brugt 700 kr på en piercing og for at få den fikset. Så kan absolut ikke anbefale nogen at bruge Inkandart.

25. august 2021

Lidt nederen

De er sikkert dygtige, men jeg gik ind en mandag og bestilte en tid til en tattoo til dagen efter. Jeg bliver taget imod af en gut som virker stoned/påvirket og han siger at han skriver en tid ned til mig til dagen efter. Da jeg møder ind til den aftalte tid på dagen, får af vide at jeg ikke har nogle tid eller at jeg er blevet dobbelt booket. Ikke særlig fedt! 👎🏽 Især når man er taget hele vejen fra Nordsjælland. Så der kommer jeg ikke tilbage.

29. juni 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (35 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto