injinji.nl Anmeldelser

4,6

Ik maak regelmatig lange wandelingen, 20,30,40km enz... Ik heb snel last van blaren, bij deze is het opgelost door injinji teensokken te gebruiken, vaarwel blaren. Ik gebruik ze zelfs dagelijks, oo... Se mere

Topkousen! Heb ze ondertussen al meerdere malen gebruikt tijdens zowel korte als verdere wandelingen en ze zitten echt zalig. Geen blaren meer en ze zijn ook echt comfortabel. Ook heel snelle verzendi... Se mere

Snelle levering! Zoals op de site van Injinji wordt beloofd. Draag al een tijd verschillende soorten Injinji sokken (hardlopen en hiking) en ben erg tevreden. Maar, let op: Injinji sokken vallen... Se mere

Perfecte sokken voor wandelen, fijne kwaliteit, juiste pasvorm. Nu alleen nog soort schoenlepel (teenlepel in dit geval) om al je tenen op de juiste plek in de sok te krijgen. Mogelijk word ik steeds... Se mere

1. Tøjleverandør

Injinji verkoopt teensokken voor allerlei momenten: of je nu gaat hardlopen, hiken of een dag op kantoor bent. Voor ieder moment een Injinji teensok.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

2 paar Injini teensokken gekocht al…

2 paar Injini teensokken gekocht al kapot na 2 x wandelen contact opgezocht met injini zelf geen reactie hop weg 30 euro

28. august 2026

Besvarelse fra injinji.nl

Beste Bart, allereerst heel vervelend om te horen. Zou je contact willen opnemen met klantenservice@injinji.nl, met vermelding met je ordernummer? Dan kunnen we kijken waar dit fout gegaan is. Dank alvast!

Injinji OTC.

Heel blij met het product (OTC) en snel geleverd.

10. august 2026

Besvarelse fra injinji.nl

Thanks JP, goed om te horen!

Injinji teensokken, de beste!

Injinji teensokken zijn voor mij de oplossing tijdens de mijn lange afstandswandelingen. In combinatie met voetloze compressiesokken blijf ik energie houden en heb ik geen blaren meer.

2. juli 2026

Besvarelse fra injinji.nl

Dank Joop, heel fijn om te horen!

Ik maak regelmatig lange wandelingen

Ik maak regelmatig lange wandelingen, 20,30,40km enz...
Ik gebruik ze zelfs dagelijks, ook in mijn gewone en werkschoenen.
Kwaliteit 👌

24. april 2026

Besvarelse fra injinji.nl

Heel fijn om te horen, Jan. Dank voor de mooie review!

Goede producten.

Goede producten.
Vlotte levering.
Betrouwbare indruk nagelaten.

1. maj 2026

Besvarelse fra injinji.nl

Dank voor de hele mooie review, Sophie. Geniet van je aankoop!

Fijn product

Goed product, fijn materiaal, blijft lang goed. Alleen elastiek net iets te strak.
Goede levering

29. april 2026

Besvarelse fra injinji.nl

Dank voor de mooie review, Ineke. Geniet van je aankoop!

Prima

Fijn bedrijf, goede service, snelle levering

24. februar 2026

Besvarelse fra injinji.nl

Dank voor de mooie review, Martine! Heel fijn om te horen!

Niet geschikt voor kromme tenen

Niet geschikt voor kromme tenen

29. oktober 2025

Besvarelse fra injinji.nl

Vervelend om te horen, Gert. In principe zouden de sokken ook zeker geschikt moeten zijn voor krommere tenen, maar vervelend dat dit bij jou niet het geval lijkt.

Snelle levering

Snelle levering, graag had ik voetmaten gehad bij de aanschaf bij deze wat duurdere sok.

28. oktober 2025

Besvarelse fra injinji.nl

Dank voor de mooie review!