Virksomhedsoplysninger
Om inhuis plaza
Skrevet af virksomheden
Over ons
Voor elk raam, in iedere ruimte, heeft inhuis plaza de perfecte oplossing. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten (buiten)zonwering, raamdecoratie en terrasoverkappingen op maat, zoals zonneschermen, rolluiken, shutters en houten jaloezieën. Zo krijg je altijd een uniek product dat past bij jouw persoonlijke woonstijl.Service en kwaliteit, van begin tot eind
Bij inhuis plaza draait alles om service en kwaliteit. Wij zetten nét dat stapje extra om ervoor te zorgen dat jouw bestelling perfect verloopt – van het eerste showroombezoek of websitebezoek tot aan de levering en montage. Dankzij meer dan 10 jaar expertise in maatwerk raamdecoratie en zonwering ben je bij ons verzekerd van topkwaliteit en een zorgeloze ervaring.Populaire producten
Waarom kiezen voor inhuis plaza?
Skrevet af virksomheden
- ✅ 100% Maatwerk
- Alle producten van inhuis plaza worden perfect op maat gemaakt, op basis van jouw wensen. Zo krijg je altijd een uniek product dat past bij jouw interieur, woning en smaak.
- ✅ Advies aan huis
- Wil je graag passend advies voor jou situatie en zekerheid van de juiste maten? Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Maak een adviesafspraak aan huis op het moment dat het voor jou uitkomt.
- ✅ Montageservice
- Laat je raamdecoratie of zonwering vakkundig monteren door onze specialisten. Wij zorgen voor een perfecte plaatsing, zodat jij zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat!
- ✅ Gratis thuisbezorgd
- We bezorgen jouw bestelling gratis in Nederland. Onze vervoerder NE DistriService stuurt enkele dagen voor de levering een bevestiging van de geplande afleverdatum. De avond voor de levering ontvang je een email met een link waarmee je de verwachte aflevertijd kunt volgen. Zo weet je precies wanneer jouw bestelling geleverd wordt!
- ✅ Tot 5 jaar garantie
- Op al onze producten ontvang je 5 jaar garantie op fabricagefouten en 2 jaar op de montageservice. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, neem dan contact op met onze klantenservice. Dan zoeken we samen met jou naar een oplossing!
- ✅ 5 Showrooms
- Laat je uitgebreid adviseren in één van onze 5 showrooms in Nederland. Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord. Je vindt ons aan de Londen 18 in Barendrecht (vlakbij IKEA), aan de Rubberstraat 12 in Naarden, aan de Jaap Bijzerweg 5 in Woerden, aan de Starrenburglaan 11 in Voorschoten en aan de Tuinstraat 7 in Waalwijk.
- ✅ Gratis kleurstalen
- Wij begrijpen dat het soms lastig is om de juiste kleur te kiezen. Daarom is het bij ons mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen. Bestel je voor 16:00? Dan zorgen wij dat de kleurstalen morgen gratis thuis bezorgd worden!
Kontaktoplysninger
Reedijk 8b, 3274KE , Heinenoord, Holland
- 0180 555 900
- info@inhuisplaza.nl
- inhuisplaza.nl

Persoonlijk advies aan huis?
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.